Şimdi Ara

Karpol Williams Car Care/Detaylı temizlik seramik kaplama uygulama merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Karpol Williams Car Care/Detaylı temizlik seramik kaplama uygulama merkezi Karpol Williams Car Care/Detaylı temizlik seramik kaplama uygulama merkezi Karpol Williams Car Care/Detaylı temizlik seramik kaplama uygulama merkeziş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpol35 -- 18 Aralık 2014; 0:19:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Karpol Williams İzmir Novada AVM içerisinde iki ayrı subemiz ile İzmir de araclariniza 5 yil garanti ile seramik kaplama ve sentetik kaplamayi en mükemmel şekilde uyguluyoruz.Forum araciligi ile gelen musterilerimize 1200 TL değerindeki bu uygulama çok özel bir fiyata uygulanacaktir.Kus pisliğine karsi tam koruma, güneş ultraviole yaniklarina ,egzoz atiklari ve kimyasallara karsi araciniza 5 yil tam koruma garantisi...Acilisimiza ozel fiyatlarimiz ile Forum donanim katilimcilarina komple ic detayli temizlik (koltuklar, tavan,taban,bagaj dahil) 150 TL . Bu pakete Klima dezenfeksiyonu ve koltuk koruma hediyemizdir. Williams nano teknoloji Pasta cila-boya koruma 200 TL bu pakete motor yikama ve koruma hediyemizdir.Arkadaşlar hepinizi kahve icmeye de olsa Karpol'e bekliyorum .Volkan 0 506 2277666 - 2787728
     Karpol Williams Car Care/Detaylı temizlik seramik kaplama uygulama merkezi Karpol Williams Car Care/Detaylı temizlik seramik kaplama uygulama merkezi Karpol Williams Car Care/Detaylı temizlik seramik kaplama uygulama merkezi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu aralar detaylı temizlik yaptırmayı düşünüyorum bu firmayı kullanan forum üyeleri fikirlerini paylaşırlarsa çok yardımcı olucaklar. malum bazen astarı yüzünden pahalı oluyor bunun gibi durumlarda
  • İstanbul'da olsaydınız gelirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucanguzu U kullanıcısına yanıt
    istanbulda autospa var tavsiye ederim özelliklede seramik kaplamada öncüler demem gerekebilir..autocar yada evo dergilerinde reklaları var ben oradan bulmuştum cok menun kaldım.
  • Volkan Bey'le telefonda konuştuk, telefonda dahi çok yardımcı oldu. Randevu aldım, şimdi cam filmi uygulaması ve detaylı temizlik için hafta sonu gideceğim. Detayları ve sonucu buraya yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpol35

Karpol Williams Car Care/Detaylı temizlik seramik kaplama uygulama merkezi Karpol Williams Car Care/Detaylı temizlik seramik kaplama uygulama merkezi Karpol Williams Car Care/Detaylı temizlik seramik kaplama uygulama merkeziş

Seramik kaplama ve cam filmi ne kadara yapiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam detaylı temizlikten memnun kalmadım açıkçası, yani normal temizlikten farklı göremedim, detay yerlerde mesela vites yatağı gibi toz ve diğer kirler duruyordu , detaylı temizlikte bunlara kadar dikkat edilmesini beklerdim.

Birde cam filmi yaptırmıştım, cam filminde arka bagaj camında film üst üste binmiş dalgalanma yapıyor yani hatalı uygulanmış kısacası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toksikoman -- 16 Aralık 2015; 17:58:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.