< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 2 Mayıs 2018; 15:3:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 2 Mayıs 2018; 15:3:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Metin Akpınar, Altan Erkekli, Gürkan Uygun kadro şampiyonlar ligi gibi.
|
bu dizi tutar diriliş'le aynı gün yayınlanır umarım
|
abooo twitter'a bir bakayım dedim neler neler yazılmış
“tanrı sizi korusun diyor, allah demiyor” diye gezicilerin, kemalistlerin, fetöcülerin dizisi olduğunu söyleyen yığınla sığır var ayrıca kadınların niye göğüs yukarısı açıkmış.Tarihimizi yalan yanlış gösterip osmanlı'yı kötülüyorlarmış yeminlen şu insanlar aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum.Adamları al koy 1100'lü , 1200'Lü yıllara zerre sırıtmazlar. yıl olmuş 2018 hala şu tiplerle uğraşıyoruz |
2.bölümün yarısında çıktım. Büyük beklentilerim vardı ama hayal kırıklığına uğradım. Ağır çekimi öyle basmışlar ki diziye, Mehmed'in sarayın içinde yürüyüşü bile 5 dakika sürüyor. Diziyi açıp tost yapmaya gidiyorum, geldiğimde aynı yerde buluyorum. Televizyondaki diğer Türk dizilerinden hiçbir farkı yok bu dizinin.
Özellikle yabancı dizi izleyen biriyseniz bunu açtığınızda attan inip eşeğe binmiş gibi hissedersiniz. |
Ulan dizi çok güzel gidiyordu çıtayı yavaş yavaş yükseltirken bitirdiler böyle iş mi olur bizim milletimizde var bir kıllık muhteşem yüzyıldan daha ileri bir yapımdı bu ama ne türk kadınları haremde entrikaları izleyecek hala kızgınım türk seyircilere
|
yeni nesil , mankenlikten gelmiş rol yapmayı bilmeyen mimikleri bile oynamayan sığır gençleri mi oynatsalardı ? o zamanda başka oyuncu mu bulamadınız bu ne böyle rerorö diyeceklerdi.Bazı şeyleri göz ardı edip diziden zevk alınmaya çalışılmalı.
böyle büyük projeyi nasıl vasat bir oyuncuyla tehlikeye atsınlar? |
"dizinin hayal ettikleri ‘Game Of Thrones’ ayarında bir iş olmadığını görünce"
ulan sağlam kahkaha attım hee, öyle yönetmene game of thrones ayarında dizi çekin demekle olaydı bu işler ohoooo |
Şu dizilerin 2 saat olmasından usandım. Tam heves ediyorum izlemeye, bakıyorum 2 saat. Yapın 1 saat izleyelim işte.
|
Onlara he sen haklısın deyip geçeceksin hocam. Dizi bu dizi, beğenmiyosan izleme, hadi niye beğenmediğini de söyle oldu bitti. Resmen karalama kampanyası var gibi. Bi de diziyi gömenlerin son cümleleri hep diriliş şöyle güzel böyle süper diye bitiyo.Biraz önce 2. Bölümü bitirdim gayet güzel gidiyo bence dizi.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 11 Nisan 2017; 20:51:42 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 12 Nisan 2017; 18:15:33 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 13 Nisan 2017; 2:46:54 > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|