Şimdi Ara

Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
8.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden insanların kart limitleri 100.000Tl'ye yükseldi, diye kafaları iki ellerinin arasında düşüneceklerine,

Nas'la başlayıp, "“Bunların kafası basmaz. Ben ekonomistim!”" diye devam eden süreçte tek haneli faiz hayallerinin, %50 faiz oranlarıyla sonuçlanmasına utanacaklarına,

Gelmiş bir de getirisi olmayan, kazanç elde etmediğin hatta kullanman halinde hanene borç yazılacak limitten vergi alma derdindeler.

Ama sorarlarsa "savunma sanayi fonu" der, itiraz edip, eleştireni de vatan haini ilan edersiniz. Size kaldı anasını satayım benim vatan sevgimi sorgulamak.

• olmayan paradan vergi isteyeceğinize vergisini vermeyen araştırılmasını reddettiğiniz şirketlerden vergilerini tahsil etsenize

• Sarayi birkaç ay kapatsan elde edecegin tasarruf milletten toplayacagin 750 den daha fazla olur. İtibardan tasarruf edip savunmanizi güçlendirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kental -- 15 Ekim 2024; 14:19:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu durumda sorarim diger tum vergilerimiz ile ne insa edilecek? celik kubbe kartlardan gelen vergi ile insa edilecekse, diger vergilerden celik kubbeye aktarilmayacak olan vergi nereye gidecek?

• Daha yeni cengiz inşaata bakır madeni peşkeş çektiğiniz yazık bu millete demir kubbe diyor sınırda bir tane mayın bırakmadınız Suriyeli Afgan ipini koparan geliyor birde tecavüz edip öldürüp memleketine dönüyor. Hiçbirinize zerre inanmıyorum yalancılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haberi görünce kredi kartımın limitini kontrol edip hemen sözü edilen limitin üzerine çıktım.

Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek

Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek

"Bin dost az bir düşman çok"

• gun kullanıcısına yanıt
    Toplam limit 100bin tl gibi bişeyde duydum haberin birinde kanun kesinleştiğinde bakacağız artık

• silistreli kullanıcısına yanıt
    Savunma sanayisine bütçeden daha az pay ayrılacak o artan parada adrese teslim ihalelerde kullanılacak. Ekonomi bukadar kötü ise neden göz boyamak için okadar yatırım yapıldı. Şuan gelişmekten çok ayakta durmaya ihtiyacımız var

Birde bu iş için rus S400 ler alındı zamanında deli paraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 15 Ekim 2024; 14:1:27 >
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt

Dünya böyle işte, ne kuzeyimizde rahat var ne güneyimizde.

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    İşte hocam bende onu diyorum. 46 bine ses çıkarmayanlar ayda 75 tl dedikodusu yüzünden limit falan düşürüyor.

25 kuruş poşet parası kadar olmasada oy oranlarını etkiler muhtemelen bu aylık 75 lira.

• Artık sizin yalanlarınıza bu milletin karnı tok !!!

Kaşıkla verip kepçe kepçe geri alıyorsunuz.
    Bu millet artık sizleri görmek istemiyor. Paranın cidden savunma sanayisine gideceğini bilmiş olsalar bırak 750? 'yi 1,750? bile verir bu millet ama konu her zaman ki gibi yolsuzluk üzerine olduğu için kimse vermek istemiyor.

• ahmetserdar8747 A kullanıcısına yanıt

Beyin ölümün gerçekleşmiş senin maalesef makarna ve kışlık kömür parasını yatırdılar galiba bol bol 😏😏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zunerall kullanıcısına yanıt
    diğerleri ticari anlarımda jokey kulubü ne alaka. Ne özelliği varda indirim yapılmış

• zunerall kullanıcısına yanıt
    akp bile bunlardan vergi alamıyorsa sonraki gelenlerde alamaz.Bu cesaret ile akp öncesi de vermediler demek. Kuzey kore başkanı gibi biri gelse belki alır

• kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Ne anlatıyorsun ona bugün Atatürk ü kullanır yarın Allah'ı öbür gün peygamberi A8 long alsın diye bakanlara verecek paramoz olmadığını unutturmak için yapıyor. Akp li olduğu bariz belli.

• Aynen. Yedik biz de. Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek 

Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecekAhmet (@AhmetBeyefendi) on Xtwitter
    💭 Özetle Demirören ve arkadaşlarına para lâzım olduğu için siz dünyanın ilk kredi kartına limit üzerinden vergisini ödeyeceksiniz.. 33 milyar az para değil!
    https://x.com/AhmetBeyefendi/status/1846128385363185995
  • Tank palet fabrikasını niye elaleme peşkeş çektiniz o zaman. S400, f35 elinizde patladı onun zararını millete mi ödeteceksiniz!

• Kesin öyledir. Olmayan paranın vergisi olmaz.

• S-400 sistemlerine verilen parayı buraya harcasaydınız? Atıl bekliyor S-400'ler. Kıçı kırık soba boruları yüzünden F-35'i de kaçırdık.

• toplayabilecekleri maksimum tutar, affedilen vergilerin 3-4 tanesinden daha düşük

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.