|
Bildirim
Standart Megane Rs rekoru kiramiyor demek ki..Halbu ki Honda Type'r Standart bir arac..
|
Rekor kırmak için araba üretmiş heralde adamlar. Bu haberler Honda'nın standart Type-R ile nasıl amansız hızlı bir otomobil ürettiğini göstermekten başka birşeye hizmet etmiyor.
|
Bir saçma düşünce daha. Porsche'de süre yaparken 911'in peşine bir sürü takısı olan model çıkartıyor. Lambo 3 farklı versiyon Aventador ile çıktı piste. Aynı şekilde Huracan.
Bu Megane standart değil mi ? Fabrikadan bu haliyle çıkıyorsa konuşacak bir şey yok. Eğer bu araba standart değilse normal Type-R'da standart değil Elegance Civic'e göre. |
Adamlar yeni kasa çıkardı ve Type R'ın rekorlarına yaklaşamadı sonra Trophy çıktı o da geçemedi şimdi de Trophy-R. Bu aracın arka koltukları bile yok.
|
Biraz arastirin da oyle yaziniz bir zahmet..
Rekoru kıran yeni Honda Civic Type-R modelinin de arka koltuklara sahip olmadığını, bundan kaynaklı eksik ağırlığın ise Roll-Cage yani takla barı ile dengelendiğini belirtmeden geçmeyelim. Yapılan bu açıklamamanın yanında aracın lastiklerinin aracın standart lastikleri olduğu da net bir şekilde belirtilmiş..( Alintidir ) |
Sadece 500 Adet uretilen arac standart mi oluyor?
Standart Megane Rs ile Type'r ' ı karsilastirmak en dogrusu.. Seri uretim araclar cunku.. Lambo,Porsche,Ferrari vs bunlar super Fast otomobiller, Fiyat olarak herkesin ulasacagi araclar degiller,marka reklami icin 10 model de cikartir pist rekorunu kirmak icin..Farkli kulvar.. |
Anlayamadım, kendi kendini yanlışlıyorsun. 911 GT3 RS'ler falan rekor kırarken, karşılarına Huracan Performante'ler çıkıyor, pista Ferrariler, Nismo GTR'lar çıkıyor. Üstelik bunların çoğu 500 adetten falan fazla üretiliyor, bu Megane kadar limitli üretim bile değiller. Bu Megane standart değil, Trophy bile değil, Trophy-R, doğrudan rece spec, arka koltukları olmayan, roll-cage'li, slick lastikli, herşey sökülmüş, neredeyse 2 kat fiyat farkı olacak Type-R ile. Bu aracın tek rakibi benzer mantalite ile hazırlanmış Golf Clubsport R olabilir. Type-R olamaz.
|
Tayyar'a yetişmek için kırk türlü hile hurda yapıyor adamlar. Seri üretim diyebilmek için 500 tane de üretmiş çakallar. :)) Ulen Tayyar ne madara ettin şu Avrupalıları. :))
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 26 Temmuz 2019; 13:54:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 26 Temmuz 2019; 13:58:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 26 Temmuz 2019; 14:7:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 26 Temmuz 2019; 15:39:45 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 26 Temmuz 2019; 16:26:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|