Şimdi Ara

-------MEGAWORKS CENTERDAN SES ALAMIYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yardım edin lütfen.....bugün megaworks aldım ama ne yazıkki center dan ses alamıyorum.....
    ses kartım creative sb live 5.1 ...................

ne yapmam lazım????

• creative media centerdan cmms yi on yapman gerekiyor
  • teşekkür ederim fakat

baktım heryere sound blaster dosyasında ama media center yada cmss yok.......

:((((
  • tam olarak ismini hatırlamıyorum ama sb live ses kartının programlarını full kurduğunda bi çalıcı program var.O programda altta bi ok işareti var oraya tıkladığında çalıcı yana doğru genişliyo ve orda cmms diye bir yazı var ona tıklayınca on yapıyosun ordan centerdanda ses gelmiş oluyo
  • hmmmm..

ok ama bahsettiğim kart 2001 - 2002 yılında çıkmış bi kart....cmss o zaman yoktu diye biliyorum ben.....???

not: PLAY CENTER olabilir mi????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opeth me! -- 25 Eylül 2006; 2:12:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: opeth me!

hmmmm..

ok ama bahsettiğim kart 2001 - 2002 yılında çıkmış bi kart....cmss o zaman yoktu diye biliyorum ben.....???

not: PLAY CENTER olabilir mi????????

he dostum o program işte onda var cmms
  • cmss özelliğini bulup açsan da önlerden gelen sesle arkalar çok farklı olacak ve bence beğenmeyeceksin. Sana tavsiyem, megaworks'unu en azından Audigy 2 ve üzeri bir kartla kullanman, farkı göreceksin.
    quote:

Arkadaşlar......

yardım edin lütfen.....bugün megaworks aldım ama ne yazıkki center dan ses alamıyorum.....
    ses kartım creative sb live 5.1 ...................

ne yapmam lazım????
  • Çok saolun......

peki bu center çalışmadan ben 4+1 mi dinliyorum yoksa 4.1 ile mi????

Ve center ı çalıştırmanın tek yolu CMSS midir????

vakit ayırdığınız için teşekkür ederim....

NOT: wolverine üstad, audigy alırsam eğer otomatikman mı center dan ses gelecek.....yani cmss yi açmadan???
  • center çalışmadan senin dinlediğin stereo formatı yani 2.1 ama arkalardan da aynı önlerdeki gibi ses geliyorsa 4.1 oluyo tabi.. Live serisi kartlarda cmss ile açılıyor center. Ama dvd izlerken cmss'i kapatıyorsun, kullandığın dvd yazılımı kendisi ayarlıyor 5.1 seçtikten sonra..
    Audigy 2 ve üzeri kartlarda her türlü ayarda 5.1 ses gelmez ama benim ve diğer biçok kullanıcının yaptığı gibi stereo surround'u açarsan 5.1 ses alıyorsun, her türlü ortamda.
  • arkadaşlar...

nereye baktıysam bulamadım cmss yi

:((((((((((((

ayrıca yardım konularının içinde de cmss yok????

yeni bişi mi yüklemem lazım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opeth me! -- 26 Eylül 2006; 0:23:20 >
  • Play center'ı çalıştırdığında play'in sağındaki seçeneklerden enable eax gibi bir özellik olacak. Sanırım onu açtığında cmss açılmış oluyor. Ordan da effectleri seçebiliyorsun, ben sana living room öneririm 5.1 için.
    quote:

arkadaşlar...

nereye baktıysam bulamadım cmss yi

:((((((((((((

ayrıca yardım konularının içinde de cmss yok????

yeni bişi mi yüklemem lazım??
  • wolverine önerilerin için çOk teşekkürler...

ama yazmadan geçemicem,

BEN HALA SES ALAMIYORUM....

• BEN HALA SES ALAMIYORUM....

DEMİŞTİM AMA ŞİMDİ HALLETTİM.........

:)))))))))))))))))

HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER!!!1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opeth me! -- 26 Eylül 2006; 22:20:17 >

• Halletmiş olmana sevindim. İyi seyirler..
    quote:

BEN HALA SES ALAMIYORUM....

DEMİŞTİM AMA ŞİMDİ HALLETTİM.........

:)))))))))))))))))

HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER!!!1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.