selam arkadaşlar benim benzinli aracım ş.i 200 ş. dışı 150 krş degelerinde yakıt tükeimine sahip. hatta uzun yolda 90 km hızla 100 km de 4,5 gibi degerlere ulaşıyor. 1 depo benzin ile 1000 kmyi rahat görüyor sorum şu ben bu araca brc sıralı sistem taktırsam araç ne yakar. mobilet gibi bişey mi olur megane 1,6 16 valfe motorların lpg uyumu nasıldır en uymlu lpg hangisidir. şuan aracım 100 000 km de ben bu aracı 30 000 km sonra satarjım. lpg taktırmam bana ekonomi saglayacakmı. kullanıcılar yanıtlarsa memnun olurum
Arkadaşım senin yakıt değerlerin gerçektende o şekildeyse hiç boşuna lpg ye bulaşma bence. Benim imzamdaki araç arabayı zorlamadan maximun 3000 devirde kullanıyorum benzinle şehir içi 30 kuruş şehir dışı 18 kuruş yakıyo (90 km sabit hız şehir dışında) Lpg ile şehir içi benzin hariç 18-19 kuruş şehir dışı 13-14 kuruş .Dediğin yakıt değerlerine sahipsen hiç elleme arabana.
quote:
Orjinalden alıntı: sadall
selam arkadaşlar benim benzinli aracım ş.i 200 ş. dışı 150 krş degelerinde yakıt tükeimine sahip. hatta uzun yolda 90 km hızla 100 km de 4,5 gibi degerlere ulaşıyor. 1 depo benzin ile 1000 kmyi rahat görüyor sorum şu ben bu araca brc sıralı sistem taktırsam araç ne yakar. mobilet gibi bişey mi olur megane 1,6 16 valfe motorların lpg uyumu nasıldır en uymlu lpg hangisidir. şuan aracım 100 000 km de ben bu aracı 30 000 km sonra satarjım. lpg taktırmam bana ekonomi saglayacakmı. kullanıcılar yanıtlarsa memnun olurum
Üstüne bir de 30.000 km sonra arabayı satacaksan hiç değmez ...
Tüketim değerlerin çok iyi, 30 bin km sonra aracınıda satmayı düşünüyorsan. Hiç lpg düşünme, uzak dur.