Şimdi Ara

Meguiars vs Plenty

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• arada bir a101 e geliyo ben hiç kaçırmam zaten plenty markasını parfumune kadar plenty kullanıyom kafama takılan bişey var kalıcı gibi geldi bana arabanın tavanı kaputu haziran ayında bi sildim plenty çizik gidericiyle çizik gidermedi ama eski rengine döndürdü halada o şekil duruyo 3 aydır
  • az önce baktım 8 eylül persembe yine geliyo plenty cila pasta cila oto bakım seti haberiniz olsun
  • Ben markaciliktan nefret ederim yani marka egosu ile yasayanlardan ancak bu tur prof islerde oyle dandik ne oldugu belirsiz seyleri araciniza surmeyin. Meguiars menzerna 3m chemichal guys bunlar dunyanin en iyileridir plenty vs bunlar hicbir ise yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Ben markaciliktan nefret ederim yani marka egosu ile yasayanlardan ancak bu tur prof islerde oyle dandik ne oldugu belirsiz seyleri araciniza surmeyin. Meguiars menzerna 3m chemichal guys bunlar dunyanin en iyileridir plenty vs bunlar hicbir ise yaramaz

katılmıyorum evet boyaya her şey sürülmez ama bu marka kalıcı o sarı kutu yu arabaya sürdüm ve nerdeyse beyazlıycak olan boyayı matlığı aldı resmen arabada havanın yansımasını görmeye başladım güneş gözümü almaya başlamıştı kırmızı zor renkdir zor parlar ama bu 10 liralık ürün sayesinde sonax meguiars kadar olmasada arabaya can verdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.