Şimdi Ara

Sesi yükseltince teyp kapanıyor Sony cdx gt222

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
43.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araç murat 131 sesi açınca mesela 22 yi geçince kapatıyor kendini bu nedendir ? Bass lı şarkılarda bass yüklenince daha sık oluyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Teybin Sesi Yükseltince Kapanması Sorunu: Sony CDX-GT222

Sony CDX-GT222 teyp modelinde, sesi yüksek açtığında teyp kapanıyor sorunu kullanıcılar tarafından sıklıkla bildirilmektedir. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Aşırı Güç Çekimi: Teybin sesi yüksek açıldığında, amplifikatör aşırı yüklenebilir ve kapanmaya neden olabilir.
    • Elektrik Arızası: Teypteki gevşek bağlantılar veya hasarlı kablolar elektrik kesintilerine ve kapanmalara yol açabilir.
    • Hoparlör Sorunu: Hoparlörlerde kısa devre veya yüksek direnç, teypin korunma mekanizmasını tetikleyebilir ve kapanmasına neden olabilir.
    • Bluetooth Bağlantı Sorunu: Bluetooth hoparlörler kullanıyorsanız, zayıf bağlantı veya parazit, teyp ile hoparlör arasında iletişim bozukluğuna yol açabilir ve kapanmaya neden olabilir.

Çözüm Önerileri:

• Teybin sesini kademeli olarak yükselt. Aşırı yüksek ses seviyelerinden kaçın.
    • Teybin bağlantılarını kontrol et ve gevşek kabloları sıkıştır.
    • Hoparlörleri kontrol et ve hasarlı olanları değiştir.
    • Bluetooth hoparlör kullanıyorsanız, cihazları tekrar eşleştirin ve parazit kaynaklarını ortadan kaldırın.

Bu çözümleri uygulayarak, teybinizi yüksek ses açınca kapanma sorununu gidermeye çalışabilirsiniz. Sorun devam ediyorsa, profesyonel bir teknisyene danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • muhtemelen cihaz korumaya geçiyor
    zorlarsan yakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_1905

Arkadaşlar araç murat 131 sesi açınca mesela 22 yi geçince kapatıyor kendini bu nedendir ? Bass lı şarkılarda bass yüklenince daha sık oluyor

Bağlantılarını kontrol et.. cihaz koruma moduna geciyo .. kablolarını falan .. dikkatle kontrol et.. küçük bir kısadevren var gibi
  • Yanlız bundan önceki dandik teyptete aynı şey oluyordu sesi açıyorm kapanıo sora tekrar açılıo
  • quote:

Yanlız bundan önceki dandik teyptete aynı şey oluyordu sesi açıyorm kapanıo sora tekrar açılıo

O zaman teyp ilgili bir sorunun yok .. sorun hoparlorlerin yada baglantı kabloların ...
  • Akünün amperi düşük olabilrmi?
  • quote:

Akünün amperi düşük olabilrmi?

Araç çalışıyoken dinliyosanız sorun olmaması lazım .... araç çalışmıyorken dinlerseniz ve çok uzun süre böyle dinlerseniz (motor çalıştırmadan) akünüz biter.. ama o zamanda ne teyp nede araba bi daha çalışır.. bence akü den değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multimedya Teyp Sesi Azalttı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kabloların sıkılıgını kontrol edin, sigortayı da kontrol edin bence
  • Tek sorun kablolar. Teybi sökün aküden sağlam 12 awg kablo çekin bi + bi de - olsun. Onları teybin + ve - girişlerine verin. Sorun ortadan kalkacaktır. Yada şöyle birşey olma ihtimalide var hoparlörler teybe güçlü geliyor. Yada 1 çıkış 2 hoparlörü besliyor vs vs vs bir sürü olayı var bu işin...
  • akünü değiştirmenin zamanı gelmiş arkadaşım.
    ARKADAŞLAR KABLOLARDA NEDEN ARIZA ARIYORSUNUZ ONU ANLAMIYORUM_?_?_?_? ARKADAŞ ZATENN SÖYLÜYOR BASLI ŞARKILARDA SESİ ÇOK
    AÇTIĞIMDA TEYİP KAPANIYOR DİYE BAS VURDUĞU AN ANFİ ÇOK AKIM ÇEKER VE BÜTÜN AKÜ ANFİYE GİDİO TEYP HAVADAN MI ÇALIŞACAK . TABİKİ KAPANACAKTIR
    denemek için arkadaşlarının arabasından 5 dklığına sök aküsünü kendi arabana tak dene adamım;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanercanercan -- 30 Kasım 2008; 22:28:59 >
  • en fazla 10 dk dinlerim zaten araç çalışmıyorken.araç mesela 15 dk çalışır vaziyette akü fln kendine geldi yani şarjlı o zmn istediğim kadar açabiliyorum sesi
  • En çok aklıma yatan cevap buydu :) çünkü bi kere arabanın aküsü bitmişti ve ittiripte çalıştırdık.Akü sorunlu sanırım. ayrıca yok arkadşaının aküsünü fln al demeyin lise 2 ye gidiyorum daha . bu tür imkansız durumlardan bahsetmeyelim. akü değiştirme gibi :)

quote:

Orjinalden alıntı: ercanercanercan

akünü değiştirmenin zamanı gelmiş arkadaşım.
    ARKADAŞLAR KABLOLARDA NEDEN ARIZA ARIYORSUNUZ ONU ANLAMIYORUM_?_?_?_? ARKADAŞ ZATENN SÖYLÜYOR BASLI ŞARKILARDA SESİ ÇOK
    AÇTIĞIMDA TEYİP KAPANIYOR DİYE BAS VURDUĞU AN ANFİ ÇOK AKIM ÇEKER VE BÜTÜN AKÜ ANFİYE GİDİO TEYP HAVADAN MI ÇALIŞACAK . TABİKİ KAPANACAKTIR
    denemek için arkadaşlarının arabasından 5 dklığına sök aküsünü kendi arabana tak dene adamım;)

• quote:

en fazla 10 dk dinlerim zaten araç çalışmıyorken.araç mesela 15 dk çalışır vaziyette akü fln kendine geldi yani şarjlı o zmn istediğim kadar açabiliyorum sesi

Araç çalışıyoken sesi istedigin kadar açabiliyor ve kesintisiz dinleyebiliyorsan o zaman sorun akünden arkadaşım :)

Keşke baştan söleseydin.... :)
  • HMM Eğer aküdense bu akü işi biraz beklesin
  • KONU KAPANMIŞTIR NOKTA
  • Ercan kardeş adam amfim var filan yazmamış eğer amfisi varsa bu yüzden kapanıyodur teyp. Normalde tesisatçılar çok ince kablo kullanır teyp için sdece teyp ve hoparlör var sandım ben...
  • Sadece teyp ve hop var. mosfetlerle besliorm teybin çıkışla
  • YİNE AYNI ŞEY ARKADAŞIM
    AKÜN YETERSİZ KALIYORRRRRRRRRRRRRRR.............. NOKTA
  • @uA_1905 arkadaşım pm atmadan önce pm alımını açın. başıma çok sık gelen bir sorun ne yazıkki pm den soru soran arkadaşlar oluyor o kadar kafa yorarak uzun cevap yazıyorum gonderi tıklıyorum, veeee karşıdaki arkadaş pm alımını kapamış o kadar yazdığım boşa gidiyor çok sinir bozucu bir durum.

bu arada pmne cevaplıyım; aklımdan geçen kabin ölçüleri 25-18-18dir
  • Tamam teşekkürler ilgin için

quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

@uA_1905 arkadaşım pm atmadan önce pm alımını açın. başıma çok sık gelen bir sorun ne yazıkki pm den soru soran arkadaşlar oluyor o kadar kafa yorarak uzun cevap yazıyorum gonderi tıklıyorum, veeee karşıdaki arkadaş pm alımını kapamış o kadar yazdığım boşa gidiyor çok sinir bozucu bir durum.

bu arada pmne cevaplıyım; aklımdan geçen kabin ölçüleri 25-18-18dir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.