Şimdi Ara

Mehmet Ali Aydınlar ne dediyse, o oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• fenerin yeni başkanı bu adam olmalı
  • Bu adama 1 kere dahi kızmadım.
  • Adamın dibi
  • 1.28 den sonrasını dinleyin
  • Bu adamı harcadılar.
  • Bu adama zamanında neler söyledi Fenerbahçeliler,hatırlıyorsunuzdur. Ne söylediyse çıktı. 1 sene men edildiniz herkes çıktı MAA yüzünden bu haldeyiz dedi. Puanınızı silip bu işi kapatacaktı ama süreci uzattınız ve gelinen durum ortada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Terim ne demek istedi???
    22 yıl önce açıldı
    Mert Hoca Mı? Eyüp Hoca Mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam görmüş olayı
  • değeri geç anlaşıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozetle ne diyor mobiliz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun bu basiretsiz adam ve yönetiminden kaynaklanıyor zaten. Anasını satayım bi ceza vereceksin en geç 2012 ocağında cezaları verecektin düşüreceksen düşür sileceksen sil ya da temizsiniz de kapat davayı yapacağınız işe söveyim ben. Kaşar gibi uzattınız da iyi yaptınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Sorun bu basiretsiz adam ve yönetiminden kaynaklanıyor zaten. Anasını satayım bi ceza vereceksin en geç 2012 ocağında cezaları verecektin düşüreceksen düşür sileceksen sil ya da temizsiniz de kapat davayı yapacağınız işe söveyim ben. Kaşar gibi uzattınız da iyi yaptınız.

Adama izin mi verildi ki işini yapsın? Olay o zaten. Adam hain ilan edildi sonra istifa etti. Bu adamın ne suçu vardı? Anlamıyorsun/uz ama bu adam sizi kurtaracaktı en az zararla. En fazla 1 seneniz yanardı.İşini yapamadı ki suçlu olsun.
  • MrCnR06 kullanıcısına yanıt
    Ne olduğu belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anorexia -- 31 Ekim 2022; 14:56:59 >
  • Adam ince görmüş helal olsun
  • Ulan bi de yokluktan kahraman ilan edilmeye uğraşılıyor. Aziz Yıldırım'ı sevmeyenlerin %70'i Aydınlar'ı da sevmiyor zaten. Yapması gereken, Fenerbahçe temizdir, Fenerbahçe şike yapmıştır küme düşecek, ben bunları yapamam istifa ediyorum. Yapması gereken bu üçünden biriydi. Hangisini yapabildi. İşinize gelince play-off olmasaydı diye sızlaırsınız işinize gelince kral olur bu adam. Gelmiş geçmiş en basiretsiz yönetici. Yapması gerekenlerin bir tanesini yapamadı. Bu işte Aziz Yıldırım'ın da payı var elbet. Ama sürekli bu adam her şeyi görmüştü vırt zırt lafları yapılıyor. Neyi gördü ya bu adam? Ne karar alabildi? Şunu şöyle yapalım da bu böyle olsun, şike başına bir puan mı silsek yoksa şöyle mi yapsak. Mert gibi çıkıp bir karar alamadı, koltuk tatlı geldi istifa da edemedi. Bi de gelmiş her şeyi görmüş bu adam diyorsunuz. Adam daha TFF'ye gelen belgelerden bi haber.Fener'in açıklamasından sonra belgelerden haberi oluyor. Neyin kafası bu. Bir de Fener'e başkan olmalı falan diyorlar. En çok seveni hangi takımdansa o takıma başkan olsun bence. O da Fenerbahçe olmaz büyük ihtimal

• quote:

Sorun bu basiretsiz adam ve yönetiminden kaynaklanıyor zaten. Anasını satayım bi ceza vereceksin en geç 2012 ocağında cezaları verecektin düşüreceksen düşür sileceksen sil ya da temizsiniz de kapat davayı yapacağınız işe söveyim ben. Kaşar gibi uzattınız da iyi yaptınız.

Adam daha bunları yapmadan hain ilan edilip, asılıp kesildi. İstifaya zorlandı ve ettirildi. Bir de böyle bir karar verseydi ne olurdu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

quote:

Adama izin mi verildi ki işini yapsın? Olay o zaten. Adam hain ilan edildi sonra istifa etti. Bu adamın ne suçu vardı? Anlamıyorsun/uz ama bu adam sizi kurtaracaktı en az zararla. En fazla 1 seneniz yanardı.İşini yapamadı ki suçlu olsun.

Yav ben en az zarar falan istemiyorum agacım. Neyse bu suçun hukuksal cezası onu versin. Ne yanımda olsun ne karşımda. Yaptılarsa adam akıllı göstersin gerçek delilleri eyvallah diyeyim. Para sayma gibi saçma sapan videolar koymasınlar önümüze. Biz bu kulübün başarısına bağlı değiliz. Bugün düşse aynı desteği gene veririz. Yüreği yetmiyorsa geçmesin o zaman o kurumun başına.

• Ya bırakın Allah aşkına, Allah'ından bulsun bu adam.
  • MAA isterse haklı olsun kesinlikle Fenerbahçe ile adı geçecek bir isim değil.

Ali Koç başkan olursa kendimizi kurtarırız yoksa 10 sene zor işimiz.
  • Aziz denen kişiliksiz bi programında yok Mehmet ali Aydınlar ın evladı vefat etti sevinsin diye voleybol idareceiliğini verdik demişti Bu nasıl bi konuşmadır.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.