Şimdi Ara

MEGANE Mİ VECTRA MI?(kullanan arkadaşlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ikinci el araba almayı düşünüyorum şimdiye kadar gözüm hep meganedeydi ama son bi haftadır vectralar çok hoşuma gidiyor 23 milyara kadar nakitim var kullanan arkadaşlar arabaları hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim mesala 2004 vectra 1.6 comfort lar 23 milyara alınabiliyor araba çok şık yaanlız benim korkum 1.6 motor o kasayı kaldırabilirmi malum kasası büyük meganelerde böyle bir korkum yok araba daha bi hafif gözüküyor şuan bende 2000 model megane var meganeden memnunum yanlız markayı değiştirsemmi diyorum kullanan arkadaşlar bilgilendirse çok mutlu olurum şimdiden tşk

• 2 sinide kullandım
    2004 17 binde opel vectra comfortum vardı
    şanzıman arızası çok olur adı üzerinde komforlu arabadır kalontordur ama 1600 motor o kasaya yetmez devirli kullanman lazım benzin yetmez devirsiz kullansan şanzumana yüklenirsin ..sonuçta yüksek piyesli arabalar bunlar her hafta sonu 150-200 km gidip gelmezsen dökülür gider
    u arabalar uzun yolda muhteşem devrini bulunca uçak gibi oluyor ama şehir içinde hantal
    ışıklarda çok hyundailerin ( hyundaileri aşağılamak amacıyla yazılmamıştır teşbihte kusur olmaz) beni geçtiğini bilirim..demek istediğim hafta sonları yol yapailiyorsanız 200 km
    bozulursa yaptrırım diyorsanız vectra gzel araç ..ama motor o kasaya az alabilirseniz dixel 150 beygirlik motor alın diye tavsiye ederim

ama bana hangisini alırsanız diye sorarsanız ben ne megane derim nede vectra ..araba seni taşımıyor sen arabayı taşıyor gibisin sanki

megane için diyebileceğim tek şey ..buna hakkınız varmı diye topikte altın-orfoz nickli kardeşimizin yazdıgı tüm megane ile ilgili yorumlara katılıyorum

kısa mesafede oldukça seri olan bir motora sahip olmasına rağmen oldukça berbat bir işçiliğe sahip araç .. o motor keşke başka bir firmanın kupasında olsaydı .. veya megane 2 yi yerli üretilmeseydi ve
    keşke almanlar üretmiş olsaydı

• zor soru bir dönem bende çok sordum ama doyurucu bir cevap alamadım,kalbinin sesini dinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emerald Dolphin

zor soru bir dönem bende çok sordum ama doyurucu bir cevap alamadım,kalbinin sesini dinle
    kesinlikle vectra ağır bir araç duruşu filan karizma.

Gerçi perfoprmans olarak megane daha iyi.

Birinde kalite , prestij, konfor, diğerinde performans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

kesinlikle vectra ağır bir araç duruşu filan karizma.

Gerçi perfoprmans olarak megane daha iyi.

Birinde kalite , prestij, konfor, diğerinde performans.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben araba yarışlarına katılmayı felan düşünmüyorum benim için başka arabaların gerisinde kalmamak önemli birde şu var ben pek kullanmam arabayı yılda bir kere memlekete giderim yani genelde şehir içi kullanırım megane almaktan vazgeçmemin sebebi vectrayla fiyatı aynı ama vectranın özellikleri yanında çok basit kalıyor bu hafta arabayı almaya düşünüyorum 1.6 motor vectraya yetermi ben hala bunun cevabını arayırom tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: eyup85

arkadaşlar ben araba yarışlarına katılmayı felan düşünmüyorum benim için başka arabaların gerisinde kalmamak önemli birde şu var ben pek kullanmam arabayı yılda bir kere memlekete giderim yani genelde şehir içi kullanırım megane almaktan vazgeçmemin sebebi vectrayla fiyatı aynı ama vectranın özellikleri yanında çok basit kalıyor bu hafta arabayı almaya düşünüyorum 1.6 motor vectraya yetermi ben hala bunun cevabını arayırom tşk

Alıntıları Göster
    sen aile arabası aramıyomusun

yolda giden birçok 1.6 vectra gördüm

nerdeyse hepsi trafiğin akışına uymuş gidiyolardı

biçok megane görüdm onlarda gidiyolardı

ben olsam vectra alırdım bu ikisi içinden

daha büyük daha konforlu daha şık bence

varsın 20 km daha az hızlı gitsin yada 1.5 saniye daha geç hızlansın

ne farkeder memlekete bişey yetiştirmen de gerekmiyorsa

bakım masraflarıyla ilgili fikrim yok malesef, onları da düşün bence

• quote:

Orijinalden alıntı: alper83

sen aile arabası aramıyomusun

yolda giden birçok 1.6 vectra gördüm

nerdeyse hepsi trafiğin akışına uymuş gidiyolardı

biçok megane görüdm onlarda gidiyolardı

ben olsam vectra alırdım bu ikisi içinden

daha büyük daha konforlu daha şık bence

varsın 20 km daha az hızlı gitsin yada 1.5 saniye daha geç hızlansın

ne farkeder memlekete bişey yetiştirmen de gerekmiyorsa

bakım masraflarıyla ilgili fikrim yok malesef, onları da düşün bence

Alıntıları Göster
    Vectra daha geniş ve ferah. Yanlız o kasaya 1.6 motor az geliyor gibime geldi, benzinlisi fazla yakabilir şehir içinde. Performans bekleme.

Yanlız Megane'de geniş ve performansı Vectra'dan daha iyi. Yakıt tüketimleri hemen hemen aynıdır Megane'nin biraz daha az olabilir.

Ben Vectra derim. Daha şık bi araç. Hele bide siyahı olursa...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus mu Vectra mı
    18 yıl önce açıldı
    Corolla mı Megane mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Vectra daha geniş ve ferah. Yanlız o kasaya 1.6 motor az geliyor gibime geldi, benzinlisi fazla yakabilir şehir içinde. Performans bekleme.

Yanlız Megane'de geniş ve performansı Vectra'dan daha iyi. Yakıt tüketimleri hemen hemen aynıdır Megane'nin biraz daha az olabilir.

Ben Vectra derim. Daha şık bi araç. Hele bide siyahı olursa...

Alıntıları Göster
    vectra'nın performansı bence normal
    dayımda var 180-185 km/h rahat yapıyor
    megane'a göre kıyaslandığı zaman her yönden vectra
    sadece performans olarak değil

not:vectra'nın ön çamurluğu da plastik değil megane gibi bunu da belirteyim
    sıcakta mayışıp gitmez,malum önümüz yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

vectra'nın performansı bence normal
    dayımda var 180-185 km/h rahat yapıyor
    megane'a göre kıyaslandığı zaman her yönden vectra
    sadece performans olarak değil

not:vectra'nın ön çamurluğu da plastik değil megane gibi bunu da belirteyim
    sıcakta mayışıp gitmez,malum önümüz yaz

Alıntıları Göster
    vectra passat laguna vs gibi d segmenti araçlarda 1.6 motor hiç tutulmuyor.c segmenti araçlardaki 1.4 motorların tutmadığı gibi.2000 motorlu olsa her türlü vectra derdim.ama meganda demicem.bi kaç gündür ilanları gözetliyorum.2003-2004 lagunalar 2000 motorlu olanlar 21-25 milyar arası değişiyor.ben senin yerinde olsam megana vereceğim parayla laguna alırdım.bu dediğim fiyatlar üstelik privelege versiyonu için geçerli.yani en full olanı.kasa 2000 motor olduğu için performanstanda sorun yaşamazsın.üstelik lagunanın donananımı da vectraya aynı hemen hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

vectra passat laguna vs gibi d segmenti araçlarda 1.6 motor hiç tutulmuyor.c segmenti araçlardaki 1.4 motorların tutmadığı gibi.2000 motorlu olsa her türlü vectra derdim.ama meganda demicem.bi kaç gündür ilanları gözetliyorum.2003-2004 lagunalar 2000 motorlu olanlar 21-25 milyar arası değişiyor.ben senin yerinde olsam megana vereceğim parayla laguna alırdım.bu dediğim fiyatlar üstelik privelege versiyonu için geçerli.yani en full olanı.kasa 2000 motor olduğu için performanstanda sorun yaşamazsın.üstelik lagunanın donananımı da vectraya aynı hemen hemen.

Alıntıları Göster
    dostum 2004 model 1.6 vectra comfort aracım var 47500 km de aldım şuan 66000 km de ve bu süre zarfınca hiçbir sorun çıkarmadı,ayrıca ralli yapmayacaksan konforlu,donanımlı ve güzel bir araba istiyorsan tavsiye ederim megane la kıyas bile yapmam mümkün değil kullanmış biri olarak yakıt olayına gelince
    şehiriçi-8-9 lt
    şehirlerarası 6-7 litre bence çok abartılı da değil tevsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: kutlay1

dostum 2004 model 1.6 vectra comfort aracım var 47500 km de aldım şuan 66000 km de ve bu süre zarfınca hiçbir sorun çıkarmadı,ayrıca ralli yapmayacaksan konforlu,donanımlı ve güzel bir araba istiyorsan tavsiye ederim megane la kıyas bile yapmam mümkün değil kullanmış biri olarak yakıt olayına gelince
    şehiriçi-8-9 lt
    şehirlerarası 6-7 litre bence çok abartılı da değil tevsiye ederim..

Alıntıları Göster
    bence vectranın 1.6 motoru çokta fena değil. ki hızlanmalara son hıza falan bakıldığında astraa gibi bir çizgi seyrediyor.ki arabanın kullanışı konforu vs çok iyidir.passat flan dediğiniz araçtan hiç bir eksisi yoktur bence artılarıda vardır. ama 23e alacağın araca iyi dikkat etmelisin bunları kimse kazasız falansa bu fiyata satmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

bence vectranın 1.6 motoru çokta fena değil. ki hızlanmalara son hıza falan bakıldığında astraa gibi bir çizgi seyrediyor.ki arabanın kullanışı konforu vs çok iyidir.passat flan dediğiniz araçtan hiç bir eksisi yoktur bence artılarıda vardır. ama 23e alacağın araca iyi dikkat etmelisin bunları kimse kazasız falansa bu fiyata satmaz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: desiya

bir tane buldum 2004 1.6 comfort siyah 24000 ytl sordum araba tamamen orjinal dedi zaten ben servisine götürüp baştan aşağıya kontrol ettireceğim yanlız 70000 km de araç sizce çok lullanılmışmı? yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

bir tane buldum 2004 1.6 comfort siyah 24000 ytl sordum araba tamamen orjinal dedi zaten ben servisine götürüp baştan aşağıya kontrol ettireceğim yanlız 70000 km de araç sizce çok lullanılmışmı? yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum

Alıntıları Göster
    babamda 96 model 1.6 vectra var. 99 yılında aldı o gunden bu yana kullanıyor ve degıstırmeye hıc nıyetı yok.arabanın tıpınden olsun dayanıklılıgından olsun cok memnun. 60000 de almıstık su anda sanırım 130000 de. yakıtda oyle cok fazla degıl sehırıcınde hesaplarına gore 25 kurus yakyor ama tabı herkesın kullanımına gore yakıt degısır. motorda oyle anlatıldıgı gıbı cok cansız degıl sonucta 100 hp. otobanda gıdısı ıse harıka sessız sarsıntısız..... sonucta vectranın bu ozellıklerı bana uyuyor ve kendı aracım olan hyundaı ı satıp bende vectra almayı dusunuyorum. eger sanada uyuyorsa beklentılerını karsılıyorsa 1.6 motoru dert etmene gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harun

babamda 96 model 1.6 vectra var. 99 yılında aldı o gunden bu yana kullanıyor ve degıstırmeye hıc nıyetı yok.arabanın tıpınden olsun dayanıklılıgından olsun cok memnun. 60000 de almıstık su anda sanırım 130000 de. yakıtda oyle cok fazla degıl sehırıcınde hesaplarına gore 25 kurus yakyor ama tabı herkesın kullanımına gore yakıt degısır. motorda oyle anlatıldıgı gıbı cok cansız degıl sonucta 100 hp. otobanda gıdısı ıse harıka sessız sarsıntısız..... sonucta vectranın bu ozellıklerı bana uyuyor ve kendı aracım olan hyundaı ı satıp bende vectra almayı dusunuyorum. eger sanada uyuyorsa beklentılerını karsılıyorsa 1.6 motoru dert etmene gerek yok.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

arkadaş yeni kasa( manda kasa ) vectradan bahsediyor sanırsam..1400 kg luk bir araçtan
    2003 öncesi vectraların kupası farklı
    eski kasa vectra benimde gözümde yeni kasadan daha şık ve şehir hayatına daha uygun gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: capitatoo33

quote:

arkadaş yeni kasa( manda kasa ) vectradan bahsediyor sanırsam..1400 kg luk bir araçtan
    eski kasa vectra benimde gözümde yeni kasadan daha şık ve şehir hayatına daha uygun gibi

Alıntıları Göster
    modelı farkedememısım pardon
    quote:

Orjinalden alıntı: capitatoo33

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Harun

modelı farkedememısım pardon
    quote:

Orjinalden alıntı: capitatoo33

quote:

Alıntıları Göster
    rica ederim sorun değil hepimiz dalabiliyoruz ..ama istediğimize dalabiliyormuyuz o tartışılır

• quote:

Orijinalden alıntı: capitatoo33

rica ederim sorun değil hepimiz dalabiliyoruz ..ama istediğimize dalabiliyormuyuz o tartışılır

Alıntıları Göster
    BENCE VECTRA AL AMA 2000CC OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anconda -- 8 Mayıs 2007; 11:01:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anconda

BENCE VECTRA AL AMA 2000CC OLSUN

Alıntıları Göster
    benzinli almış olsam 1.6 megane alırım hem perfonmans hemde yakıt tüketimi olarak megane diyorum aynı şeyi dizel içiinde söyliyeceğim benim seçimim megane olur ama vectra çok güzel araba donanım olarak iyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

benzinli almış olsam 1.6 megane alırım hem perfonmans hemde yakıt tüketimi olarak megane diyorum aynı şeyi dizel içiinde söyliyeceğim benim seçimim megane olur ama vectra çok güzel araba donanım olarak iyi..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

daha önceden megane almayı düşünüyordum vectrayla kıyaslayınca vectraya sıcak baktım fiyat olarak ikiside aynı zaten bundan dolayı tercihim vectra oldu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

daha önceden megane almayı düşünüyordum vectrayla kıyaslayınca vectraya sıcak baktım fiyat olarak ikiside aynı zaten bundan dolayı tercihim vectra oldu

Alıntıları Göster
    kardeşim vectra ile meganın sınıfları aynı değil zaten vectra her halukarda daha konforlu donanımlı olur.vectra d sınıfı bır araç karşılığıda reno lagunadır.1.6 motor yeter kanımca genelde vatandaş vergiden dolayı d sınıfındaki vectra ve lagunalarn 1.6 sını alıyor.çok ta alan var ona göre motorun ayarları değiştirilmiştir belki ilk kalkışta yokuştaysan sorun çıkacaktır o kadar.Yanı ben olsam aynı fiyata ise vectra alırm daha sağlam ve konforlu.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.