|
Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek (6. sayfa)
-
-
Bu ne yahu apartman yöneticisi gibi. Apartmana paspas alınacak arkadaşlar, bu ay herkes aidata ek 750 lira vermesi gerekiyor (bıdırdanmalar)
-
Açsana. İftira olmadığını tüm ülke biliyor. Bütün uyuşturucu baronlarıyla benim fotoğrafım niye yok veya niye özgür özelle yok veya diğer partilikerin yok? Sinan ateş i niye öldürdüler? Ne satılmasına müsade etmem demiş? Ayakta uyuyun sizin derdiniz ülke değil partiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siyasi körlük hastalığına yakalanmışsın, umarın yakında bir şekilde tedavi olursun, o zamana kadar umarım başına bir şeyler gelmez. Biraz sakin ol kesin olmayan konularda insanlara iftira atma.
Mehmet şimşek bunu savunuyorsa artık akp onun da boynuna tasmayı geçirmiş demektir. Bu saatten sonra damatla aynı etkiye sahip ingiliz vatandaşımız, yarın öbürgün çok daha saçma ek vergilerle karşımıza çıkacaklar kesinlikle. Arsız hırsızlığa döndü bu iş.
-
Eğer bir düşmanın varsa; ki var ve sadece bizim değil bütün insanlığın düşmanı hatta tüm insani değerlerin düşmanı, ilk iş düşmanla ticareti kesmektir, onu besleyen damarları kesmektir, nitekim Peygamberimiz(sav) de böyle yapmıştır. Lütfen okuyun, siyer okuyun bunları öğrenin, yukarıda yazdıklarımı okuyun, Milletin neden itiraz ettiğini öğrenin.
-
Nasıl yani, konuyu bilmiyorum. Peygamberimiz bu ayeti görmezden mi gelmiş.
-
Sorun tahsil edilme nedeni. Olmayan paraya ve borca, borçlanabilme kabiliyetine vergi konması yani, 750 lira değil konu. Ki bunun yürürlüğe girmesi halinde oranının %0.75 ile sınırlı kalacağına ihtimal bile vermiyorum. Diğer her vergideki gibi.
Örnek imei kayıt ücreti
2015: 131,5 TL
2024: 31.692 TL
2025: 45.953,0 TL (%34.845 artış)
Telsiz kullanım ücreti:
2013: 0.95 TL
2024: 179,28 TL (%18.771 artış)
46 bin liraya dolunun dolusu her özellikli amiral gemisi telefonlar satılıyor.(Yurt dışında en iyi telefonlar denilecek modeller, yurt içinde vergi dahil yine iyi denecek modeller)
%18bin, %34bin artış yahu. El insaf.
-
Siyasi körlük olan olaylara olmamış gibi yaklaşma veya herşeyi görmezden gelmekle olur. Çok şükür hala herşeyi idrak edebiliyoruz
dostum emin misin kimsenin inanmadığına :) herkes senin gibi bizim gibi değil. Ülkenin yarısı bunların kuyruğundan ayrılmıyor.
-
Yazdım, yazdım sildim. Müstehak bize .
geçen düğünde en az para para savuran akrabam 750 tl den fazla savurmuştur.herkes kendi hayatına baksın çöpe attımları ve israf ettiklerini düşünsün çöpe attıkları ekmeğe kadar 750 tl için kendilerini çok sıkmalarına gerek kalmadığını anlarlar çevreme bakıyorum maddi durumları iyi olmamasına rağmen israfın dibine vuruyorlar.Kesinlikle bu yorumun ideolojik bir konusu yoktur.Herkes kendine baksın şöyle bir düşünsün israftan kaçınsalar baskaları ona bencil pinti yada fakir muamelesi demesinden mi korkuyor yoksa israf etmezlerse yaşam sevincini mi yitirecekler sadece düşünün cevap vermenize gerek yok.içtenlikle söylüyorum bi deneyin.
-
Ben diyanetin yerinde olsam çıkar hutbe veririm; kart limitini 100.000 lira altına düşürenler dinden çıkarlar…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Duyan da dubai de yaşıyoruz, gelir vergisi kdv ötv yok, devlet kırk yılın başında o da savunma icin vergi salmış zanneder ha
Kamyon yüküyle vergi ödüyoruz. Hala yetmiyor. Bir de gelmiş devletime feda olsun diyorsunuz, ona devletime değil AKP'ye feda olsun denir.
-
Bu enflasyonla 100bin yakında öğrencilerin kredi kartı limiti olur, bugün böyle bir çözüm kullanıyor insanlar diyelim, yarın ne olacak Gün bey?
-
Tarih kitaplarında "halk ağır vergiler altında eziliyordu" yazan toplumlar bizim kadar vergi ödemek zorunda değillerdi bence.
Neden Türk halkına böyle din elden gidiyor işte Türkiye güçlenecek ordusunu güçlendireceğiz diye söylenince ne isterlerse yaptırılabileceği düşünülüyor 20 küsür yıldır yapılmadı da toplanılan kim bilir milyonlarca milyarlarca lira vergiler nerelere gitti şimdi yol yaptı köprü yapıldı diyemezsiniz çünkü onları ne denir 5 kuruş harcamadan yaptık dediniz nasıl oluyor da bunca para kayboluyor da şimdi insanların vereceği 750 liraya muhtaç aile gelindi ya bırakın bu işleri ya gerçekten bunların hepsi sırf gündem oluşturmak için her gün ayrı bir gündem çıkıyor asıl sorunlarımız konuşmasın diye konuşulmasın diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X