Bildirim
megane2dci sportway fiyat yardımı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
26.000 verilebilir
2006 larda cruise control (hız sabitleyici )yok diye biliyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 19 Mayıs 2008; 8:40:53 > -
o araçta var biliyorum hatta çok kullanışlı bir cc... -
quote:
Orjinalden alıntı: lmnggen
o araçta var biliyorum hatta çok kullanışlı bir cc...
Ewet cruıse control var.EWET KULLANIŞLI.Gövde rengi aynalar kapı kolları ve iç kapı kolları metal. -
arkadaşın sana kaç para önerdi onu söylesen uygun olup olmadığını kolaylıkla söyleyebiliriz -
söylediğin donanımlar doğru mevcut hepsi.
29000 ytl istiyor. çok temiz...
quote:
Orjinalden alıntı: meganizm
quote:
Orjinalden alıntı: lmnggen
o araçta var biliyorum hatta çok kullanışlı bir cc...
Ewet cruıse control var.EWET KULLANIŞLI.Gövde rengi aynalar kapı kolları ve iç kapı kolları metal.
-
Hımm banada galerici 26000 ytl ye alırım dedi.öylesine sormuştum.Benim 19500 km de. -
genelde herkes pahalı diyecek ama bence pazarlıkla 28 e alsan bence iyi.aracın iki önemli özelliği var.biri km si az diğeri tanıdıktan olması.bide bence bi arabada olması gereken en iyi özelliklerden biri yani cc var.şu şartlarda km si düşük dizel bulmak çok zor.mesela internette adam ilan vermiş.2007 model çok temiz megane 1.5 dci.ilanı bi açıyosun araba 75000 km de.fiyatta piyasayla aynı.bende anlamıyorum 75000 km deki araç nasıl temiz oluyor.ozaman arkadaşının sattığı 30000 km deki araba ultra temiz hatta 0 -
ben alıcı değilim paraya sıkışık. bana ne kadar eder dedi bende sizlere sordum işte.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X