Şimdi Ara

Meğer çocuk olmak ne güzelmiş .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün RPG oyuncuları için geçerli tabii :)
  •  Meğer çocuk olmak ne güzelmiş ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 25 Mayıs 2012; 20:17:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GM Azak

http://www.youtube.com/watch?v=1CHaFZDBtD8&feature=channel&list=UL

bu işte beni bitiren müzik oldu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Orijinalden alıntı: GM Azak

http://www.youtube.com/watch?v=1CHaFZDBtD8&feature=channel&list=UL

bu işte beni bitiren müzik oldu :(

Yenisinde bu müzikte tarih oldu :(

• yeni talking müziği daha sağlam olmuş yanlız
  • Hepsi yalan Dion Theme gerçek.

Olay budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eRcn. -- 30 Mayıs 2012; 19:59:12 >

• Düşüncelerimi yazıya dökmüssün ercan :) ilk başladğm 6 ay müthiş zevkliydi ya sonrasıda cok iyiydi tabi elite serveri c3 ken başlamştm l2 braklmaz bi tutkudur ama artk iş güc sahibiyiz dediğin gibi keşke tekrar cocuk olabilsek :)
  • Keşke kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

yeni talking müziği daha sağlam olmuş yanlız

bilmiyorum ya ben pek beğenmedim öncekini tamamen öldürmüş gibi
  • Arkadaslar bence c6 dan assagi bi clientte adam gibi bi server bulmakta yapmakta imkansiz gibi gözüküyor dh olarak birsürü kisiyiz burda biride demiyor ki boyle low rate bi server acalim unutmayin ki lineage de hic bisey icin gec degil o dion kale savasindaki o müzik O karikleri dogradigimiz günler bence hic bisey imkansiz degil birinin bu 5000x 10000x pvp ile büyüyen nesile bir dur demesi gerekiyor lineage 2 nin anlami zor kasmak ugrasmak yillarini vermekti simdi o anlamindan cok uzakta..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duygulandırdın lan akşam akşam
  • Kim hortlattı lan bu konuyu utandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Kim hortlattı lan bu konuyu utandım

:D çok uzar gider bu konu hepimizin içinde güzel anıları var l2 ile ilgili:D konu açana ayrı bi sövmek lazım :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostsith

Ta C1'den beri oynardım bu oyunu.. L2Hobby'de oyundan zevk almistim.. Fettered Soul'ların dili olsada konuşsa :) Lair Of Antharas'da Pytan Kovaladı mı hiç sizi :)) yeni nesil Karik'leri görmeden kasıyorlardır eminim..

Kariklerden blue düşerdi :) Toi' de az mi seal stone kastik.Pytan i birakda binder kovaladi mi sizi çetesiyle... l2hobby de siz gittiniz mi bilmiyorum ama o zaman pmfun filan yoktu haritadaki yön işaretinin üstünde ne oldugunu merak ederdim .Birkere gittim denizin üstünde 4-5x büyüklükle rabbitler vardi ;) Gardens of evanin içinde 60 lvl cat gang bossu vardi o zamanlar hey gidi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeDiableRoug3 -- 15 Mart 2014; 22:41:17 >
  • L2extremede bi clan vardı akatsuki birde clan liderleri vardıki l2 tarihinde gördügüm en kral adam zangatsu ben elinde kimsede olmaya chants cave'deki yaratıkların elindeki kayadan vardı :D tüm clanda +25 ozamanlar çok ezik olsakta oyundan acayip zevk alırdık güzel günlerdi
  • Simdi adam gibi bi 7x interlude server olsa hepimiz tekrardan baslardik eminim

• Arada canim sıkıldıkca açiyorum interlude server editliyorum bakarsin lazim olur :D

• Eğer şimdiki aklımla yeniden çocukluğuma dönseydim ....................................... .

Cümlesinin devamını getirir misiniz ?
  • İlk charımı Spellsinger değil Overlord açar ve öylece devam ederdim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.