Şimdi Ara

Mehmet Ekici Alın işte bu adamı ya . (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • FB'liler ne kadar çok beğenmeyen var. Adamlar Volkan Şen, Alper ile idare etseler keşke. elimde olsa Ekici gibi bir adamı vermezdim ama kafasında bizi bitirmiş. Beğenmeyen arkadaşlar Alper Potuk, Volkan Şen'i mi beğeniyorlar anlamıyorum. Açın biraz ME8 izleyin. Topla iyi gidiyor, topu saklıyor duran topları çok iyi pasları ise kusursuz. Daha ne istiyorsunuz bir adamdan anlamıyorum. Evet TS 2 3 senedir bir türlü toplarlanamadı doğru ama sistemli bir trabzonspor'da ekici muazzam olurdu. Şuanda TS'de sadece kendisi ayakta BJK,FB maçları sadece bikaçı. Ekici FB gelsin şampiyonlukta büyük rol oynar. Bence Volkan Şen, Alper Potuk'tan daha iyi kaliteli ve yetenekli.
  • Bende başta istemiyordum evet ama para yok fernandao,emenike,rvp en az ikisini satıp 10-15 lik kaynak yaratılır oyuncu alınır diyordum ama oyuncu da satamıyoruz.Devre arasında zaten herkes mevcut kadrosunu korumaya çalışıyor.Hem zaten bizim takıma şu anda çok acaip alex,hagi etkisi yapacak bir adam lazım değil ki,takım gayet iyi durumda alper yerine o bölgede ne yaptığını bilen ,etkili paslar atabilecek bir adam gelsin yeterli.
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Souza da Ozan da tam olarak Avrupa oyuncusu. Bunları Avrupa maçlarındaki performanslarından anlayabilirsin.

Ayrıca, Ekici Bayern altyapısı almış zamanında İlkay'dan önde gösterilen bir oyuncuydu. Ne güzel gömüyorsunuz öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Sevmediğim oyunculardan klasik Tr şişirmesi 2 tane düzgün topa vuran adamı hemen büyük takım seviyesine çıkarıyorlar. Büyük takım topçusu değil ama mesela Atıf-Ozan-Souza vs... bunlarda öyle değil en fazla Bursa-Osmanlı-Konya seviyesinde oyuncular, bu adamları dolduruyorlar takıma sonra niye başarı gelmiyo. Tr'de kupa ve yurt dışında başarı hedefiyle yola çıkıp Sivas'tan Atıf, Bursa'dan Volkan, Trabzon'dan Ekici falan yani buna insan kıçıyla güler. 5. sınıf beş para etmez adamları Fenerbahçe'ye getirenler, kadroya düşünenler muhtemelen hayatları boyunca süper ve ptt ligi dışında futbol maçı izlememeş olmalı

Abi ne cok biliyorsunuz ya ? valla biz tam cahiliz . Ayrıca bir üst yorumda arkadas belirtmiş Ekici bayern alt yapısından yetişmiş bir adam adı ekicinho ülkesi brezilya falan olsaydı buradaki cogu negatif yorum degisirdi eminim. Birde kendimizi dev aynasında görmemize gerek yok ligimizin kalite durumu takımlarımız durumu belli cop dediginiz adamlar dısında kimleri getirebilirsiniz ki su andaki imkanlarla ?

• İyi oyuncuyu kaçırdık..
  • Bu adama boş diyenler utansın. Maçlarda oynamaya başlasın. Sürekli banko ilk 11 e yerlesmezse yuzume tükürün.
  • 26 Aralık 2016 21:38:40 te bu konuyu acmısım o zamanlar gs ye giderse hatırlatırım demisim ama bu adamı biz aldık . oyle bir icimden gecmisti daha cok hizmet edecek adıda anılacak Fenerbahçemde eminim .
  • Rakip atağı kesildikten sonra takım8n nasıl oynaması gerekiyor, ne yapması gerekiyor bilen nadir oyunculardan.
    yeri geliyor topu alır almaz driplinke geçiyor,
    yada,
    müsait arkadaşlarına ileriye doğru itecek şekilde önüne top atıyor.

zamanla geleceğimizin efsane orta sahası olacatır.

haydi Ekici....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.