İlk resimler sızdı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 4 Eylül 2021; 14:24:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 RENAULT MEGANE E.V
-
-
Yeni logo kullanılmış,güzel duruyor araç üstünde.Megane yakında sadece elektrikli olarak satılırsa şaşırmam
2. resimde iki ekranın arasindaki şey ne onu çözemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 6 Mayıs 2021; 16:23:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni renault card olabilir
Vitesi nereye sokmuşlar bende onu göremedim
-
bu araba cross olacak sedan felan beklemeyin
elektrikli arabada ne vitesi
quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyenYeni renault card olabilir
Reno yine eksantirik birşeyler yapmıştır kesin,dediğiniz gibi kart yuvası falanda olabilir
TOGG da bile olan hani şöyle ileri geri oynatmalı aletten bahsediyorum
-
Bmw nin tahtini alacak hale geldi meganelar ,şuan hep apacilerin elinde ,trafikte nerde absürt hareket eden var bir bakıyorsun megane umarim renault artik apacilere hitap etmeyen şeyler yaparda kurtuluruz bunlardan
Bu uzun çizgiyi megan çıkarmıştı zaten ilk şu anda da tavan yapmış :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Polestar191
Bmw nin tahtini alacak hale geldi meganelar ,şuan hep apacilerin elinde ,trafikte nerde absürt hareket eden var bir bakıyorsun megane umarim renault artik apacilere hitap etmeyen şeyler yaparda kurtuluruz bunlardanmodellere genelleme yapacak olursam
şirokko sivic leon tayfası başı çeker
tüm bmw ler beyaz mercedeslerin alayı
megane sıra gelmiyor açıkcası..
birde göz kanatan modifiye halleri ile golf cephesi varki efsane..)
-
Yeni Megane da , yeni Kadjar da iyi iş yapacak modeller
Megane sedan başka isimle devam edebilir , diğer olasılık da yerini Bursa da üretilmeye başlanan Yeni (Symbol) Taliant a bırakabilir çünkü boyutları çok yaklaştı
Yada yoluna Talisman-megane sedan karışımı olarak devam edebilir
Scenic son neslini yaşıyor 2-3 yıl sonra sonlandırılacakmış tıpkı Espace gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: CaglarAkcamTOGG da bile olan hani şöyle ileri geri oynatmalı aletten bahsediyorum
Büyük ihtimal vw ID4 gibi kol üzerindedir
-
Standart bir buton ya da dokunmatikle halletmiş olabilirler...quote:
Orijinalden alıntı: CaglarAkcamVitesi nereye sokmuşlar bende onu göremedim
Vites kolu elektrikli için fazlaca nostaljik oluyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bmw nin tahtini alacak hale geldi meganelar ,şuan hep apacilerin elinde ,trafikte nerde absürt hareket eden var bir bakıyorsun megane umarim renault artik apacilere hitap etmeyen şeyler yaparda kurtuluruz bunlardanreno megane, bmw tahtını alacak
-
Apaçilikten bahsediyor arkadaş cümleler biraz düşük olmuş
Benim bildiğim Megane üretimi 2024'de sonlandırılacak ve yerine yeni bir Megane gelmeyecek. Fabrika planlaması şimdiden yapıldığı için böyle bir bilgi edindim.
-
Ben de görur oldum apacilerde Megane.quote:
Bmw nin tahtini alacak hale geldi meganelar ,şuan hep apacilerin elinde ,trafikte nerde absürt hareket eden var bir bakıyorsun megane umarim renault artik apacilere hitap etmeyen şeyler yaparda kurtuluruz bunlardan
Bunun tek sebebi kampanyayala uyguna satilan 1.3 Tce Meganlar.
1.3 seri motor. Apaciler de 140 beygir araca binince sanki F1 araci saniyor altndakini.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
modellere genelleme yapacak olursam şirokko sivic leon tayfası başı çeker tüm bmw ler beyaz mercedeslerin alayı megane sıra gelmiyor açıkcası.. birde göz kanatan modifiye halleri ile golf cephesi varki efsane..) |
|
Benzer içerikler
- michelin lastik yorumları
- skywell yorumlar
- araç ruhsat sahibinin vefatı halinde varislerine devri
- duster lastik basıncı
- fiat fiorino 1.4 benzinli lpg kullanıcı yorumları
- tiguan boyutları
- l200 mitsubishi 2024
- renault duster 2024 fiyat listesi
- chery elektrikli
- 2023 en çok satan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X