Şimdi Ara

Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
1
Favori
8.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 61 milyon 955 bin 106 karttan 46 milyar 466 milyon 329 bin TL gelir hedefleniyor. yani 1 milyar 300 milyon dolar. Kullanamadığımız s600 roketlere verdiğimiz para 2.5 milyar dolar, bu roketi aldığmız için atıldığımız f35 lere ne kadar vermiştk hani parasını alamadığımız, peki diyanetin bütçesi ne kadar, ya sarayın bir yıllık masrafı, ya da gereksiz makam arabalarına bir yılda harcanan para ne kadar? hem emekli hem maaş alan vekillerin kaçı savunmaya bağışlamış maaşlarını?
    Haklısınız gerçi, itibardan ve saraydan tasarruf olmaz.

Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korozyon -- 15 Ekim 2024; 12:04:13 >

• Senin olmayan paradan vergi almak nedir, biz ne zaman sesimizi çıkaracağız.. armut gibi öyle duruyoruz, ne yaptı bu gereksizler bize de bu hale geldik, yazıklar olsun bize ne diyelim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

Şeytana da sorsan, ben senin iyiliğin için çalışıyorum be aaağbi der.

yanisi bir lafı kimin söylediğine de bakarım, neden söylediğine de.

allah yapısı olup olmadığı fark etmez, nerede ve neden söyleniyor onu akıl etmek lazım ki şeytanın yununa gelmeyelim.

burada da kendisi mersedese binerken, halktan olmayan paranın vergisini almak normal insan işi gibi durmuyor.

troller az yese lazım gelen para bulunur, ama o zaman kim allahın lafıyla kulunu kandıracak?

• gun kullanıcısına yanıt
    cebinde olmayan bir paranın elde edilmemiş kazancın vergisimi olur?? haksız mantıksız hukuksuz bir talebe eyvallah mı densin? cem yılmazın da dediği gibi kazıgın sadece ucu sivridir....

• Seneye de resmi araçların yenilenmesi için bir 500 eteşleyin dersiniz, sonraki sene cami bakımları yapılacak diye 1.000tl istersiniz...

En çok vergi toplanan ülkede bu vergilerle neden yapılmıyor diye sorgulayan az bir kesim var tabi işiniz kolay.

Maaşım ele geçmeden daha %25 30 u kesiliyor, pirim alsak kesiliyor, elde kalan para ile kdv ödüyoruz, ötv ödüyoruz, mtv ödüyoruz, köprü parası ödüyoruz, araç muayene denilen soytarılığa para ödüyoruz ödüyoruz da ödüyoruz...

ailesinin sgk haklarından yararlanamazsın ayrı bireysin diyip, iş para istemeye gelince ailenin mal varlığını tartıp işsizlerden gss adı altında para istiyorsunuz.

Çalışıp kazandığım paranın reelde %70 civarı vergi ve harçlara gidiyor.
    Halen savunma sanayi için vatandaşların milliyetçilik duyguları ile para dileniyorsunuz.

Yeter be yeter!!!
    Siz ve sizi savunanlara yazıklar olsun.

• Hayır, olmayan varlığa, hatta olmayan borca yani borçlanabilme ihtimaline vergi vermeyi reddediyorum. Bu zamana kadar da hiç vergi almıyormuş gibi davranılmasını kabullenemem.

Vatandaşın sırtındaki diğer ağır vergi kaynaklarını tekrar ikame edin sayın bakan. Böyle bir vergi kabullenilemez. Bu mülk edinme hakkına müdahaledir.

EYT yi sanki ben onayladım. Milyonlarca vatandaş adına karar verenler bunlarıda düşünsün bi zahmet. Artık sade vatandaş daha fazla vergi veremez vaziyette ağır vergi yükünden. Kaynakları verimli kullanamamak bizim kabahatimiz değil.

• gun kullanıcısına yanıt
    tüm evli çiftlerden de çocuk vergisi alsınlar doğmadan önce peşin kessinler 200 bin lira.

• tamam bu ayeti troller okusun. kendine çeki düzen versin. sende trolleri düzeltmeye çalışıyorsun. öyle anladım yorumundan. diyorsun ki az yiyin savunma sanayisini güçlendirin diyorsun.

bu yorumun bana ayeti tekrar paylaşmam için teşvik etti. yaptığın teşvik için teşekkür ederim. belki büyük başlar okurda ders alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 15 Ekim 2024; 12:10:32 >
  • zunerall kullanıcısına yanıt
    DHMİ, İstanbul İGA Havalimanı’nın 2018, 2019 ve 2020 yıllarına ait 1 milyar 195 milyon avro tutarındaki kira borcunun 2042 ve 2043 yıllarına ertelendiğini belirtti.

milli gazete
    Belgeleri çıktı! AKP'den o işletmeye 43 milyar TL'lik kira kıyağı
    https://www.milligazete.com.tr/haber/11156977/belgeleri-cikti-akpden-o-isletmeye-43-milyar-tllik-kira-kiyagi

• Onlara karşı gücünüz yettiği kadar kuvvet ve savaş atları hazırlayın. Onlarla Allah’ın düşmanını, sizin düşmanınızı ve bunlardan başka sizin bilmediğiniz fakat Allah’ın bildiği diğer düşmanları korkutursunuz. Allah yolunda her ne harcarsanız karşılığı size tam olarak ödenir. Size zulmedilmez. (Enfal 60. ayet)

• onatba O kullanıcısına yanıt

Bir de araba acıma yapıştırılan o garabetlerden millet çılgına dönmüştü. Aklı başında her ülkede yasak olan şey bizde görmezden gelindi yoksa halk ayaklanması yaşanıyordu ahahah.

bir garip milletiz vesselam.

• 2000 lira daha vereyim benim arabanın lastiklerinide değiştirin.

• Ak pınar, akpartiyi temizleme haberi yapmasa olmazdı. Kaynakta yok. Mehmet cengizin affedilen vergi borçlarını geri alsalar hepsinden fazla, diğer aklalakalarıda dahil et ülke kurarsın. Çalınan paralarıda getir 3 tane ğlke kurarsın. Keltoş suçişleride uyuşturucu paralarını getirirse Osmanlı topraklarını Abdülhamid öncesi sınırlara kadar satın alırız

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

Konuyla ne alakası var? İnsanlık düşmanı terör devletini koruyan savunma sistemleri bizim ülkemizde, aynı teröristlere yakıt, çelik, çimento bizim ülkemizden gidiyor, çok büyük şirketlerin/spor kulüplerinin vergileri affediliyor. Millet diyor ki önce bunlara son ver, sonra ek para istemeye yüzün olsun.

Bu Millet savunmaya da savaşa da girmekten çekinmez. Millet aptal yerine konulmaktan şikayetçi.

• Esasen gönüllülük esasıyla bu yapılsa daha anlaşılır olabilirdi.Ha tabi buna yine tepki koyanlar herzamanki gibi gene olacaktı.

• 1 tane yüksek kredi kartım var, onun için de ülkem için seve seve öderim.

• joven kullanıcısına yanıt
    Kimse gönüllü ödemiyor, lafa gelince mangalda kül bıramayanlar icraate gelince Yan çiziyor.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Konu savunma sanayisi ve ayet de bununla ilgili. İslam dünyasının şuan çektiği acılar bu ayetin gereğini yerine getirmediği için oluyor. bu ayetin gereğini yerine getirebilmek için bilime sımsıkı sarılmak şart.

Bu millet savunma ve savaştan çekinmez diyorsun doğruda diyorsun ama yeterli değil. eksik olan bir şey var. bu ayet aslında savaşı değil caydırıcılığa vurgu yapıyor.

savaşmadan kazanmanın yolu korkutucu bir gücümüzün var olmasından geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 15 Ekim 2024; 12:30:58 >
  • Dünya da nasıl komik duruma düşeriz diye sitkom dizi çeksek tam olarak böyle bir konusu olurdu. Para benim değil yinede para istenir, hiç hastahaneye gitmezsin yinede gss deyip para istenir, hayatında hiç geçmeyeceğin köprü için para istenir, tek bildikleri şey para istemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 15 Ekim 2024; 12:30:53 >
  • gecceanduana kullanıcısına yanıt
    İftiradan başka bir şey bilmezmisiniz siz? Delilsiz boş boş atıyorsun, mahkeme kararı mı var da sen birilerini suçlu ilan ediyorsun? Tam dava açılacak adamsın!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.