|
Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek (11. sayfa)
-
-
ÖTV de deprem felaketine karşı bütçe olsun diye toplanıyordu, yersen...
-
Cuma çıkışı ibadet vergisi alınabilir
-
faiz ödeyecekler ne çelik kubbesi
-
Olmayan paradan vergi kesmek nedir ? Kredi kartı limitinden vergi kesmeye çalışan başka bir ülke var mı? Çok vatana hizmet aşkı ile ölüp bitiyorlarsa milletvekili maaşlarından kessinler. Yani vatandaşın donu kaldı bir tek hala yüzsüz yüzsüz açıklamalarda bulunuyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hani kredi kartı haramdı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kubbe ne ya :D biz hristiyan mıyız ? yapacaksanız çelik takke yapın niyetiniz belli olsun :D
-
Hmm anladik, 750 TL lerle New Yorkta Celik Kubbeli bir Gökdelen insa edilecek demek istemiste olabilir. Sacma sapan milletin borc limitinden para kesmek yerine, istege bagli herkesin bagi yapacagi ve harcamalarin halk tarafindan nerelere gittiginin görüldügü transparan bir fon kursaydi cok daha fazla bagis toplanabilirdi. Ama alismislar milleti hazirola gecirip yolmaya, emri vaki yaptilar ters tepti. Diger yandan devletin kurumlarina olan güven kalmadigini depremdede gördük daha önce. Kizilayin para ile sattigi cadirlar, kurumun basina getirilen es dost akraba iliskisi vs.
Bu iktidarin halk nezdinde bir gecerliligi kalmamistir. Hukumet milletin kasasini yönetmek icindir, halkin kasasini elinde tutanlara güveni yoksa o hükümet halkin ezdinde düsmüs demektir. Iktidarin bocalamasi alsinda birazda bundandir. Kurumlara olan tüm güven ortadan kalkmistir, Istatistik kurumlarindan tutunda, Kizilaya kadar kimsenin güveni yoktur. Her hükümet yemistir ancak bunlar isin dozunu kacirip, oturduklari makamlarda önceligi kendi islerine ve ceplerine verdikleri icin kurumlara olan güveni geri dönülemez sekilde zedelemislerdir.
Bu cürümenin durmasi icin, sil bastan en alt kademelerden liyakat ve en kücük ihaleleri dahi takip eden sistemler kurulup es dost akraba kayirma ve ihalelerin belediye, bakanlik kurulmarindakilere verilen rüsvete göre yapilmasinin önüne gecmesi gerekir.
-
Bakın konuyu nereye çekmeye çalışıyorsunuz gerçekten anlamadım. Bu şirketlerde hisseniz varsa veya sahibi iseniz haklısınız, konu sizi rahatsız eder. Ki umurumda da değil açıkçası, ister Koç Grubu olsun, ister X Grubu olsun. Vergisini düzgün bir şekilde veren tüm firmaları/şahısları tenzih ederek şunu diyorum; bu vergi istisnaları olmasa daha kolay olmaz mıydı?
Bir şeyin altından girip üstünden çıkacağınız durum yok. Boşuna celallenmenizi gerektirecek bir durum da yok. Çalışan maaşından vergisini ödüyor mu? Ödüyor. Aldığı tüm ürünlerde vergisini veriyor mu? Veriyor. Çalışana istisna tanınıyor mu? Hayır. Araç almaya gittiniz, hadi bu seferlik sizden ÖTV ve KDV almayalım ama siz de arabayı tasarruflu kullanın diyorlar mı? Hayır. O zaman bu şirketlerin milyonluk vergi istisnası almalarının bize faydası nedir?
"Gerçek olsa bile" dediğiniz noktada sizin niyetiniz ortaya çıkmış oluyor. O şirketlerin çoğunluğu büyürse biz büyümeyiz emin olun. Bizi büyütecek şirketler farklı. Baykar büyürse biz büyürüz, Zorlu grubu büyürse büyürüz. Koç ve Sabancı ailelerinin bazı şirketleri büyürse biz yine büyürüz. Fakat inşaat ile büyüme olmaz. GMYO ile büyüme olmaz. Olmadı da.
Dürüstlük, ahlak vs. çok farklı yerlere çekiyorsunuz konuyu. Siz mesela şu anda doğrudan ilgili kanalı yalancılıkla suçluyorsunuz. Sizin kanıtınız var mı?
Alıntı
metni:Şu attığın videodaki kişi çok büyük yalancı, bir kere orada milyarlardan bahsettiği konu 2004 yılında yaşanmış, yayında belge tarihini açıklamıyor, zoom yaparak okudum bende, sanki yakın zamanda olmuş gibi anlatıyor, gerçi ben tele1 kanalının ne b.. olduğunu çok iyi biliyorum, bunlar zaten yalan haberden dolayı senenin 100 günü kapatma cezası alıyor, neyse daha yazacak çok var ama yazdıklarım işe yaramıyor, sizin zihniniz upload 1000 mbit download 56kb olarak çalıştığı için çok uğraşmaya da değişmez. "Makul" kelimesi üzerinde biraz çalış. Şimdi ben yayını izledim sizin yaptığınızın aksine. Mesela burada siz de cımbızla 2004 tarihini çekmişsiniz ve güya hiçbir yerde tarih geçmiyor demişsiniz. Ben de o zaman size şunu soruyorum "vicdanlarımıza ne oldu bizim dürüstlük ahlak nerede?". İlk tablonun olduğu bölümde de açık açık 2018 diyor ve sizin bahsettiğiniz kısma geldiğinde de açık açık 2004 tarihli diyor. (4:48'e atlarsınız, uğraşmayın) Gayet de şimdiki zamanda olmuş gibi anlatmıyor. Ki niye 2018 olduğunu da belirtiyor bu arada. Yani ilgili yayını bile izlemeden bana cevap vermek için cevap veriyorsunuz ve diyorsunuz ki zoom yaparak okudum felan. Uğraşmanıza gerek yoktu, söylüyor çünkü. Yer ve zaman olarak açık açık söylüyor.
Şimdi siz bana diyorsunuz ki videodaki kişi çok büyük yalancı ve yayında belge tarihini açıklamıyor, zoom yaparak okudum. 😊
Allah'tan 56kbps bile olsa bir veri akışı var. "No Connection" olsaydı daha kötü olurdu. Çok geçmiş olsun size...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zunerall -- 16 Ekim 2024; 14:18:29 >
-
iptal oldu yedi yüz elli lira
ya düşman füze filan atarsa
-
Yani ne diyeceğimi düşündüm ama hiçbir şey demeye gerek duymadım. İlgili videoyu açın süre olarak da 4:48'e gidin. Ama bu sefer dinleyin lütfen.
Ben yayını yapan şahsı tanımam. İyidir, kötüdür yorum da yapamam. Ama şuna çok dikkat ederim, birini yalan söylemekle ihtam edeceksem, gerçekten yalan söylediğine emin olurum. Burada adam yer ve tarih belirtiyor. Dediğim süreye giderseniz duyarsınız.
Upload'ım iyi, download da can çekişiyor ama en azından bir akış var (şaşıracaksınız 56kbps olduğu zaman teorik 7KB ama pratikte 4-5KB bir akış oluyor). Darısı başınıza diyeyim, çok başka bir şey akış olması. 😊
-
Destici: *Bu teklifi reddeden, karşı çıkan DEM'lidir, Yunandır, Ermenidir."
Kim iptal etti yahu bu teklifi? DEM'liler mi, Yunan ve Ermeni vekiller mi?
Ülkenin acilen daha fazla demokrasi ve özgürlüklere ve hukuka ihtiyacı var.Üstelik bunlar için para toplamanıza da gerek yok.
-
AKP lilerden alsınlar bu tip vergileri benim seçimim değil. Seçimin sonucunu oy verenler yaşasın bize ne ?
-
😂👍
Topladığınız vergilerle titanyum kubbe bile yaparsınız yemezseniz. Vergi ekonomisi ve memur olmayan çalışanı aç bırakma hariç bişey görmedik ekonomi paketinizden.
dayı saçın başın ağarmış hala internettesin git biraz kahveye yaşıtlarınla takıl orada güzel teoriler dönüyor. Burada ki gerçekler sana ağır gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGrayMan -- 16 Ekim 2024; 15:32:35 >
Sizin vergiden kazandığınız paranın yarısını bi hristiyana yahudiye versen bizim ülkeden 3 tane yaparlar ama bizim müslüman bakanlara verince mercedes maybach alıyorlar
-
Biraz da itibardan tasarruf etsek .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X