Şimdi Ara

Trafik kazası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hasar kaydı olacak ve deger kaybı olacak o nedenle talep edın

• Allah şu kadar yerden değer kaybı almaya çalışan insanlardan cümlemizi korusun . eline fırsat geçtimi herşeyi yapar . gün gelir o kantar bir gün seni de tartar .

Trafik kazası
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

kedi kıçını görmüş kılıç yarası sanmış diye bir lafımız var...

bazı mevzular acılar hasarlar insana nasıl etki bırakır bilinmez ama işte bu yönü ile de insanız...

ilgili hasar 1.500TL tutuyorsa ki tampon hasar onarım ve boya 2.500TL'ye hallolur gibi duruyor...

ortada bir rakamda buluşulur ve bu hasar resmi saklanır... taa ki yeni sahibi ile aracı satana kadar...

geçmiş olsun ve Allah beterinden korusun...

• Tamponda o tip hasarlar yanıltır.

Zamanında biri arkadan vurduğunda görüntüde hiç bir şey yoktu. Ama tamponun bağlı olduğu arka panel alttan bakınca yamuk duruyordu. O yüzden tampon girmez, değer kaybı olmaz, o kadarcık hasardan bilmemne mi olur diyen arkadaşlar yanılıyor.

O hasarın "görünen" yüzü. Altta ne olduğu hiç bir zaman belli olmaz. İki vida patlar, tamponun düzgünlüğü gider... Anlattığım örnekteki gibi panel yamulur, masraf çıkar. O yüzden ne kaza olursa olsun tutanak tutturmak lazım aslında. Alttan ne çıkacağı bilinmez.

Bu noktada da şu yapılabilir, "gerçek" hasar ne diye bakılır, gerçekten tampondaki hasar o kadarsa bir şey yapmaya gerek olmaz ama devamı varsa girilebilir.

Ha bu "değer kaybı" muhabbeti de ilginç bir noktaya gidiyor ama du bakalım. Suistimale çok açık.

• Bu kadar görece basit bir hatadan değer kaybı çıkarmak istiyorsunuz. bir başka yazınızda da sürücünün alkollü olduğunu belirtmişsiniz. "alkollünün yanına kalmasın" hesabı. iyi de, neden polis çağırmadınız? polis talep etseniz alkollü sürücünün ehliyeti giderdi. yanına da kalmazdı. asıl şimdi yanına kalmış. ayrıca, bu şekilde ört-pas edilen kazalar sigorta şirketlerini de mağdur ediyor. alkollü sürücü olduğu polis tutanağında yazılmış olsa, sigorta şirketi masrafları şahsa rücu edebilirdi.

• Fotoğraftaki golf siyah renkte. Ama tampon hasarı beyaz araçta. Hasar tam olarak kimde ben işin o kısmını anlayamadım.

Fotoğraftaki tampon hasarı en fazla 2000 liraya tamamlanır bildiğim piyasaya göre. Yılbaşından sonra fiyatlar roketlediyse bilemiyorum da tamir + boya 5000 olacak değil. Bunu ödeyemeyecek kişiler nasık oluyor da yakıtını, sigortasını, vergisini, muayenesini karşılıyor anlayamıyorum.

• Arkadan vurduğum bir araç telefondan şahsi olarak değer kaybı talep etti vermedim tehdit etti o sigorta şirketlerinin sorunu aldı mı? almadı mı? bilmiyorum ben 1 lira vermedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.