Şimdi Ara

Megane otomatik vites sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM 2006 MODEL OTOMATİK VİTES 150 BİN KM ARACIM VAR. ARACI ALDIĞIMDAN BERİ ZATEN SES VARDI ARAÇDA FAKAT SON 3 AYDIR ARAC GİDERKEN TOK DİYE SES GELİYOR VE VİTES KUTUSU YOK DİYE HATA VERİYOR USTAYA SORDUM İŞÇİLİĞİ 2 000 TL TUTAR DEDİ BENDE KORKUYORUM PARCASIDA PAHALIYMIŞ AYNI SORUNLARI OLAN ARKADAŞLAR OLMUŞ Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o 2000 tl tutar diyen ustaya söyleyecek laf bulamıyorum.. yazıklar olsun.

Yol bilgisayarının verdiği uyarı, " vites kutusu yok" değil, " vites kutusunu kontrol edin" şeklindedir.

aynısı benim başıma da geldi, ben 500 tl ye yaptırdım. yapılacak işlem şanzıman içindeki selenoid valflerinin değişmesi ve şanzıman yağının yenilenmesi.. bu da 500 tl civarında bir işlem.

Eğer ankaradaysanız adres verebilirim.
  • bu bakmadan 2000 tl veren ustaların isimlerini verınde burda uzuuunnn uzunnnnn analım onları:)))))şanzuman yagı ve seloloitler basınc slalolitleride olabilir 500-600 cıvarı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixx

bu bakmadan 2000 tl veren ustaların isimlerini verınde burda uzuuunnn uzunnnnn analım onları:)))))şanzuman yagı ve seloloitler basınc slalolitleride olabilir 500-600 cıvarı bence

sorunun nerde olduğunu cihaza bağlayarak bulabilir, selenoiddeyse problem şanzımanı indirmeye gerek yok en fazla 700
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik vites problemi
    3 ay önce açıldı
    Megane 4 vites sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Peugeot 307 Otomatik Vites Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.