Şimdi Ara

Mehmet Ekici Alın işte bu adamı ya . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ercn80

ekici bizde beyler

inş kardeşim
  • Neresi çöp bu adamın.Trabzonspor takım halinde cok kötü oldugu için böyle.
    Uzaktan sutları , duran topları nasıl kullandıgını hatırlayın
  • beleşse alınabilir ama onun haricinde gerek yok
  • Alınsın iyi bir alternatif olabilir.
  • TC maçında TS'de diri kalan tek adamdı. Volkan Şen azmi var adamda neden istemiyorsunuz
  • Mehmet Ekici dediginiz adam küçük takımın büyük oyuncusudur. Fenerbahçe'ye gelse eli ayağına dolaşır. Fenerbahçe'nin ilacı Louis Schaub
  • 8 numara olarak oynatacaksak alınabilir. ara pasları ve duran topları iyi diye biliyorum.

10 numara için yetersiz. 8 olarak oynayıp önünde on numara varken orta sahada topalla birlikte kontrolü sağlayabilecekse

olur. Olursada yeni emre olur.
  • fb nin işine yarar mehmet, bizde onun yaptığı işi yapan sneijder selçuk olduğu için rotasyon topçusuna 2.5m vermenin anlamı yoktu
  • Werder Bremen'de oynarken izlemiştim fena topçu değil ama gelirse öyle yüksek bir beklentiniz olmasın.
  • Mevkisi olmayan araya sıkışıp kalmis garip bir oyuncu. Tek ozelligi topa vurmak. Onu da senede 2 defa yapiyor.

Trabzonda kalabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

Neresi çöp bu adamın.Trabzonspor takım halinde cok kötü oldugu için böyle.
    Uzaktan sutları , duran topları nasıl kullandıgını hatırlayın

Hocam bu tarz adamlar böyle takımlarda dikkat çekiyor, Selçuk daha fena oynuyordu Trabzon'da bizde de ilk sezonlar iyiydi fakat şimdi görüyorsun ? :)

Ekici duran toplarda çok iyi, fakat oyun anlamında büyüklere katkı verir mi muamma...Belki Selçuk gibi başta iyi sonra giderek yok olur,
  • ÇÖPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • Sevmediğim oyunculardan klasik Tr şişirmesi 2 tane düzgün topa vuran adamı hemen büyük takım seviyesine çıkarıyorlar. Büyük takım topçusu değil ama mesela Atıf-Ozan-Souza vs... bunlarda öyle değil en fazla Bursa-Osmanlı-Konya seviyesinde oyuncular, bu adamları dolduruyorlar takıma sonra niye başarı gelmiyo. Tr'de kupa ve yurt dışında başarı hedefiyle yola çıkıp Sivas'tan Atıf, Bursa'dan Volkan, Trabzon'dan Ekici falan yani buna insan kıçıyla güler. 5. sınıf beş para etmez adamları Fenerbahçe'ye getirenler, kadroya düşünenler muhtemelen hayatları boyunca süper ve ptt ligi dışında futbol maçı izlememeş olmalı
  • Bu kadar kotulenmesinin sebebi sadece kotu takimda oynamasi.

Trabzonun o kadar kotu bir kadrosu var ki adam siritiyo resmen.

Ters ayagiyla 5 metre mesafeye pas veremeyen orta saha adamlarimiza yetenegi ogretir. Gelirse cok cok iui ve dogru transfer olur. Sampiyonlukta bizi one atar resmen.

Tsden alincak diye kotu diyenlere aldiris etmeyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kötü takımda oynayan iyi futbolcu daha fazla göze batar, Ekici çöpün tekidir.
  • Adam daha be yapsin. Pas sut herseyi deniyor macta. Orta aciyor vuramiyorlar. Birebire topla getiriyo. Pas veriyo geri alamiyo. Resmen berbat bi duzendeler. Selcuk gsye gitti bunu bari kaptirmayalim kimseye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bizim 10 numara eksiğimiz yok 8 numara eksiğimiz var. 10 numara gelince nolacak zannediyorsunuz diego gibi iki tane hantal orta sahanın arasında dönerde durur. diego'nun geçen seneki kötü performansının tek sebebi vardı o da souza ile topalla oynaması. adama top geliyor diğer iki orta saha katkı vermediği için adamı mevlana ilan ettiler.

ersun döneminde 10 numaramız yoktu ama genede çatır çatır oynadık. gene 10 numaraya ihtiyacımız yok hele de mehmet ekici gibi tempolu oyunda kaybolan birisi. unutmayın mehmet ekici kötü trabzonun iyi oyuncusu. olcan adın gibi aynı. arada frikikten çakar , uzaktan atar kıymete biner.

sosa gelirse iyi olur ki sosa tam 10 numara değil. tempolu oyunda varolan birisi.
  • Frikigi disinda bir ozelligi yok

Ben begenmiyorum tempolu degil
  • teklifi trabzon yapmalı

ekici+para=aatif+fernandao

fernandao=ekici desek... kaç para ulan bi aatif? :)
  • valla bende beğenmiyorum. alper gibi biri belki daha kötü. arkadaş biz uefa hedefliyoruz. Mehmet ekici mi taşıyacak takımı uefa da. ben arfadan mehmete dönen ibreye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.