Corsa D aracıma multimedya 4 64 fotodaki cihazı taktırdım ama orjinal Cd30 teybe göre ses seviyesi inanılmaz derecede azaldı. Şuanda cam açıkken seyir halinde müziği son seste bile duyamıyorum. Ayrıca ses seviyesi 20 ile 30 arasında neredeyse hiç oynamıyor.
Orjinal teyp varken sesten çok memnundum ses sistemi vs aramıyordum.
Bu sorunu en ucuzundan nasıl çözebilirim lütfen bilenler yardımcı olsun.
Önler jbl 16 cm hoparlör Arkalar 13cm stok hoparlör.
eozturk61
kullanıcısına yanıt
teybin menüsünde ses seviyesini artırabileceğiniz bir ayar olabilir, sistem menüsü dahil iyice bir kurcalayın. benim kullandığım android cihazda böyle bir ayar mevcut. eğer böyle bir ayar yoksa teyp değişir. teybi değiştirmek istemiyorsanız 4 kanal amfi ile hoparlörleri beslemek en ucuz çözüm olur. belirtilen hoparlörleri besleyebileceğiniz amfi 4ohm 4x40w rms amfi yeterli gelir.
ecrasniann
kullanıcısına yanıt
Bütün ayarlara baktım malesef artmıyor. Birkaç yere sorduğumda teyp ses çıkış gücü düşük o yüzden olur dedi ama teypten ses harici aşırı memnunum değiştirmek istemiyorum. Amfi ile kesin çözüme ulaşır mıyım peki?
eozturk61
kullanıcısına yanıt
teybin arkasında amfi için rca çıkışı varsa işiniz daha kolay hallolur. amfi ile kesin sonuca ulaşırsınız. hatta amfi güçlü olursa mevcut hoparlörleriniz yetersiz kalabilir. öyle bir durum olursa onlarıda amfinin gücünü kaldıracak modelle değiştirirsiniz.
ecrasniann
kullanıcısına yanıt
Hocam selamlar tekrardan bu ses düşüklüğü sorunu android autoda oluyormuş sadece. Normal teybe uygulamaları yükleyip kendi üzerinden açtığımda ses eskisi gibi yüksekti. Android autoda neden düşük olabilir?
eozturk61
kullanıcısına yanıt
merhaba, fikrim yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme