|
Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek (8. sayfa)
-
-
Bir iktidarın (Hoş ülkede çingene çalıyor kürt oynuyor.) hayatı palavraa..
Yukarıdan aşşağıya yalan saçan bir iktidar ve siyasetçi figürleri görmedim.
HAYATLARI PALAVRA YAHUU..
-
Dünyanın vergisini veriyoruz zaten .. hala milletin parasına çökerek yatırım yapma derdindeler...
-
Anlamadığınız nokta şu, düğündeki fakir eleman 750 lirayı savurunca kendi parasıyla saniyelik de olsa eğleniyor. Bu mevzuda ise bizden kesilen haraçların bize hiçbir şekilde dönüşü olmuyor, aksine milletin pudra şeker parasını bize ödettirmiş oluyorlar.
Bırak 750 liram bende kalsın ve çöpe atayım.
-
Şahlanıyorduk en son ne oldu ya 750 liraya kadar düştünüz?
-
Benim aklıma şu geliyor nedense...
Deprem paralarıyla yol yapmıştı ya bunlar.... Ola ki ilerde bir savaş çıktı ve çelik kubbe diye bir şey olmadığını gördük.... Biz o paralarla yandaş müteahhitlerin garantilerini ödemiştik. Müteahhitler bizi kandırmışlar diye işin içinden çıkacaklardır. Nasıl olsa kızaracak yüz yok.
Ben inanmıyorum böyle bir proje olacağına. İnanan var mı?
-
Şans oyunlarından %20 Savunma Sanayi payı %10 düşürülmüş. Eğer öyleyse farkı vatandaştan kapatılmaya çalışılıyor demek ki.
100.000 limit 100.000 borç demek oluyor. Kazanç değil ki bu. Ki zaten Zeytin-Peynir için harcarken veriyorsun vergini.
Maaşı 5 asgari ücreti geçenden %1 Savunma Sanayi payı alınsın.
Milletvekili Maaşı 170.000? ise; Her ay Savunma Sanayi 1.700? ödesinler.
Affedilen vergilerden %10 Savunma Sanayi Payı alınsın %90 yine affedilsin.
Zaten bir çoğu affediliyor. %10 Savunma Sanayine ayrılsın. Diyetini ödesinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elefue -- 15 Ekim 2024; 16:04:24 >
-
-Söğüşleyeceğimiz para için bir bahane bulmamız lazım.
+Vermek zorunda kalacakları bir bahane olmalı, vermezlerse hemen hain ilan ederiz.
-Buldum, kredi kartlarından savunma sanayi aidatı alalım. Paşa paşa verirler…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya ne demiri ne kubbesi butik üretim ile ordu donatıldığı nerede görülmüş.
-
Alınan vergilerin yerinde kullanacaklarına inansak değil 750 10000 tl alsınlar . yandaşlara uygulanan vergi afları var iken toplanan vergilerin yerinde kullanılmadığı bu kadar açık iken insanın veresi gelmiyor.
-
yalancı pinokyo yine sallamış,nasıl olan yiyen sığır kütlesi var.
-
Maaşın yarısını bankaya yatmadan doğrudan, yatan yarısının yarısını da KDVsi, ÖTVsi, sağa sola katkı payı vs adı altında alışveriş ve faturalardaki vergilerle dolaylı olarak alıyorsunuz zaten, 100 liradan aslında harcadığımız 25 filan. Maaştan pek bir şey kalmadığı için artık olmayan paradan yolmaya pardon almaya sıra geldi herhalde...
Yorganı ayağınıza göre mi uzatsanız! 100 yıl sonra kara edecek projeleri finanse etmek adına bugün ihtiyaç olacak paraları çarçur etmeseniz mi acaba!
-
Bayrak dikeceğiz diye para toplayan milliyetçi çeteden hiçbir farklarının olmadığının, AK parti'nin içindeki çekirdek kadronun MHP odaklı çalıştığının ve İngiltere'de alınan eğitimin asla insana bir şey katmadığının en güzel kanıtı
Paraya ihtiyaçları yok deney mi yapıyorlar veya TV programlarındaki ürün yerleştirmeleri gibi kişileri kurumları hedef alan beyin yıkama mı yapıyorlar bilemiyorum ama ben de yeteeer diye bağırmak istiyorum. Kimse hiçbir şey yapmadıkça ruhumuzun karşısında heykel gibi dikilip rahatsızlık veriyorlar...
Türk ordusuna 1 kuruş verip o orduyla ilişkiye giren kişi dünyanın en aşağılık yaratığıdır...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben onu... Hani her yerde çıkıp valla savunma sanayine harcayacağız, başka amacımız yok diye söylüyorlar ya, ona istinaden söyledim.
Geçen bakanın biri ağzından kaçırdı zaten. Bizi zorlayan garantiler diye. Hazineyi yandaş yalakalara peşkeş çektiler 3 krş rüşvet karşılığında
-
Bende iktidarı bir çok konuda eleştiriyorum ama kanunen ispat edilmemiş konularda kesin bir dil kullanmıyorum. Ben gördüğüm bildiğim konularda konuşurum, bazı yalancıların laflarıyla hareket etmem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu bilginin kaynağı nedir? 10 dakikada böyle bir liste hazırlayabilirim.
Sarayın masrafı kadar toplayabilir mi.
-
Paylaştığın şeyi görsel ve yazılı olarak her çeşitte arattım ve karşıma çıkan sonuçlar şu, görsel sadece x facebook ve instagram da var, yazılı olarak aramada ise 0 sonuç. Yalan dolanla iftirayla iş yapmayın, devlet kurumlarının açıklamadığı hiçbir bilgi doğru değildir.
köprüleri yaparken sordunuz mu?
şimdi de öyle yapın kubbeyi.
kullanan ödesin parasını.
-
Hocam siz birseylerin yanlış gittigine inanmak istiyorsaniz bu bilgi disinda da ortaya koyulacak çok sey var. Bu görsel dogru yanlış bilmiyorum veya bilmiyoruz ama ulkede mali , ekonomik , sosyal , psikolojik olarak birseyler tepetaklak gittigi cok kesin. Bu konuda anlasiyor muyuz peki ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X