Şimdi Ara

Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
1
Favori
8.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle sorun var, ben sadece kesin doğruları konuşmak istiyorum, siyaset yüzünden yalan ve iftiraya karşıyım, karşıt fikirli biri hakkında oradan buradan duyduğum hiç bir şeyi doğru kabul etmem edemem. En azından böyle oldu diyemem, şüpheli konuşurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Adalet sistemini de ekleyelim.

• Koskoca TÜRKİYE devletinin 750 TL ye mi ihtiyacı var koskoca ÇELİK KUBBE için yani devasa savunma sanayisi projesi için? TAMAMEN KOLPA YALAN !!!!

• ahmetserdar8747 A kullanıcısına yanıt
    Maaşlı troller olarak ne kadar kazanıyorsunuz acaba? Bir de evden çalışabiliyor musunuz ve çalışma saatleri esnek mi?

• O sırada folloş olmuş sınırımızdan deve kuşu geçiyordu.

• Büyük firmalara vergi indirimi verirken düşünseydiniz bunları. Hocam ben bu paranın savunma sanayiye gideceğini düşünmüyorum güvenmiyorum da 750 lira beni fakir etmez öderiz ama bu kadar yolsuzluk varken kimse parasını vermek istemez.
    Bi de deprem bütçeyi sarstı diyor deprem vergisi birikmiyormuydu ne oldu?

• Madem ülkenin ihtiyacı var, neden Afrika ülkelerine milyarlarca dolar hibe edildi.

Hani deprem için ÖİV toplanmıştı, onlarla ne yapıldı ki bunla yapılsın.

Siyaset yalan söyleme kurumu oldu...

• Paister P kullanıcısına yanıt

Troll maaşlarına zam yapacaklar o yüzden 750 lira için çırpınıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek
  • "Bu yılın başında iddaa, spor toto, spor loto, milli piyango ve at yarışları başta olmak üzere şans oyunlarından kesilen vergilerden Savunma Sanayii Fonu’na aktarılan kaynaklar Cumhurbaşkanı kararıyla yarı yarıya düşürüldü. Şimdi o şirketlerden alınmayan vergiler başta kredi kartı borçluları olmak üzere 85 milyon vatandaştan alınacak. SÖZCÜ’nün hesaplamalarına göre, verginin düşürülmesiyle şans oyunlarından devlete gelen kaynağı, yani şirketlerin ödeyeceği vergi tutarını yaklaşık 33 milyar lira azalttı. Bu para kredi kartı yoluyla halktan yolunacak paranın yaklaşık iki katını ifade ediyor."
    Bu herşeyi açıklar, Kuran basmak içinde para isteyin, onlada geneleve gidersiniz.

• Titanyum olsun 1000 olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • omanner kullanıcısına yanıt
    Kullanıcının mesajında ne yazıyor tercümesi var mı? “Meee” dışında bir kelime görünmüyor, beni aydınlatabilir misiniz meali hakkında? “Meee” yazıyor benim ekranımda sadece

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Onun bunun yalanına gerek yok zaten. Yakalanan bütün baronların, dolandırıcıların muhakkak bir fotoğrafı oluyor, bir bağlantısı oluyor. En basit örnek polatlar. Kankaydı keltoşla. Kripto vurgunu yapan şahıs? Can kan. Baronlar nereden tanıyor. Sahte ülkücü parti başkanı neden koruyordu bunu ve rahmetli Sinan Ateş in ölümünün uyuşturucu ike alakalı olması. Düşününce hiçbir iftira yok

Kesin dogrulari konusmak gerekirse sokaga cikinca toplumun ruhsal hali , markette fiyatlar , tvde ic ve dis siyasetimizin hali ve guvenlik sorunumuzu gorebilirsiniz. Bunlar yeter zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi kurduğunuz krallığı koruyacksınız satın mersoları kendiniz yapın ha zaten öyle bi kart yok ben de:D:D

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt

Anayasa çıkışındaki ortam koklama gibi.

R'ye takılmış yine. Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek 

• Söylesem tesiri olmaz sussam gönül razı değil kişisel olarak ben her bedduamda bu şahsı anıyor bir vatandaş olarak hakkımı helal etmiyorum.

• SequentiaL kullanıcısına yanıt

ergen çocuk gibi konuşma ne pudrasından bahsediyorsun devlet savunma sanayine para yatırmadan mı oldu bunlar nasıl sacmalasam diye uğraşıyorsun heralde.para savurunca eğleniyor ha :) sen kafayı yemişsin.

• tubytube kullanıcısına yanıt

heykeeeelll dik . biz sarı torba doldurcaz senin hassasiyetini anladım ben :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.