Şimdi Ara

MEGANE Mİ VECTRA MI?(kullanan arkadaşlar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Orjinalden alıntı: eyup85

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cuma günü 2004 model 1.6 comfort vectraya baktım araç 59000 de arabada bikaç parçada boya var benim arabanın üstüne 11000 ytl fark istedi banada uygun geldi araba gerçekten harika koyu mavi galeride siyah gibi duruyo neyse araba ben burdayım diyor benim için performans çok çok önemli değil zaten ama opel 1.6 motor koymussa o arabaya bi bildiği vardır herhalde diyeceğim ben kesin kararlıyım vectra konusunda fiyatta anlaşırsak bu aracı alcam

aynı rengi bizde mevcut, o renk güzeldir ama boya olayını pek sevmedim bi de toplam kaç ytl ye geliyor şimdi araç?

araç 23000 ytl benim meganenin üstüne 11 milyar fark istiyolar araçta bikaç parçada boya var arabayı çok kullanmayı düşündüğüm için orjinal almayı istemmiyorum arasında 2 3 milyar fark oluyo

sonuçta arabada değişen yada kaportada düzeltme olmadıktan sonra bi sorun çıkmaz diyorum

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cuma günü 2004 model 1.6 comfort vectraya baktım araç 59000 de arabada bikaç parçada boya var benim arabanın üstüne 11000 ytl fark istedi banada uygun geldi araba gerçekten harika koyu mavi galeride siyah gibi duruyo neyse araba ben burdayım diyor benim için performans çok çok önemli değil zaten ama opel 1.6 motor koymussa o arabaya bi bildiği vardır herhalde diyeceğim ben kesin kararlıyım vectra konusunda fiyatta anlaşırsak bu aracı alcam

aynı rengi bizde mevcut, o renk güzeldir ama boya olayını pek sevmedim bi de toplam kaç ytl ye geliyor şimdi araç?

araç 23000 ytl benim meganenin üstüne 11 milyar fark istiyolar araçta bikaç parçada boya var arabayı çok kullanmayı düşündüğüm için orjinal almayı istemmiyorum arasında 2 3 milyar fark oluyo

sonuçta arabada değişen yada kaportada düzeltme olmadıktan sonra bi sorun çıkmaz diyorum

kardeş madem kararlısın al bakalım.sonra araban hakkında bilgi alırız senden.boya konusuna gelince boyasız araba bulmak gerçekten çok zor,değişeni olmasın gerisi önemli değil.adamın biri geliyor kasıtlı olarak çiziyor aracını boyattırmak zorundasın.fiyatıda iyiymiş.ama tek sorum olacak o araç 59000 kmdeyse 60000 lik bakımı yapılmışmı onu kesin öğren yoksa bir milyarda ona gidiyor.fazla masraf açmasın sonra.

• 2004 1.6 Comfort vardı geçen yaz sattık. Megane 2 Sedan DCI da var halen kullanıoruz. Vectra üst segmentte bir araç tabiki konforlu rahat güvenilir donanımlı bir araç eksilerinden söz edicek olursak servisi, parçası çok uygun değil. Bizim asıl satmamızın amacı ise vectrada o ağır kasa 1.6 motoru kesinlikle kaldırmıo vede haliyle araç 2000 motor gibi yakıodu. Ayrıca arac kalkıştada çok ağır, geç hızlanıo. Megane ise servisi parçası çok uygun, dizel alıcaksan hiçbirşey yakmaz en son n zmn yakıt aldığını unutursun konforuda orta segmentte bi araç olduğundan fena değil ama tabiki renault bi süre sonra araçta kapılarda falan sesler gelebilir ama çok önemli bi sorun çıkarıcağını sanmıorum. Tercih sana kalmış Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chatlak06

2004 1.6 Comfort vardı geçen yaz sattık. Megane 2 Sedan DCI da var halen kullanıoruz. Vectra üst segmentte bir araç tabiki konforlu rahat güvenilir donanımlı bir araç eksilerinden söz edicek olursak servisi, parçası çok uygun değil. Bizim asıl satmamızın amacı ise vectrada o ağır kasa 1.6 motoru kesinlikle kaldırmıo vede haliyle araç 2000 motor gibi yakıodu. Ayrıca arac kalkıştada çok ağır, geç hızlanıo. Megane ise servisi parçası çok uygun, dizel alıcaksan hiçbirşey yakmaz en son n zmn yakıt aldığını unutursun konforuda orta segmentte bi araç olduğundan fena değil ama tabiki renault bi süre sonra araçta kapılarda falan sesler gelebilir ama çok önemli bi sorun çıkarıcağını sanmıorum. Tercih sana kalmış Saygılar...

chatlak06 yorumun beni biraz daha düşünmeye yöneltti arabanın konforlu olmasının yanında dezavantaj olarak çok yakması benim için iyi değil piyasada 1.5 megane dci 2004 model 25000 ytl civarında yakıtını araştırdım şhir içi 6 litre yakıyo uygun ve temiz bir 1.5dci megane bulursam alcam vectra gerçekten çok güzel bir araba yanlız bu yakıt işi iyi değil yorumun için sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup85 -- 16 Mayıs 2007; 13:50:46 >

• arkadaşlar 26 haziranda 2005 megane 1.5 dci 80 bg aldımaldığım gibi memlekete gittim yakıt çok şaşırttı 50 ytl benzinle 510 km gittim 130 km sabit hızla bu arabayı aldığıma çok memnunum yanlız kapı gıcırtısı biraz sinirimi bozdu bu sorunu yaşayan başka megane kullanıcısı olan arkadaşlar varmı nasıl giderilebilir şimdiden sağolun
  • Araban hayırlı olsun.Gerçekten çok ekonomik bir model almışsın.

Fakat bu kapı gıcırtıları,malzeme kalitesi gibi kusurlar Fransız otomobillerinin genel karakteristiği.Ve üzülerek söylüyorum ki Megane bu konuda oldukça zayıf bana göre.

Vectra alsaydın emin ol konfordan en ufak taviz vermezdin ama megane gibi de yakmazdı tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

Araban hayırlı olsun.Gerçekten çok ekonomik bir model almışsın.

Fakat bu kapı gıcırtıları,malzeme kalitesi gibi kusurlar Fransız otomobillerinin genel karakteristiği.Ve üzülerek söylüyorum ki Megane bu konuda oldukça zayıf bana göre.

Vectra alsaydın emin ol konfordan en ufak taviz vermezdin ama megane gibi de yakmazdı tabi

• quote:

arkadaşlar 26 haziranda 2005 megane 1.5 dci 80 bg aldımaldığım gibi memlekete gittim yakıt çok şaşırttı 50 ytl benzinle 510 km gittim 130 km sabit hızla bu arabayı aldığıma çok memnunum yanlız kapı gıcırtısı biraz sinirimi bozdu bu sorunu yaşayan başka megane kullanıcısı olan arkadaşlar varmı nasıl giderilebilir şimdiden sağolun

öncelikle hayırlı olsun kapı gıcırtısı olayına ben hiç rastlamadım heralde kapı menteşelerindendir.arabayı ne kadara aldın?dynamique modeli mi?
  • atla eşşeği mukayese etmişsiniz dünyanın hiç bir yerinde sanırım meganla vectra karşılaştırılmamıştır
  • vectra karizma arabadır memnun kalırsın
  • Orjinalden alıntı: efsanea_06

arkadaşlar 26 haziranda 2005 megane 1.5 dci 80 bg aldımaldığım gibi memlekete gittim yakıt çok şaşırttı 50 ytl benzinle 510 km gittim 130 km sabit hızla bu arabayı aldığıma çok memnunum yanlız kapı gıcırtısı biraz sinirimi bozdu bu sorunu yaşayan başka megane kullanıcısı olan arkadaşlar varmı nasıl giderilebilir şimdiden sağolun

öncelikle hayırlı olsun kapı gıcırtısı olayına ben hiç rastlamadım heralde kapı menteşelerindendir.arabayı ne kadara aldın?dynamique modeli mi?

2005 megane 1.5 dci sportway gümüş arabada boya değişen yok tamamen orjinal kapı gıcırtısı menteşelerden geliyo sanırım yağlamakla acaba ses kesilirmi
    ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup85 -- 17 Temmuz 2007; 19:02:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

atla eşşeği mukayese etmişsiniz dünyanın hiç bir yerinde sanırım meganla vectra karşılaştırılmamıştır

arkadaşım benim verdiğim parayla vectranın alasını alablirdim fakat yakıtta önemli 20 ytl ile vectra 150-200 km yol yapabilirmi
  • Arkadaşım Vectra al lpg takdırırsın olur biter yaw

Opel Vectra 1.6

MEGANE Mİ VECTRA MI?(kullanan arkadaşlar)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4rm4n

Arkadaşım Vectra al lpg takdırırsın olur biter yaw

Opel Vectra 1.6

Sonra rampalarda 4'e çekiverirsin ne olucak.

Vectra'nın da hakkını yememek lazım çok güzel bir araba. Ama 1.6 alıcaksan alma. Yarışlara katılmayacaksın fakat sollamalarda kritik yerlerde iyi gitmesi lazım.

Megane II 1.6 'dan daha memnun kalırsın.

Ama 2.0 alıcaksan tabiki de Vectra ama vergi ve yakıttan kaybediyosun.

MEGANE II 1.6 16v

• arkadaşlar meganelerde kapı gıcırtısı nasıl halledilir yağlamak çözüm olurmu
  • vectra
  • arkadaşlar vectra nın hiç frenlerinden bahsetmiyorsunuz.kullanan arkadaşlara söylüyorum.ben golf 4 ü satıp 2004 vectra comfort almıştım.okadar frenler arasında fark nasıl olur anlayamadım vectra fren yönünden çok geride.ŞİMDİ 98 VECTRA CD 2000 MOTOR ARACIM VAR FRENLER AYNI GENE.AMA MÜKEMMEL BİR YOL TUTUŞU VAR.ÖZELLİKLE C KASANIN.B KASALARDA KIÇTAN ATIYOR BİRAZ
  • E sonuçta Vectra D segmentinde bir araba işçilik olsuni kalite olsun, konfor prestij olsun üstünlüğü vardır Megane' a kıyasla.
    Az da yaktığına gözünle şahit olduysan araba seni mutlu eder, üzülmezsin. Zaten memnun olduğunu söylemişsin, hayırlı olsun.
  • TAMEMEN KATILIYORUM
    quote:

1.6 vectra yla sollama yapılmıyor diyenler zorlanıyor diyenler ya hiç kullanmadı bu aracı yada kusura bakmasınlar gitsinler tekrar direksiyon dersi alsınlar araba içinde 5 kişi bagaj full dolu ben şehirler arası yol yapıyorum vitesi düşürdümü patır patır araba solluyorsun, bu arabada tek sorun ya çıkarabileceği sorunlardırki 2003 vectra var daha denk gelmedi bana yada yüksek devirde çok benzin harcamasıdır o kadar, 1.6 motor vectra yı ailecek kullanan biri olarak şunu düyebilirimki eğer araba kullanmayı biliyorsan 1.6 nın performansından yeteri kadar hoşnut kalırsın, şehir efsanelerine hikayelere inanma, 1.6 çekmiyor olsa yollarda dolaşan vectral ların yüzde 90 ı 1.6 olmazdı

• quote:

Orjinalden alıntı: hakkinenk

TAMEMEN KATILIYORUM
    quote:

1.6 vectra yla sollama yapılmıyor diyenler zorlanıyor diyenler ya hiç kullanmadı bu aracı yada kusura bakmasınlar gitsinler tekrar direksiyon dersi alsınlar araba içinde 5 kişi bagaj full dolu ben şehirler arası yol yapıyorum vitesi düşürdümü patır patır araba solluyorsun, bu arabada tek sorun ya çıkarabileceği sorunlardırki 2003 vectra var daha denk gelmedi bana yada yüksek devirde çok benzin harcamasıdır o kadar, 1.6 motor vectra yı ailecek kullanan biri olarak şunu düyebilirimki eğer araba kullanmayı biliyorsan 1.6 nın performansından yeteri kadar hoşnut kalırsın, şehir efsanelerine hikayelere inanma, 1.6 çekmiyor olsa yollarda dolaşan vectral ların yüzde 90 ı 1.6 olmazdı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.