Şimdi Ara

Mehmet Ali Aydınlar ne dediyse, o oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kakà

Spor Dünyası ‏@sporistacom 46 sn
    @sporistacom ÖZEL | Fenerbahçe yönetiminde olası bir istifa durumunda Mehmet Ali Aydınlar seçime kesin olarak adaylığını koyacak.

İnşallah dorudur 3 yıldır bu adamı hain bildik ama hainin önde flama taşıyanı içimizdeymiş
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Valla şuanda en tehlikeli şeyi yapıyorsunuz aziz yıldırımı 12 numara gibi mazlum göstermeye çalışıyorsunuz.ne diyeyim artık herkes hak ettiği gibi yönetilir derler gerçi sen bu söze azizi benmi seçiyorum diyeceksin ama eğer bu destek buzamana kadar verilmeseydi çoktan inerdi o başkan.resmen bu desteği vererek muhalefetin gözünü korkuttunuz kimse aday çıkamadı ama bak şimdi herkes o desteğin kesildiğini bildiği için kongreden bahsediyor adaylardan bahsediyor şunu fenerbahçeye ceza verildiğinde yapsaydınız şuan yeni başkanla yeni oluşumla devam ediyor olabilirdiniz neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

Valla şuanda en tehlikeli şeyi yapıyorsunuz aziz yıldırımı 12 numara gibi mazlum göstermeye çalışıyorsunuz.ne diyeyim artık herkes hak ettiği gibi yönetilir derler gerçi sen bu söze azizi benmi seçiyorum diyeceksin ama eğer bu destek buzamana kadar verilmeseydi çoktan inerdi o başkan.resmen bu desteği vererek muhalefetin gözünü korkuttunuz kimse aday çıkamadı ama bak şimdi herkes o desteğin kesildiğini bildiği için kongreden bahsediyor adaylardan bahsediyor şunu fenerbahçeye ceza verildiğinde yapsaydınız şuan yeni başkanla yeni oluşumla devam ediyor olabilirdiniz neyse

Muhalefet biz korkuttuğumuz için mi aday olmadı Allah aşkına. Olsun şimdi mesela Aydınlar madem. Bakalım seçilecek mi. Bu kadar kişi şimdi de Ali Koç istiyor. Ali Koç, Aziz Yıldırım muhalifi mi? Taraftarlar kimin muhalif olduğuna bakmıyor seçerken. Kim Fenerbahçe'yi seviyorsa onu başta görmek istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Muhalefet biz korkuttuğumuz için mi aday olmadı Allah aşkına. Olsun şimdi mesela Aydınlar madem. Bakalım seçilecek mi. Bu kadar kişi şimdi de Ali Koç istiyor. Ali Koç, Aziz Yıldırım muhalifi mi? Taraftarlar kimin muhalif olduğuna bakmıyor seçerken. Kim Fenerbahçe'yi seviyorsa onu başta görmek istiyor.

Aynen öyle suan 4 adayın ismi geçiyor.sadettin saran ali koç ferit şahenk ve kongre olursa maa acıklama yapmış adaylığımı koyacam diye.Bu azizi değilmiydi zamanında azize muhalefet olduğu için kongreden kovulan üyeliği iptal edilen yıllarca mahkemede bunun için savaş verip kazanan.aziz yıldırıma verdiğiniz desteklerle adam yıllarca padişah gibi yönetmedimi bu güne kadar bir Allahın kulu 1 yada 2 sefer 5 dk lık protesto dışında kimse sesini çıkardımı adam mikrofonu eline alıp bütün kadınları azarladı ertesinde erkekler gitti en ufak bir protesto oldumu.adam efsanenizi ağlaya ağlaya göndertdi side gidip kapısında ağladınız ertesinde bir tane protesto oldumu.Fener bahçe taraftarı istese en fazla 3 maçta bu adamı göndertemezmiydi.2-3 maç butun stad azizi protesto etse maçı izlemese bizim gibi sırtını dönüp protesto etse bu adam kalırmıydı

bunları hepimiz biliyoruz aziz yıldırımın padişah olmasının tek sebebi sizsiniz.ne yapsa mutlaka bir kulp buldunuz adama toz kondurmadınız.Böyle bir durumda hangi salak karşına çıkar sadettin saran örneği varken

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    bAynen öyle suan 4 adayın ismi geçiyor.sadettin saran ali koç ferit şahenk ve kongre olursa maa acıklama yapmış adaylığımı koyacam diye.Bu saadettin saran değilmiydi zamanında azize muhalefet olduğu için kongreden kovulan üyeliği iptal edilen yıllarca mahkemede bunun için savaş verip kazanan.aziz yıldırıma verdiğiniz desteklerle adam yıllarca padişah gibi yönetmedimi bu güne kadar bir Allahın kulu 1 yada 2 sefer 5 dk lık protesto dışında kimse sesini çıkardımı adam mikrofonu eline alıp bütün kadınları azarladı ertesinde erkekler gitti en ufak bir protesto oldumu.adam efsanenizi ağlaya ağlaya göndertdi side gidip kapısında ağladınız ertesinde bir tane protesto oldumu.Fener bahçe taraftarı istese en fazla 3 maçta bu adamı göndertemezmiydi.2-3 maç butun stad azizi protesto etse maçı izlemese bizim gibi sırtını dönüp protesto etse bu adam kalırmıydı

bunları hepimiz biliyoruz aziz yıldırımın padişah olmasının tek sebebi sizsiniz.ne yapsa mutlaka bir kulp buldunuz adama toz kondurmadınız.Böyle bir durumda hangi salak karşına çıkar sadettin saran örneği varken

edittt...

• Ulan 1 yıl önce adamı bir kaşık suda boğuyordunuz şimdi kral oldu.Neyini seviyorsunuz şu adamın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi adam işte.Fenerbahçe ancak seninle çağ atlar.(futbolda sportif başarı anlamında).

Sakın ali koç vs.gibi azize yakın adamlar gelmesin.azizin uzantıları onlar.fenerbahçemize bi katkıları olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Fener taraftarına bak :))

1 yıl önce MAA için neler dediler, şimdi adamın dibi diyorlar.

:)

Fenerbahçe taraftarı değil,sadece birkaç kendini bilmez
  • herşeyi geçtim de ,bu adamın ölen oğlu üzerinden kendine savunma payı çıkardığıı için sevmiyorum aziz yıldırımı.
  • hala aynı benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı

hala aynı benim için

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Ulan 1 yıl önce adamı bir kaşık suda boğuyordunuz şimdi kral oldu.Neyini seviyorsunuz şu adamın?

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

.......... temizsiniz de kapat davayı ...

Bunu yaptılar zatende işin üzerine giden adaletin tecelli etmesini isteyen bir kesim var malesef kesim buna müsade etmedi ...
  • ay zamanında bunlada az dalga geçmedik

Mehmet Ali Aydınlar ne dediyse, o oldu

bununda aklı görevi bıraktıktan sonra çalışmaya başladı orasıda ilginç tabi
  • olayları beraber izlememize rağmen nasıl bu kadar farklı yorum çıkıyor?

maa, uefa ile puan kesme konusunda anlaşıyor, ve bir tane açıklamasında da diyor ki kendisine güvenmeyen kulüpler şamp ligine gitmesin diyor. fener'e diyor ki o temiziz kağıdını imzalama diyor, imzalayıp girersen sonra kirli çıkarsan yanarsın diyor. mesajı veriyor ama anlayana!

sonra başa dönüyorum ilk cümleme, küme düşme mevzusunu iptal etmek istiyor ama puan kesme cezası vermek istiyor, genel kurul toplanıyor, değişmesini isteyenler bile vicdanen rahatsız olacaklarından değişmesini istemiyor, fenerbahçe zaten taraftarına şirin gözükmek adına biz bir şey yapmadık bize ceza veremezsiniz, biz temiziz 1 puanımızı bile kesemezsiniz diyor, uefa'nın bu işe el atacağına kesinlikle inanmıyor, maa nın bize hiç yoktan ceza vereceğini oysaki demirören gibi adalet doğruluk içine işlemiş birisi gelirse beraber üstünü örter yırtar geçeriz diyor.

sonra ne mi oluyor?

cas fenerbahçe'nin 2 yıllık men cezasını onadı...

-------

maa'ya niye laf ediliyor zaten onu anlamış değilim, bunu diyenler zaten sıkıntılılar biraz. neyin kafasındansın? adam zaten ceza vermek için genel kurulu topladı, genel kurul kararı kabul etseydi yasa değişecek sonrasında pfdk vs kurullar topanıp eksi puan verecek kişiler ceza alacak büyük ihtimal aziz yıldırım'da men yiyecekti, çünkü sadece kulübün ceza alması değil yöneticininde men alması gerek, bunu bilen aziz ve tayfası buna karşı çıktı, karşı hareket başlattı, medya operasyon yaptı, maa yeter sizinle mi uğraşacağım deyip istifa etti...

• çok severdim halada severim Mehmet Ali Aydınları. Çok üzülmüştüm yönetimin tavır aldığına ve MAA ağlamıştı çok üzmüştüm lan.

Adam gibi adam efendi namuslu dürüst. İnşallah saran yada Aydınlar başkan olur
  • ben bu adamı samimiyetsiz buluyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

quote:

Sorun bu basiretsiz adam ve yönetiminden kaynaklanıyor zaten. Anasını satayım bi ceza vereceksin en geç 2012 ocağında cezaları verecektin düşüreceksen düşür sileceksen sil ya da temizsiniz de kapat davayı yapacağınız işe söveyim ben. Kaşar gibi uzattınız da iyi yaptınız.

Adama izin mi verildi ki işini yapsın? Olay o zaten. Adam hain ilan edildi sonra istifa etti. Bu adamın ne suçu vardı? Anlamıyorsun/uz ama bu adam sizi kurtaracaktı en az zararla. En fazla 1 seneniz yanardı.İşini yapamadı ki suçlu olsun.

Yav ben en az zarar falan istemiyorum agacım. Neyse bu suçun hukuksal cezası onu versin. Ne yanımda olsun ne karşımda. Yaptılarsa adam akıllı göstersin gerçek delilleri eyvallah diyeyim. Para sayma gibi saçma sapan videolar koymasınlar önümüze. Biz bu kulübün başarısına bağlı değiliz. Bugün düşse aynı desteği gene veririz. Yüreği yetmiyorsa geçmesin o zaman o kurumun başına.

Sorunda o zaten. Fenerbahçenin küme düşmesi gündeme geldiğinde bile Hükümet, taraftar, yayıncı kuruluş ayaklandı. Federasyon başkanı diye tek başına kararlar alamıyor bu adam. En azından puan silinmesine ikna etmeye çalıştı herkesi, ona da millet ayaklandı.

Donanımhabere girip akıllı telefondan "düşüreceksin bitecek" yazmak kadar kolay olmuyor o iş anlayacağın.

Sen diyorsun bu adam ceza veremedi, arkasından gelen Demirören yönetimi verebildi mi? Demirören değilde X kişisi gelse verebilecekmiydi?

Son cümlemi tekrar okursan iyi olur. Yüreği yetmeyen adam geçmesin o zaman bu işin başına. Birilerini karşına alacak yüreğin yoksa soyunmayacaksın o işe.

fidel 30 milyon kişiyi karşısına alacak güç yürek kimde var acaba türkiyede?kimsede yok.
    sen şimdi cas kararından sonra bunu diyorsun.
    ama adam o zaman ceza verseydi adamın sülalesini katlederdi fener taraftarı.maa fenerbahçenin en az zararla çıkması için elinden geleni yaptı.hatta o zaman fener yanlısı olduğu için bizlerden de tepki gördü.
    kendini kurtarması için yapması gereken oyuna ortak olup halının altına süpürmek ve uefa sürecinin uzamasını beklemekti.
    ama adam karakterli çıktı ki böyle bir dolap çevirmek istemedi.ayrıldı.
    yerine şaklabanın birini getirdi direk aziz.ve o da tüm türkiyeyi uyutmaya devam etti.

ama casın şamarı bile kimisini uyandırmaya yetmedi görüldüğü kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

evet yazıyı okursan seni kasteddiğim kısmı görebilirsin kardeşim eyvallah

Dediklerinin hepsine tamam da bu adam 16 yaşındaki ergen çocuk değil ki. 60 yaşına gelmiş işadamı. Milyar dolarlarla oynuyor. Bir makama geldiğinde bir sorun yaşadığında ne yapacağını bilemiyorsa o kişiyi yüceltmek ne derece doğru bilemem. Fenerliliğini falan konuşmuyorum. Bana göre sağlam Fenerli değil kimilerine göre sağlam Fenerli. Olay yöneticiliği. Oraya gelen adamın yapacağı yolları söyledim.

Oraya gelen adamın adalet duygusu Fenerbahçe'nin önündeyse ve Fener şike yapmışsa dünya karşısında olsa düşürmelidir. Fenerli de olsa. Ha hata yaparsa bedelini öder. Bunu söylemek mi korkutmak oldu.

Eğer aşırı Fenerliyse. Atıyorum forumdan bir fanatik bulduk Fener şike yapsa da umrumda değil dedi, Fener'i aklamaya çalışır.

Ama atıyorum bu MAA'ya atfedildiği gibi, hem çok iyi Fenerli hem de adaletli bir adamsa ve Fener gerçekten şike yaptıysa, içi elvermiyorsa düşürmeye istifa etmeli. Bunların orta yolu yok.

Ben YD'yi sevmem. BJK başkanlığından beri. Aziz Yıldırım da sevmez. Sanki Fener'in adamı gibi konuşuluyor. YD Fener'in adamı olsa 2012'de bir yolunu bulup bizi şampiyon yapardı, bugün başımıza bunlar gelmezdi. Bunlar bir örnek. GS'nin adamı demek için söylemiyorum. YD oraya siyaset tarafından getirildi. MAA da öyle getirilmişti. Ama MAA kısa zamanda birçok hata yapınca herkesi karşısına aldı. Şimdi YD gibi siyasetin tam desteğini alan bir adama Fenerbahçe her saniye veryansın edemez. GS bile yeri geliyor ılımlı davranıyor. FT-Milli takım konusu bir örnek. Bunun gibi birçok konu oldu YD ile Aysal'ın uzlaştığı. Yani YD'ye susuyor olmamız onu iyi bir TFF Başkanı olarak gördüğümüzden değil.

Özete gelirsek, bugün Aziz Yıldırım gitsin diyen taraftarların büyük bir kısmı hala Fenerbahçe'nin temiz olduğuna inanıyor. Ben de mesela Ali Koç gelsin diyorum ben de kupayı verelim diyorum. Ama bana göre Fenerbahçe temizdir. Burda tek tek yanlışlıkları tartışmayacağım. Birçok Fenerbahçeli de böyle düşünüyor. Bugün mesela bir çok şu şekilde tweet gördüm.

quote:

Aziz Yıldırım gitsin dedik diye şike yaptığımızı kabul ediyormuşuz, ne alakası var kardeşim, esas savunamadıkları için gitsin diyoruz

İnsanlar yani Fenerbahçeliler böyle düşünüyor. Az bir kısmı Aziz Yıldırım şike yaptı gitsin diyor. Çoğunluğu savunmadaki beceriksizliklerden. CAS davasının çekilmesinden, takımın ligden çekilmemesinden, havuzdan çıkılmamasından, yani pazarlık yapılmasından rahatsız. Ve siz bu insanlara diyorsunuz ki Aydınlar iyiydi. Yahu bu adamlar zaten Aziz Yıldırım ödün verdi diye gitsin diyor, siz ödünün kralını verecek, eline vur ekmeğini al tipindeki bir adamı öneriyorsunuz. Problem burada

yeni bir antikitos doğuyor galiba.

maa aydınları siyaset getirmedi seçeneklerini azizin belirlediği ortam getirdi. demiröreni ise fbnin düşmesini istemeyen siyaset getirdi

maa taaa başından beri sizin şike yaptığınızı biliyordu ama olay öyle delikanlı siyaset ayaklarıyla dönmüyor adamı kamuoyu rahatmı bıraktı türlü türlü spor nüsvettesi programlarında kısmet erkiner yalan yanlış bilgilerle adamın altını oydu. sokaklar şiddete hazırlandı. uefa yazıları saptırılma saptırıldı lutfi arıboğan ve ilhan helvacı hedef gösterildi. bu hedef gösterenlerde spor enstütüsü diye geçinen kısmet erkinerin, şekibin ve engin tuzcuoğlunun yönettiği kurumdu kimse kimseyi aptal zannetmesin

maa ali aydınlar başta olsaydı siz -21 ila -30 arası puan cezası alacaktınız sırf bunu bildiğiniz için yandaş adamları yandaş medya organlarında devreye soktunuz.

ha bide sizi mehmet ali aydınlar uefadan men etmedi bizzat uefanın kendi men etti ama resmi yazılara tff men etti diye yazdırıldı. (iyiki yazdırılmış çünkü ortada fifa güvenlik komisyonu başkanı cris eatonun bazı açıklamaları vardı) sonra o gerekçede 23 mayısdaki uefa disiplin değişikliğiylen ortadan kaldırıldı

burda usuldeki bazı yanlışlıklarları esasi kavramlara çekip saptırmaya çalışıyorsun hoş bunu azizde yapmıştır. sizin gibilerinin amaçları fenerbahçe spor kulübü değildir akp nin fb üzerinden oy kaybetme arzusudur.

• quote:

bAynen öyle suan 4 adayın ismi geçiyor.sadettin saran ali koç ferit şahenk ve kongre olursa maa acıklama yapmış adaylığımı koyacam diye.Bu saadettin saran değilmiydi zamanında azize muhalefet olduğu için kongreden kovulan üyeliği iptal edilen yıllarca mahkemede bunun için savaş verip kazanan.aziz yıldırıma verdiğiniz desteklerle adam yıllarca padişah gibi yönetmedimi bu güne kadar bir Allahın kulu 1 yada 2 sefer 5 dk lık protesto dışında kimse sesini çıkardımı adam mikrofonu eline alıp bütün kadınları azarladı ertesinde erkekler gitti en ufak bir protesto oldumu.adam efsanenizi ağlaya ağlaya göndertdi side gidip kapısında ağladınız ertesinde bir tane protesto oldumu.Fener bahçe taraftarı istese en fazla 3 maçta bu adamı göndertemezmiydi.2-3 maç butun stad azizi protesto etse maçı izlemese bizim gibi sırtını dönüp protesto etse bu adam kalırmıydı

edittt...

Diğer yazdıklarında dahil altına imza atarım.

Herkes görmek istediğini görüyor. Sen ne anlatsanda boş hocam.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.