Bildirim
Karpol Williams Car Care/Detaylı temizlik seramik kaplama uygulama merkezi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bu aralar detaylı temizlik yaptırmayı düşünüyorum bu firmayı kullanan forum üyeleri fikirlerini paylaşırlarsa çok yardımcı olucaklar. malum bazen astarı yüzünden pahalı oluyor bunun gibi durumlarda -
İstanbul'da olsaydınız gelirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbulda autospa var tavsiye ederim özelliklede seramik kaplamada öncüler demem gerekebilir..autocar yada evo dergilerinde reklaları var ben oradan bulmuştum cok menun kaldım. -
Volkan Bey'le telefonda konuştuk, telefonda dahi çok yardımcı oldu. Randevu aldım, şimdi cam filmi uygulaması ve detaylı temizlik için hafta sonu gideceğim. Detayları ve sonucu buraya yazarım -
-
Hocam detaylı temizlikten memnun kalmadım açıkçası, yani normal temizlikten farklı göremedim, detay yerlerde mesela vites yatağı gibi toz ve diğer kirler duruyordu , detaylı temizlikte bunlara kadar dikkat edilmesini beklerdim.
Birde cam filmi yaptırmıştım, cam filminde arka bagaj camında film üst üste binmiş dalgalanma yapıyor yani hatalı uygulanmış kısacası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toksikoman -- 16 Aralık 2015; 17:58:35 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X