Şimdi Ara

Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
245
Cevap
1
Favori
8.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok komiksin, hayatımda kahvehane alışkanlığım olmadı benim, senin gibi iddialıları cebimden çıkarırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kredi kartı limitini düşürenlerin kubbesi delik olacakmış. Roket direkt eve gidiyormuş diyorlar.

• omanner kullanıcısına yanıt
    yaşlandın artık kabullenemiyorsun biliyorum ama burası fazla sana dayı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DGrayMan kullanıcısına yanıt
    Yavrucuğum buradaki haberlerin çoğu Benim ilgi alanımda, buradaki insanların çoğu orta yaş veya üstü sen neden bahsediyorsun, sen git discord da takıl.

• sandalyelerini satsınlar çelik demir aluminyum her kubbeyi yaparlar. sonrasında 7750 bile veririz. önce gömleğin ilk düğmesi lütfen.

Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 16 Ekim 2024; 19:33:43 >
  • DGrayMan kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çelik kubbe kimleri koruyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutenali -- 16 Ekim 2024; 22:45:35 >
  • Kesin gelecek o zaman ben şaka sanmıştım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S400

F35

A1018

• deniz bitti arkadaşlar.

• Ne olmayacak şey. Kredi kart limiti 100 Bin TL olandan 750-TL almak. Ya hu o 100 Bin TL benim param değil ki! Bankanın tanıdığı kullanım limiti. Ortada 100 Bin TL diye bir para yok yok yok. Olmayan şeyden neyin vergisini alacaksınız. Allah kahretsin. güneş, nefes osuruk vergisini ne zaman isteyeceksiniz.

• Doğru her üründen %300 Vergi al. Yakıtın 1 litresinin yarısı vergi. Toplum vergi manyağı olmuş. Yakında ülkede vergicik diye hastalık türeyecek. Adam çıkmış. 750 ayrıyeten vergi istiyor. 1. Hazinede Durum çok vahim.
    2.yüzler başka bi boyuta geçmiş.

• Bunu diyen, vakti zamanında deprem vergisi diye uydurulan ÖTV parası(umarım Ecevit yattığı yerde huzur bulamaz) ile ne yapıldığını anlatırken... Yiyene afiyet olsun, gerekirse kredi kartını iptal eder, yine de 5 kuruş vermem! ÖTV'yi çıkarıp da devam ettiren de umarım kan kusar, yarın bir şeye bahane bulunup(İsrail bize saldıracak, tüm dünya bize düşman), sözde kaynak yaratılmak amacıyla asgari ücretin üstünü refah seviye olarak kabul edip RTV(refah tüketim vergisi) de çıkarılır, nasılsa sorgulayan yok!

Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecekx (formerly twitter)
    Arşiv Unutmaz (@ArsivUnutmaz) on X
    https://x.com/ArsivUnutmaz/status/1664588824473747456
  • Soydunuz ülkeyi efendiler. Yetmiyor mu. Diyanet'in bu ülkeye ne faydası var mesela.

• zunerall kullanıcısına yanıt
    güler sabancı nın akp övücülüğünün nedeni belli oldu

• ne çeliği çomağı kağıttan kubbe yapacaz deseniz bile inanmam, ilk önce siz s-400lerin anahtarını bi çevirin, arada bir motoru ısıtın çalışsın, paslanacak :)

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

onur bey, bu nedir yahu????? Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek 

• serdarcenk kullanıcısına yanıt
    deprem vergisini hiç eden akp... Rahmetli Ecevi değil... maaşlı ak-yalayan...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.