Şimdi Ara

Megane RS yine ortalığı karıştıracak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ayın 17’sinde tanıtılacak olan özel serinin Nürburgring’de çekilmiş bir videosunu yayınlayan üretici, yine dişli rakiplerine kök söktürecek gibi görünüyor. Megane R26R’ı hazırlayan ekip tarafından geliştirilmiş aracın videosunda aracın viraj performansı hakkında ip uçları var. Güncel Megane RS 2.0 litrelik motorundan 5500 d/d’da 250 hp güç ve 3000 d/d’da 340 Nm tork üretiyor.

İşte Video

Arabam.com'dan alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_jackalll -- 8 Haziran 2011; 11:41:06 >

• Araç çok mu güzel yanlıyor, bana mı öyle geldi
  • Biri bana mı seslendi

Türkiyeye bu araçlar maalesef gelmiyor. Gelse bile özel siparişle falan filan. sonuçta yüksek vergi de eklenince aynı fiyata daha iyi araçlar ortaya çıkıyor.
  • kuru gürültü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

kuru gürültü.

Niye kuru gürültü?
  • Hyundai veloster gelecek 1.6 218 HP lik, türk tüketicisi 1.6 motordan başkasını almaz.
  • quote:

kuru gürültü.

+1

• Aracın üstündeki dünya yada kıta haritası mı acaba ? Yoksa şekilden mi ibaret ?
  • Önden çekiş için gereksiz güçler.Renonun önce arkadan itiş araç yapması lazım ortalığı karıştırması için.
  • Kuru gürültü dediğiniz araç (II R26R) plakasını bile okuyamayacağı E92 M3,C63 AMG,911 carrera, RS6, 350-370z gibi araçları çoğu pistte gömmüş. Ancak bana soracak olursanız pist karşılaştırması saçmalıktan ibaret .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211
    quote:

kuru gürültü.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

kuru gürültü.

+1

O kadar da değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.