Şimdi Ara

Mehmet Ali Aydınlar ne dediyse, o oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

quote:

Sorun bu basiretsiz adam ve yönetiminden kaynaklanıyor zaten. Anasını satayım bi ceza vereceksin en geç 2012 ocağında cezaları verecektin düşüreceksen düşür sileceksen sil ya da temizsiniz de kapat davayı yapacağınız işe söveyim ben. Kaşar gibi uzattınız da iyi yaptınız.

Adama izin mi verildi ki işini yapsın? Olay o zaten. Adam hain ilan edildi sonra istifa etti. Bu adamın ne suçu vardı? Anlamıyorsun/uz ama bu adam sizi kurtaracaktı en az zararla. En fazla 1 seneniz yanardı.İşini yapamadı ki suçlu olsun.

Yav ben en az zarar falan istemiyorum agacım. Neyse bu suçun hukuksal cezası onu versin. Ne yanımda olsun ne karşımda. Yaptılarsa adam akıllı göstersin gerçek delilleri eyvallah diyeyim. Para sayma gibi saçma sapan videolar koymasınlar önümüze. Biz bu kulübün başarısına bağlı değiliz. Bugün düşse aynı desteği gene veririz. Yüreği yetmiyorsa geçmesin o zaman o kurumun başına.

Konudaki en mantıklı yorum.Maa öyle dedi de iyi halt mı etti sanki.Yapması gerekenleri yapsaydı şu an bu durumlar yaşanmazdı ve bize de faydası olurdu.En azından Yd ile uğraşmak zorunda kalmazdık.

• Mehmet Ali Aydınlar ' a o zamanlar edilen hakaretler dün gibi gözümün önünde. Nerden nereye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

quote:

quote:

Sorun bu basiretsiz adam ve yönetiminden kaynaklanıyor zaten. Anasını satayım bi ceza vereceksin en geç 2012 ocağında cezaları verecektin düşüreceksen düşür sileceksen sil ya da temizsiniz de kapat davayı yapacağınız işe söveyim ben. Kaşar gibi uzattınız da iyi yaptınız.

Adama izin mi verildi ki işini yapsın? Olay o zaten. Adam hain ilan edildi sonra istifa etti. Bu adamın ne suçu vardı? Anlamıyorsun/uz ama bu adam sizi kurtaracaktı en az zararla. En fazla 1 seneniz yanardı.İşini yapamadı ki suçlu olsun.

Yav ben en az zarar falan istemiyorum agacım. Neyse bu suçun hukuksal cezası onu versin. Ne yanımda olsun ne karşımda. Yaptılarsa adam akıllı göstersin gerçek delilleri eyvallah diyeyim. Para sayma gibi saçma sapan videolar koymasınlar önümüze. Biz bu kulübün başarısına bağlı değiliz. Bugün düşse aynı desteği gene veririz. Yüreği yetmiyorsa geçmesin o zaman o kurumun başına.

Sorunda o zaten. Fenerbahçenin küme düşmesi gündeme geldiğinde bile Hükümet, taraftar, yayıncı kuruluş ayaklandı. Federasyon başkanı diye tek başına kararlar alamıyor bu adam. En azından puan silinmesine ikna etmeye çalıştı herkesi, ona da millet ayaklandı.

Donanımhabere girip akıllı telefondan "düşüreceksin bitecek" yazmak kadar kolay olmuyor o iş anlayacağın.

Sen diyorsun bu adam ceza veremedi, arkasından gelen Demirören yönetimi verebildi mi? Demirören değilde X kişisi gelse verebilecekmiydi?

Son cümlemi tekrar okursan iyi olur. Yüreği yetmeyen adam geçmesin o zaman bu işin başına. Birilerini karşına alacak yüreğin yoksa soyunmayacaksın o işe.

• Adam hata yaparsam kaybını ben ödeyeyim dedi.Adamı düşman bellediler.Adam biliyor.Konuşmuş İnfantino ile.2 sene daha yoksun.Adam harika konuşmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1kom

brütüs...
  • Ali Koç ve Ferit Şahenki istemiyorum . Fenerbahçe'nin başına Fikret Orman gibi biri geçmeli .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi galatasaraylıları anlarım da bu konudaki fenerlilerin kafası güzel sanırım. sırf bu adam yüzünden yok yere clye gitmedik bir sene, trabzon gitti.
  • Spor Dünyası ‏@sporistacom 46 sn
    @sporistacom ÖZEL | Fenerbahçe yönetiminde olası bir istifa durumunda Mehmet Ali Aydınlar seçime kesin olarak adaylığını koyacak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sorunda o zaten. Fenerbahçenin küme düşmesi gündeme geldiğinde bile Hükümet, taraftar, yayıncı kuruluş ayaklandı. Federasyon başkanı diye tek başına kararlar alamıyor bu adam. En azından puan silinmesine ikna etmeye çalıştı herkesi, ona da millet ayaklandı.

Donanımhabere girip akıllı telefondan "düşüreceksin bitecek" yazmak kadar kolay olmuyor o iş anlayacağın.

Sen diyorsun bu adam ceza veremedi, arkasından gelen Demirören yönetimi verebildi mi? Demirören değilde X kişisi gelse verebilecekmiydi?

hele şükür konuyu anlayan bir adam çıktı.Millet çok basit zannediyor gs yi fb yi düşürmeyi.Adam açık açık söyledi bu olay işlenmiş diye taa başından.Arkasından kulislerde söylenen söylenen sözleri sevmesemde adam kesinlikle feneri düşüren başkan olmak istemediğini söyledi.Resmen yalvardı gelin anlaşalım diye hükümet devreye girip maddeleri bile değiştirdi.nasıl olsa şampiyon olunmayacağını bile bile bu sene puan cezası verelim dedi.Ne dediler sizin über süper zeki yöneticiler ve taraftralar yarım puan bile sildirtmeyiz.

Adamı tehdit ettiniz puan sileceksen düşür bizi diye.Adamı fenere başkan olmak için azizi bitirmeye çalışıyor bile dendi.@paşa da diyorki ya temiz diyecekti ya düşürecekti.Temiz olmadığını adam biliyor sırf bu yüzden cl ye yollamadı.Düşürseydi şuan aziz yıldırımınız kahramandı bunu herkes biliyor.İyikide düşürmedi zaten tek başına alabileceği bir karar değil bu sizde biliyorsunuz ama işinize gelmiyor.

bu süreçte yd dahil en temiz en masum fenerliydi,başkandı.Asıl sorgulamanız gereken yd için niye kimse sesini çıkarmıyor.Ben söyleyeyim aynı aziz yıldırım gibi işinize geleni söylediği için.Ne dedi yd;

Fenerbahçemizi düşürmicez gerekirse avrupaya ülkece gitmeyiz.Ooo dediniz işte buu.sizin istediğiniz kararları aldı bu olay kapandı deyip kaldığı yerden devam etti.Sonra ne oldu.Aradan zaman geçtii ooo dediniz ne uefadan ses var ne ligden bu konu kapandı gitti
    Kimse Türk halkı gibi balık hafızalı değil bunu görmüş olduk.Ama şunu kavramayanlar var yada kapasitesi yetmeyenler var hala Uefanın Türkiyede yapılan şike umrunda bile değil bunu kaç kere söylediler ama bir türlü anlamamakta ısrar ediyoruz.Uefanın tek derdi cezasız bu olayı kapatmaya çalışanlarla.Kaç kişi açıkladı eğer bir ceza verilseydi bu olay çoktan kapanmıştı.Bu olayın baş mübeddili aziz yıldırım 2.sırada ise Y.D. vardır.

• Beni haberdar etmişsin benim için söyledin galiba ?
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    evet yazıyı okursan seni kasteddiğim kısmı görebilirsin kardeşim eyvallah
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Son cümlemi tekrar okursan iyi olur. Yüreği yetmeyen adam geçmesin o zaman bu işin başına. Birilerini karşına alacak yüreğin yoksa soyunmayacaksın o işe.

Türkiye gibi bi ülkede yaşıyosun, yazdıgın yorum mantıklı geliyor mu sana. Birileri "geç" diyor, adam o işin başına geçiyor. Egemen Bağış denen adam zaten ağzından kaçırdı Mehmet Ali Aydınların şike olayını bilerek geldiğini. Onun bu görev için hevesli oldugunu filanda sanmıyorum.

Uzlaşamadığımız nokta nedir anlamadım. Siyasi görüş olarak da liboş falan değilsin, ben de bu sistemi eleştiriyorum. Fenerbahçe'de başkan olsun yhaaa denilen(sen diyorsun demiyorum genel kanı bu) bir adam iki üç siyasetçinin kuklasıysa hiç gelmesin zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

evet yazıyı okursan seni kasteddiğim kısmı görebilirsin kardeşim eyvallah

Dediklerinin hepsine tamam da bu adam 16 yaşındaki ergen çocuk değil ki. 60 yaşına gelmiş işadamı. Milyar dolarlarla oynuyor. Bir makama geldiğinde bir sorun yaşadığında ne yapacağını bilemiyorsa o kişiyi yüceltmek ne derece doğru bilemem. Fenerliliğini falan konuşmuyorum. Bana göre sağlam Fenerli değil kimilerine göre sağlam Fenerli. Olay yöneticiliği. Oraya gelen adamın yapacağı yolları söyledim.

Oraya gelen adamın adalet duygusu Fenerbahçe'nin önündeyse ve Fener şike yapmışsa dünya karşısında olsa düşürmelidir. Fenerli de olsa. Ha hata yaparsa bedelini öder. Bunu söylemek mi korkutmak oldu.

Eğer aşırı Fenerliyse. Atıyorum forumdan bir fanatik bulduk Fener şike yapsa da umrumda değil dedi, Fener'i aklamaya çalışır.

Ama atıyorum bu MAA'ya atfedildiği gibi, hem çok iyi Fenerli hem de adaletli bir adamsa ve Fener gerçekten şike yaptıysa, içi elvermiyorsa düşürmeye istifa etmeli. Bunların orta yolu yok.

Ben YD'yi sevmem. BJK başkanlığından beri. Aziz Yıldırım da sevmez. Sanki Fener'in adamı gibi konuşuluyor. YD Fener'in adamı olsa 2012'de bir yolunu bulup bizi şampiyon yapardı, bugün başımıza bunlar gelmezdi. Bunlar bir örnek. GS'nin adamı demek için söylemiyorum. YD oraya siyaset tarafından getirildi. MAA da öyle getirilmişti. Ama MAA kısa zamanda birçok hata yapınca herkesi karşısına aldı. Şimdi YD gibi siyasetin tam desteğini alan bir adama Fenerbahçe her saniye veryansın edemez. GS bile yeri geliyor ılımlı davranıyor. FT-Milli takım konusu bir örnek. Bunun gibi birçok konu oldu YD ile Aysal'ın uzlaştığı. Yani YD'ye susuyor olmamız onu iyi bir TFF Başkanı olarak gördüğümüzden değil.

Özete gelirsek, bugün Aziz Yıldırım gitsin diyen taraftarların büyük bir kısmı hala Fenerbahçe'nin temiz olduğuna inanıyor. Ben de mesela Ali Koç gelsin diyorum ben de kupayı verelim diyorum. Ama bana göre Fenerbahçe temizdir. Burda tek tek yanlışlıkları tartışmayacağım. Birçok Fenerbahçeli de böyle düşünüyor. Bugün mesela bir çok şu şekilde tweet gördüm.

quote:

Aziz Yıldırım gitsin dedik diye şike yaptığımızı kabul ediyormuşuz, ne alakası var kardeşim, esas savunamadıkları için gitsin diyoruz

İnsanlar yani Fenerbahçeliler böyle düşünüyor. Az bir kısmı Aziz Yıldırım şike yaptı gitsin diyor. Çoğunluğu savunmadaki beceriksizliklerden. CAS davasının çekilmesinden, takımın ligden çekilmemesinden, havuzdan çıkılmamasından, yani pazarlık yapılmasından rahatsız. Ve siz bu insanlara diyorsunuz ki Aydınlar iyiydi. Yahu bu adamlar zaten Aziz Yıldırım ödün verdi diye gitsin diyor, siz ödünün kralını verecek, eline vur ekmeğini al tipindeki bir adamı öneriyorsunuz. Problem burada

• quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Mehmet Ali Aydınlar ' a o zamanlar edilen hakaretler dün gibi gözümün önünde. Nerden nereye..

+1
  • Ileriyi gören bir adam.Diyecek bir şey yok.Boşu boşuna o kadar hakaret yedi Fb taraftarından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmasın ben kimseye başkan seçmiyorum.Kimseyide aklamıyorum.Ama sen konuları karıştırıyorsun.mesela MAA ya diyorsunki şike yaptıysa ya düşürsün düşüremiyorsa istifa etsin.İyide güzel kardeşim bu adam kovulmadıki bu adam istifa etti zaten düşüremediği için ve başka bir cezaya razı gelmediğiniz için istifa etti sanki hiç gitmemiş şuan o varmışda hem düşürmemiş hemde olayın üstünü kapatmışta bunun yüzünden ceza almış gibi konuşuyorsun.Herkes tutturmuş bi senemiz heba oldu onun yüzünden.Asıl şimdi anlaşılıyor o sene butun sorumluluğu alıp göndeerse şuanki düşeceğimiz durum ne olurdu.sen şike yapmadığına tahahut verdin tff olarak ama şimdi cas onadı.Adamın tek derdi buydu zaten şuanı görüp göndermedi.şimdi 2 sene daha gitmicen ee bi sene için bu adamı yakıp yıkanlar şimdi ne diyecek.

ayrıca o söze gelelim.o söz kusura bakma ama şu forumda gördüğüm en boş en alakasız en ne şiş yansın ne kebap en eyyamcı bir söz

ne demek azizi yıldırım gitsin diyorsak şike yaptığımızdan değil bizi savunamamasından.daha nasıl savunacak dünyada baş vurmadığı yargımı kaldı.her davaya 8-10 avukatla girmedimi bu adam.hala demekki aziz yıldırımın şike yapmadığını savunan adamlar varmış şu an çok şaşkınım

• quote:

Yanlış anlaşılmasın ben kimseye başkan seçmiyorum.Kimseyide aklamıyorum.Ama sen konuları karıştırıyorsun.mesela MAA ya diyorsunki şike yaptıysa ya düşürsün düşüremiyorsa istifa etsin.İyide güzel kardeşim bu adam kovulmadıki bu adam istifa etti zaten düşüremediği için ve başka bir cezaya razı gelmediğiniz için istifa etti sanki hiç gitmemiş şuan o varmışda hem düşürmemiş hemde olayın üstünü kapatmışta bunun yüzünden ceza almış gibi konuşuyorsun.Herkes tutturmuş bi senemiz heba oldu onun yüzünden.Asıl şimdi anlaşılıyor o sene butun sorumluluğu alıp göndeerse şuanki düşeceğimiz durum ne olurdu.sen şike yapmadığına tahahut verdin tff olarak ama şimdi cas onadı.Adamın tek derdi buydu zaten şuanı görüp göndermedi.şimdi 2 sene daha gitmicen ee bi sene için bu adamı yakıp yıkanlar şimdi ne diyecek.

ayrıca o söze gelelim.o söz kusura bakma ama şu forumda gördüğüm en boş en alakasız en ne şiş yansın ne kebap en eyyamcı bir söz

ne demek azizi yıldırım gitsin diyorsak şike yaptığımızdan değil bizi savunamamasından.daha nasıl savunacak dünyada baş vurmadığı yargımı kaldı.her davaya 8-10 avukatla girmedimi bu adam.hala demekki aziz yıldırımın şike yapmadığını savunan adamlar varmış şu an çok şaşkınım

İstifa etti de ne zaman ettiğini biliyorsun. 31 ocak mıydı ne. Bu olaylar 3 temmuzda oldu. 7 ay sonra istifa etsen ne etmesen ne. Süper kupayı iptal etti ligleri erteledi FB CL'den men edildi. Sen orda Fenerbahçe adına adam gibi bir karar versen o men olmazdı. Ya da o zaman men olur şimdi olmazdı. Bir kere Fenerbahçeli adam puan sildirmek istemiyor ki bunu kurtuluş reçetesi olarak getiriyor. Ya bizi düşür ya akla diyor. Puanımı sildirip ben ne yapacağım? Ya hemen açıklığa kavuştur ya hemen istifa ett. Sürüyle rezillik yaşandı o dönem. UEFA Mektup yazıyor TFF Başkanı'nın haberi yok. Gitmeyiz diyor 24 saat sonra istifa ediyor vs vs.

Diğer cümleye gelirsek. O cümle sonuna kadar da haklı bir cümle. Biz burda aylarca söyledik. Duyuramadık. Olay mahkemeye başvurmak değil. Türkiye'deki mahkemelere ben güvenmiyorum zaten. Önemli olan halk vicdanında aklanmak. İlk günden beri diyoruz ki, ligden çekil, havuzdan çık, paf takımla çık maçlara. Bunun gibi bir sürü rest. Ben bu yönetime ilk tepkimi, TFF Tahkim Kurulu Ekşioğlu'yla Mosturoğlu'na ceza verip yönetim ortalığı birbirine katmadığında verdim. Sen birileriyle anlaşmaya çalışıp, bu işten az hasarla çıkalım ayağı yapıp en fazla hasarla çıkıp kandırılırsan mal gibi taraftar savunulamadığını düşünür. Pazarlık yapmak ille de suçlu olduğunu göstermez. Korkan insan da pazarlık yapabilir karşısındaki güçlüyse. Ama bizimkiler adam gibi pazarlık yapamadı pazarlık yaptığını sandı. CAS'ı çekti. Hal ortada. İnsanlar bu yüzden savunulamadık diyor. Mahkeme falan fasafiso.

• Bak şu an Unifeb açıklaması konusu açılmış. Unifeb de aynı benim dediklerimi diyor. Lobi diyor adamlar. Tek ben değilim. Fenerbahçe taraftarının emin ol büyük çoğunluğu o şampiyonluğun temizliğine inanıyor. Olay savunamamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

İstifa etti de ne zaman ettiğini biliyorsun. 31 ocak mıydı ne. Bu olaylar 3 temmuzda oldu. 7 ay sonra istifa etsen ne etmesen ne. Süper kupayı iptal etti ligleri erteledi FB CL'den men edildi. Sen orda Fenerbahçe adına adam gibi bir karar versen o men olmazdı. Ya da o zaman men olur şimdi olmazdı. Bir kere Fenerbahçeli adam puan sildirmek istemiyor ki bunu kurtuluş reçetesi olarak getiriyor. Ya bizi düşür ya akla diyor. Puanımı sildirip ben ne yapacağım? Ya hemen açıklığa kavuştur ya hemen istifa ett. Sürüyle rezillik yaşandı o dönem. UEFA Mektup yazıyor TFF Başkanı'nın haberi yok. Gitmeyiz diyor 24 saat sonra istifa ediyor vs vs.

Diğer cümleye gelirsek. O cümle sonuna kadar da haklı bir cümle. Biz burda aylarca söyledik. Duyuramadık. Olay mahkemeye başvurmak değil. Türkiye'deki mahkemelere ben güvenmiyorum zaten. Önemli olan halk vicdanında aklanmak. İlk günden beri diyoruz ki, ligden çekil, havuzdan çık, paf takımla çık maçlara. Bunun gibi bir sürü rest. Ben bu yönetime ilk tepkimi, TFF Tahkim Kurulu Ekşioğlu'yla Mosturoğlu'na ceza verip yönetim ortalığı birbirine katmadığında verdim. Sen birileriyle anlaşmaya çalışıp, bu işten az hasarla çıkalım ayağı yapıp en fazla hasarla çıkıp kandırılırsan mal gibi taraftar savunulamadığını düşünür. Pazarlık yapmak ille de suçlu olduğunu göstermez. Korkan insan da pazarlık yapabilir karşısındaki güçlüyse. Ama bizimkiler adam gibi pazarlık yapamadı pazarlık yaptığını sandı. CAS'ı çekti. Hal ortada. İnsanlar bu yüzden savunulamadık diyor. Mahkeme falan fasafiso.

iyide kardeşim ne bekliyorsunki sen?adam 6 ayı ya doldurdu ya doldurmadı.adam sanki 10 sene kaldı görevde.Koskoca uefa cas ve türk mahkemelerinin 2 senede verdiği kararı sen adamdan 1 ayda vermesini bekliyorsun.Hala anlamadığın olay hala adam gibi karar versen diyorsun.herkes kararın ne olduğunu en baştan beri söyledi.zaten kararı verse şuan bunları konuşmazdık.peki yd karar verdimi verdiği karar doğrumu o kararlar ne getirdi bak gördünmü?

2. paragrafa gelelim.şimdi burda eyyeam yapma yok türk mahkemelerine inanmıyom falan filan kendimizi kandırmayalım.eğer yargıtay temiz kararı verse şimdi burdaki tüm fenerliler birer konu başlığı açar gördünmü diye sende dahil.oyüzden yok mahkemelere inanmıyom lafını kaale almıyorum sonuç istediğiniz gibi çıkmadı diye kaldıki türk mahkemelerinin aynı kararını iki tane yabancı mahkeme daha aldı neyse.

önemli olan halk vicdanıysa şu türkiyedeki artık buna fenerlilerin büyük bir çoğunluğuda dahil şikenin enazından kişiler arasında yapıldığına inanıyor.o yüzden kamu vicdanındada aklamadı fenerbahçe.

pazarlık konusuna gelince söz konusu aziz yıldırım sa korktuğu için pazarlık yaptığına kimse inanmaz bir adam suçluysa pazarlık yapar.korkan bir adam uefaları bile tehdit edemez sesini çıkarmaz.en baştan şampiyon olamıcanı bile bile puan cezasına razı olur bu konuyu kapatırdı.Ondan sonra istediği gibi at koştururdu olay kapandıktan sonra beni korkuttular ondan razı oldum yoksa şike falan yapmadık vs. falan derdi.hala daha konuşursam yanarlar konuşursam yanarlar diye tehditler savuruyordu.bunlara nasıl inanıyorsunuz anlmak mümkün değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

iyide kardeşim ne bekliyorsunki sen?adam 6 ayı ya doldurdu ya doldurmadı.adam sanki 10 sene kaldı görevde.Koskoca uefa cas ve türk mahkemelerinin 2 senede verdiği kararı sen adamdan 1 ayda vermesini bekliyorsun.Hala anlamadığın olay hala adam gibi karar versen diyorsun.herkes kararın ne olduğunu en baştan beri söyledi.zaten kararı verse şuan bunları konuşmazdık.peki yd karar verdimi verdiği karar doğrumu o kararlar ne getirdi bak gördünmü?

2. paragrafa gelelim.şimdi burda eyyeam yapma yok türk mahkemelerine inanmıyom falan filan kendimizi kandırmayalım.eğer yargıtay temiz kararı verse şimdi burdaki tüm fenerliler birer konu başlığı açar gördünmü diye sende dahil.oyüzden yok mahkemelere inanmıyom lafını kaale almıyorum sonuç istediğiniz gibi çıkmadı diye kaldıki türk mahkemelerinin aynı kararını iki tane yabancı mahkeme daha aldı neyse.

önemli olan halk vicdanıysa şu türkiyedeki artık buna fenerlilerin büyük bir çoğunluğuda dahil şikenin enazından kişiler arasında yapıldığına inanıyor.o yüzden kamu vicdanındada aklamadı fenerbahçe.

pazarlık konusuna gelince söz konusu aziz yıldırım sa korktuğu için pazarlık yaptığına kimse inanmaz bir adam suçluysa pazarlık yapar.korkan bir adam uefaları bile tehdit edemez sesini çıkarmaz.en baştan şampiyon olamıcanı bile bile puan cezasına razı olur bu konuyu kapatırdı.Ondan sonra istediği gibi at koştururdu olay kapandıktan sonra beni korkuttular ondan razı oldum yoksa şike falan yapmadık vs. falan derdi.hala daha konuşursam yanarlar konuşursam yanarlar diye tehditler savuruyordu.bunlara nasıl inanıyorsunuz anlmak mümkün değil.

Ayrı fikirlerdeyiz uzlaşmamız mümkün değil.

Aydınlar için birçok hafifletici neden söylenebilir ama işte bir türlü beceremediği için sevilmiyor. Eğer bir şeyleri başarsaydı Fenerbahçeliler'in gözünde Ali Koç değil o değerli olurdu.

Ben açmazdım öyle bir konu. Yine anlaşmalar yapılmıştır derdim. Bu ülkede mahkemeler 2010'dan sonra bitti. Eylül'de yapılan referandumdan bir ay sonra bir gazete yüksek mahkemelere seçilecek hakimlerin tam listesini günler öncesinden verdikten sonra ben Yargıtay Fenerbahçe tertemizdir dese de Yargıtay'ı övmem.

Pazarlık konusunda da farklı düşünüyoruz. Güçlerin eşit olduğu yerde pazarlık olmaz. Karşındaki kişi seni bir hamlesiyle kodese tıkacaksa korkarsın da pazarlık da yaparsın. Önemli olan düzgün yapmak. Yapamadığında böyle olur işte. UEFA'ya atar yapmakta ne var. Ben de yaparım UEFA'ya atarı. Sonuç olarak UEFA Yıldırım'a men bile vermedi. Ben burdaki olaydan bahsediyorum. Burda yap bakalım anında içeri atıyorlar. İşte o zaman suçlu olduğun pazarlık yapıyorsundur olmuyor. Ben varsayıyorum suçsuzum, adam beni isterse içeri attırabilir. Ben ne yapayım o adama karşı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.