Şimdi Ara

Meganede Blaupunkt Teyp Kilitlendi !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar anlaşılmayan bir sebepten Megane-1 (2000 model) deki Blaupunkt Teyp kitlendi.Bi ara ekranda "CODE" yazıyordu ama şimdi 4 tane çizgi var.Teybin kodunu buldum.Kodu "7799" 4 haneli sayı.Çizgilerde 4 tane.Ama hiç bir tuş işlemiyor.Bildiğim koduda giremiyorum.Teyp kitli bir vaziyette duruyor.Sadece kaset sarma görevini yapıyor :D Yardımcı olursanız sevinirim.Resimde koyuyorum.Teşekkürler şimdiden.

http://img231.imageshack.us/my.php?image=92244889rt3.jpg

http://img379.imageshack.us/my.php?image=04072008508nr5.jpg

http://img79.imageshack.us/my.php?image=04072008511hs9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nizma -- 7 Temmuz 2008; 17:00:53 >

• silecek kolu üstündeki kumandadaki tuşlarla rakamlar 0 1 2 3 diye değişiyor.
  • Çizgi çizgi görünüyordu yazdığım kodu almıyordu yani mesela 4 e bastım ekranda hala çizgi çizgi bi görintü var.Akü kutup başlığını söküp taktım yine işe yaramadı.Hala çizgi çizgi görünüyür resimdeki gibi.Nasıl yapacağım arkadaşlar???
  • kilitlenmeden önce teybi sökmeye filan çalıstınız mı?
  • dostum sorun yok, teyp code moduna gecmis, direksiyon kumandasindaki dugmeler ile codu teybe giriceksin, teybin ustundeki rakamlar ile degil. hangi tuslar ile girildigini hatirlamiyorum simdi ama kumandadan yapildigini hatirliyorum.
  • Onuda denedim ama teypte hiç bir değişiklik olmuyor.Kumandadan deniyorum hiç bir tuş işlemiyor.teybi söklmeye çalışmadık hayır.Durduk yere oldu.Gece normal çalışıyordu sabah bu hale geldi.
  • oluyor, sabah tekrar dene, yanlış hatırlamıyorsam radyo frekansını ayarlayan düğme - - - - cızgılerı arasındakı gecısı saglıyor, kumandanın ustundekı dıger dugmelerde yahut ses acıp kapama dugmesı de sayıyı ayarlıyor. serwıse gotursen 2 dk da yaparlar ucretsız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat doblo teyp sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Renault otjinal teyp sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • servise götürdüm de şifreyi verdiler tam bilen yok gibiydi zuhaa neyse sabah bidaha denerim
  • ne oldu peki?sonuç?
  • Arkadaşlar hallettim.Olay şu=

Ekranda "0000" yazdığı esnada birinci rakam için radyo üzerinden (direksiyon altında ki kumandadan değil) "1" tuşuna basıyoruz.İkinci rakam için "2" tuşuna basıyoruz.Üçüncü rakam için "3" tuşuna basıyoruz.Dördüncü rakam için "4" tuşuna basıyoruz.Son olarakta "6" tuşuna basıp bitiriyoruz.

Örneğin;

şifreniz "7799" ise birinci rakam için "1"tuşuna 7 kere basıyoruz.ikinci rakam için "2"tuşuna 7 kere basıyoruz.üçüncü rakam için "3"tuşuna 9 kere basıyoruz.dördüncü rakam için "4"tuşuna 9 kere basıyoruz.Son olarakta "6" tuşuna basıp bitiriyoruz.(ama "6" tuşuna uzun değil bir defa basıyoruz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nizma -- 27 Temmuz 2008; 23:22:54 >

• Dipnot=Ekrandaki çizgi çizgi görünen halin "0000" haline dönmesi içinde teybin açık halde bir miktar beklemesi gerekiyor arkladaşlar.
  • Arkadaşlar benim Oto teyp blaupunkt madrid rcm 105. 4 tane çizgi var bir türlü çözemiyorum direksiyonun altında kilit felan yok benim araba renault ne yapabilirim teşekkürler
  • arkadım o öyle çözülmez biz hallediyoruz ama işi bilen teypçi varsa götür sen yapamazsın
    miracelektronik38@hotmail.com
  • nizma kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım aynı sorun bende de var dört çizgi. Yazdığın açık bekleyince kodu girebiliyor muyum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.