Şimdi Ara

Meğer çocuk olmak ne güzelmiş ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam hala oynuyoruz gerek high-rate gerek mid-rate serverlarda zamanımız oldukça, oynasakta oynamasakta forumdonanımhaber vazgeçilmezimiz ve eskilerle, koptuklarımızla iletişim kurduğumuz tek yer.. Bakıyorum şöyle oyuna yeni başlayan kardeşlerimiz var heyecanlı, meraklı, gece gündüz kasıyorlar falan, eskiden bizde öyle oynardık işte.. Derdimiz yoktu kederimiz yoktu işimiz gücümüz yoktu.

Çocuktuk.

Şimdi bir sahibiyiz, kimimiz hala okuyor, kimimiz okuyup çalışıyor. Kimimiz evlendi kimimiz askerde..
    Sağa sola borcumuz harcımız var, ödememiz gereken banka kredilerimiz var. Taksitlerimiz var..
    Geleceğini düzgün kurmamış olanlarda gelecek kaygısı daha yoğun..
    Evlenmek isteyen arkadaşların kafasında binbir geçim düşüncesi ..

Büyüdük.

Şu sıkıntılar olmadan kafamıza göre keyfimize göre lineage oynamak aslında ne güzelmiş be arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eRcn. -- 18 Nisan 2012; 23:32:49 >

• Maalesef öyle..
  • nostalji olsun diye heine soundtracki açmışken okudum gözümden yaş geldi.
  • Bense o hissi Dion sondtrack ile yaşıyorum ..
  • hayatın gerçeklerine vol.1'e hoşgeldiniz
  • oyuna girerken adrenalin patlaması yaşardım, elim ayağım titrerdi, o derece oyundan zevk alırdım ama şimdi poker face takılıyoruz..
  • Ben zamanında okuldan kaçardım tabii o aralar l2hobby oynardık :) Cafeye bi girerdik arkadaşlar ile server down/bakıma alınmış, sanırsın ki babamızı öldürmüşler öyle bir küfür patlaması yaşanırdı anasını satıyım
  • Şimdiki yeni nesil için l2 pek birşey ifade etmiyor olabilir..taa c2-c3 döneminde başlayanlar için farklı şeyler ifade eder l2.. Belli bir dönemden sonra başlayanlar veya olursa yeni başlayacak olanlar;
    -Oturarak hp/mp doldura doldura kasmanın ne oldugunu hiç bir zaman bilemeyecekler...
    -Önce biraz Keltir kesip,sonra wolflara geçip,sonra goblinlere geçerim..bunları da bilemeyecekler..
    -Cruma toweri gören yeni oyuncunun yaşadığı ilk heyecan, cruma tower etrafında kasarken duyulan Ezan benzeri müziğin tüylerini ürpertmesini hiç yaşayamıyacaklar..
    -Porta kesip Crafted leather spoilleyerek az biraz para kasmak için yaşanan pvpler,parti kovalamacaları ?? :))
    -yeni oyuncular hayatlarında hiç D ve C grade enchant weapon spoil etmek için saatlerini harcadılar mı acaba :))
    -dragon valley,aden cemetry,karikler daha nice yerlerde yaşanan exper savaşları :)) etrafta oturan buffer gören var mı artık? ya da görebilecek?Buff için sıraya girdin mi sen ey yeni nesil?! :)

Güzel şeyler hep eskide kalır...Ne kadar hüzün de verse,o günleri tebessümle hatırlayıp önümüze bakmaktan başka çaremiz yok... Herkese iyi level kasmalar ;))

• Şu yazdıklarınla büyüdük, cruma tower olmassa olmazımız (3x Exp), Karik en favori mobumuzdu bizim :) Mahalleden ordan burdan tanıdıklara az yemek ısmarlamadık buffer oynasınlar diye, 20 kişi swordsingerı lvl 52 yapıp song of hunter çıktığında cafe olarak halay çektiğimiz günler oldu.. pehh
  • Lineage ilk piyasaya ciktiginda başlayanlardanım herşeyin en güzel oldugu zamanlardı..C6 da officalda en güzel günlerini yaşadık sonraları..

Bu yaşımıza geldik hala L2 oynuyoruz hiçbişey eskisi gibi güzel degil ama bu güzellikleri tekrar eskisi gibi yaşatmaya calisan serverlar acilmakta..Bazen yeni nesil serverlara başlayıp gülüyorum..Zamanında mana pot diye bişey yokken simdi utanmasalar tek pot ile mana fullicekler :) Biz peşimize chr takip mana recharge yapardik be :D

Ve kimsenin ugrasmadıgı güzel bir meslegi yapıp deliler gibi para kasardik..Fishing :)
  • Ta C1'den beri oynardım bu oyunu.. L2Hobby'de oyundan zevk almistim.. Fettered Soul'ların dili olsada konuşsa :) Lair Of Antharas'da Pytan Kovaladı mı hiç sizi :)) yeni nesil Karik'leri görmeden kasıyorlardır eminim..
  • Oyunun PVE isini büyük ölçüde öldürdüler. l2 ye özelliğini veren o meslek kasmalar, zor para kazanmalar falan tarih oldu. Oyunu sanki isteyerek bitirmeye çalışıyorlar.. Eğer yeni çıkıcak l2 eternal eski l2 nin tadını verirse ve free to play tarzı birşey olursa hep birlikte toplanıp oynayabiliriz. Ama sağlam bilgisayar şart o oyun için şimdiden para toplayın
  • Ben aldım yeni bilgisayarımı ve Guildwars2 yi bekliyorum Lineage artık eski tadı vermiyor Free to Play'den sonra oyunun tadı iyice kaçtı çoluk çocuk doldu ortalık ve saygı denilen birseyin esamesi okunmamaya başladı en güzeli yabancılarla oynamak işi biliyor adamlar :) ve guildwars2'nin Trailer'larını falan bi izlemenizi tavsiye ederim..
  • O kadar da karamsar olmayın be :) Belki çıkar ordan adamın dibi eskisi gibi bir server açar, keşfedilene kadar açık kalır, keşfedilir ve bizde akarız oynarız yıllarca yani;

• benim o umutlarım hobby tekrar c4 olarak açılıcakken bitti malesef.. 100 lerce kişi bekliyodu vebi baktılar eski hobby den çok uzak saçma sapan bi server açtılar.

quote:

Şimdiki yeni nesil için l2 pek birşey ifade etmiyor olabilir..taa c2-c3 döneminde başlayanlar için farklı şeyler ifade eder l2.. Belli bir dönemden sonra başlayanlar veya olursa yeni başlayacak olanlar;
    -Oturarak hp/mp doldura doldura kasmanın ne oldugunu hiç bir zaman bilemeyecekler...
    -Önce biraz Keltir kesip,sonra wolflara geçip,sonra goblinlere geçerim..bunları da bilemeyecekler..
    -Cruma toweri gören yeni oyuncunun yaşadığı ilk heyecan, cruma tower etrafında kasarken duyulan Ezan benzeri müziğin tüylerini ürpertmesini hiç yaşayamıyacaklar..
    -Porta kesip Crafted leather spoilleyerek az biraz para kasmak için yaşanan pvpler,parti kovalamacaları ?? :))
    -yeni oyuncular hayatlarında hiç D ve C grade enchant weapon spoil etmek için saatlerini harcadılar mı acaba :))
    -dragon valley,aden cemetry,karikler daha nice yerlerde yaşanan exper savaşları :)) etrafta oturan buffer gören var mı artık? ya da görebilecek?Buff için sıraya girdin mi sen ey yeni nesil?! :)

Güzel şeyler hep eskide kalır...Ne kadar hüzün de verse,o günleri tebessümle hatırlayıp önümüze bakmaktan başka çaremiz yok... Herkese iyi level kasmalar ;))

Valla ne diyim adamın ham maddesisin

Hele o mage ile kasarken afk olup geri döndüğünde full mana ile hızlı hızlı kasmanın tadı ayrıdır be :D Vanor silenosları spoillerdim ewc çekip zengin olma hayallerim vardı.birinin elinde b grade damascus görünce peşinden giderdik "oha lan silaha bak" hesabı.Şimdi sadece zaman geçirmek amacımız bizden geçti dicem yanlış olucak artık bitirdiler Lineage2 yi ne pve kaldı ne pvp God tan umutluydum ama boşa çıktı oda. Adamlar uçuyor kaçıyor abuk subuk skiller pvp ortamı..
    Bizde umudumuzu yitirsekte bekliyoruz bakalım o babayiğit ne zaman açıcak şöyle bi server

quote:

yeni nesil Karik'leri görmeden kasıyorlardır eminim

ah o hobby nin karikleri Gm e şekil yaptınmı kariklerin ortasına atardı seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 27 Nisan 2012; 16:15:39 >

• Bu gün youtube'de elven village'in şarkısını dinlerken alttan bir comment dikkatimi çekti.

"i wanna be noob again... and c4 again..."

İçimden geçeni yansıtı...

Bu arada Lineage 2 elven village müziğini burdan indirebilirsiniz.

http://www.youtube-mp3.org/#v=lRQdsmdom0U
  • çok ama çok haklısın, bunun lineage 2 ilede alakası yok ben silkroad oynardım 5-6 sene önce o zaman bile çok farklıydı herşey şimdi günde 2-3 saat oynayınca herhangi bir oyunu kendimi suçluymuş gibi hissediyorum of zaman of..
  • ne günlerdi be çok arıyorum asosyal falandık ama cok güzeldi :)
  • bende 1,5-2 senedir oynamıyorum. c6dan sonra çöküşe geçti sanki lineage , birde tek başına sarmıyor o zamanlar arkadaş ortamı falan vardı dağıldı hep
  • Ben hiç oynamadım bu oyunu, ama :) konu banada hitap ediyor. Hakikaten ne günlerdi, 5 yıl knight online, üstüne 1,5 yıl Age Of Conan, 1,5 yıl Aion ve yine Age Of Conan.. Tabi şimdi akşamdannn akşama....
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.