Şimdi Ara

Meğer çocuk olmak ne güzelmiş .. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sirf dionun müziğini dinlemek için dion kalesine gitmektense youtube dan açar dinleye dinleye pvp yapardım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O gün coğrafya dersinden kaçıp L2 ile tanışmamak isterdim :d
  • güzelmiş ya ama sınırlı gibi sanki ben daha geniş bir yelpazede bakacağınızı sanıyordum hocam
  • Konuyu Hortlatiyim , Bende Titan serverında başladım 50 levelden 78 levele kadar herkes Dragon Valley'de kasardı girişinde bufferlar otururdu 2 kk ya soulshoot alirdik kalkar buff atarlardi sonra yeni yeni heroluklar cikmistir 4 kk ya hero buff atarlardi o buff i alan yardirirdi ne günlerdi, O zamanlarda her kasilcak zone da bir suru player olurdu şimdi ise sadece en hit en cok exp veren yerde player oluyor diger butun yerler server ne kdar dolu olursa olsun boş oluyor, Ne yaparlarsa yapsınlar o eski L2 ler o eski günler gelmicek :(

• on numara arkadaşlarım vardı, l2de friend liste eklemek yerine msne falan yada ulaşabileceğim herhangi bi adresi kayıt ederdim. sonra sağlam bi takım toplardım.. dhye lineage2 için kaydoldum ve kayıt olurken amacım eski arkadaşlarımı bulmaktı ama olmadı, sağlık olsun. arada bir diyorum bunu kendi kendime keşke şu bildiklerimi ilk başladığımda da bileydim.. ortalığın annesini ağlatırdım :D
  • biz de dragon network de oynardık, merak ettim kurdum oyuna girdim, giranda pazar alanında oturan 500 kişi vardı, girişde dragon h5 4 tane tarantula 4 tane olmak üzere 8 tane server görünüyor. hepsine girebiliyorum eski charımla hiç bir anlam veremedim? satıştaki mallar benim altının milyon katı, 5 sene evvel cebimdekiler şimdi harçlık bile değil :)
  • Vay be anılarım canlandı. Ne zamanımız geçti l2 de. Yıllarımı cocuklugumu verdim bu oyuna dakikasına kadar. Askerlik anısı gibi. Oyun hala eskisi gibi popüler değil sayılı türkler oynuyor zamanında herkes birbirini tanırdı ama bırakan bırakmış sanırım eskilerden kimse yok oynayan.
  • Don't be sad because it's over, be happy because it happened!
  • Kale çekerken ki o saniyeleri saymaları içimde ki heyecani hiç bir zaman unutamayacağım.15 yıllık oyun geçmişimde en çok zevk aldığım heyecan duyduğum oyunlardan birisiydi. Lineage sayesinde tanışıp 6 yıldır yediğimiz içtiğimiz birlikte olan dostlar kazandirdi.

• L2 FORUM DONANIMHABERDEDE BİTTİ NE ZAMANDIRGİRİYOM BU KONUS USTTE
  • Şöyle durup geriye baktığımda o heyecanlı o eğlenceli günler, oyunlar artık zevk vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lothlórien -- 22 Haziran 2014; 11:52:04 >
  • Valla biz hala zevk alıyoruz. Şu an beklediğimiz bir server var 4 Temmuz'da açılacak L2Fantastic adında. L2 harici ise clan olarak LOL atıyoruz o da çok iyi sarıyor zaten. Bu tür oyunları oynayıp zevk almıyorsanız eğer tek eksiğiniz kafa dengi 4-5 kanka o kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

Şöyle durup geriye baktığımda o heyecanlı o eğlenceli günler, oyunlar artık zevk vermiyor

hocam isim neydi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

quote:

Şöyle durup geriye baktığımda o heyecanlı o eğlenceli günler, oyunlar artık zevk vermiyor

hocam isim neydi acaba?

İsmim ilker ne oldu ki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

quote:

hocam isim neydi acaba?

İsmim ilker ne oldu ki?

İlk görüşte aşk mı lan yoksa?
  • hehe :D nicki daha önce görmüştüm bi sorayım dedim. yabancı sanıyordum, türkmüşsün :D

*edit: l2lastwar'da görmüştüm. taze bilgi, eski fotoğraflarıma bakıyordum o yüzden :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 10 Temmuz 2014; 3:19:48 >
  • l2 extreme/titan

Akatsukileri az tokatlamadık ^^ ulan bide herşeyi hardins academyden alıyoduk onun bile havası farklıydı
  • Beyler 13 Temmuz da C4 gibi aynı C6 server açılıyo L2 Avellan ben giricem sizlerde bi bakın isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealRihanna

Beyler 13 Temmuz da C4 gibi aynı C6 server açılıyo L2 Avellan ben giricem sizlerde bi bakın isterim.

avellan çokça kez fail oldu. oraya gireceğine gir l2fantastic'e ama hele bi bakalım quantiumbaseinmiymiş server, ondan sonra girersin :D
  • O serverim qb nin olma dalgası ne bende duydum onu eğer hongmeii den dolayıysa o adam bizim clande bile oynadı sublimtye tigerda başladı qb de bitirdi o mu milletn kafasını kurcalayan

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.