Şimdi Ara

Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
1
Favori
8.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cengiz inşaat, tuvtürk(iki kez) ipi göğüslemiş ve sıfır çekmişler bıravo onlara ne kadar adalet ile yönetiliyoruz bu ülkede! vergi afları havalarda uçuşuyor yehuuu... bir bizim öğrenci iken devletren aldığımız kredi bir de ödeyemediğimiz biriken gss pirimi vergi affına uğramıyor...

• ahmetserdar8747 A kullanıcısına yanıt

sizin gibi insanların devlete bir kuruş verdiğinden şüpheliyim!

• zunerall kullanıcısına yanıt

cengiz inşaat, tuvtürk(iki kez) ipi göğüslemiş ve sıfır çekmişler bıravo onlara ne kadar adalet ile yönetiliyoruz bu ülkede! vergi afları havalarda uçuşuyor yehuuu... bir bizim öğrenci iken devletren aldığımız kredi bir de ödeyemediğimiz biriken gss pirimi vergi affına uğramıyor...

ekleme:

hocam eğer bu görselde bir sıkıntı var ise insanları manupüle etmekten hakkınızda soruşturma açılabilir bilginize... varsa kaynağınız belirtin

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Aynen dolar veya Euroya bir kuruş vermem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gelin canımı da alın artık yeter ya. Olmayan paradan da vergi alacak adamlar. Kendileri yiyecekler parayı ama savunma falan deyip halkın hassas noktasını buluyorlar.

• Ey bakan bey. Niye şunu diyemiyorsunuz? Savunma sanayi için her yıl, tüm milletvekili, ve tüm bakan, bürokratlar, yılda bir maaşlarını bağışlayacak. Hadi samimiyseniz yapın böyle bir yasa.

• omanner kullanıcısına yanıt

Demek ki tam olarak arayamamışsınız. Yazılı olarak 0 sonuç bulabilmeniz de takdire şayan. Tebrik ederim. 😊

O zaman aşağıdaki linkler üzerinden başlayın, sonra arama motorunuzu ve arama teriminizi güncellersiniz. Ben sizin mesajınızdan sonra aradım hemen sonuç çıktı çünkü.

7,5 milyar TL’lik vergi borcu sıfırlandı (birgun.net)

Cengiz, Kolin, Makyol, Kalyon ve Limak Holding’e Verilen Vergi Muafiyeti İddiaları Doğru mu? | Doğruluk Payı (dogrulukpayi.com)

Gelelim görselin olduğu kaynağa; sonrasında "biz yanlış haber yaptık, çok pardon" demedilerse, RTÜK tarafından da denetlenen ve aşağıda linkini bulabileceğiniz kanalda yayınlanmış. Kanal muhaliftir, yandaştır bilmem. Kaldı ki suçlama da yapmadım, daha kolay olmaz mıydı diye sordum.

Namık Koçak, vergileri silinen şirketleri teker teker saydı - YouTube

• omanner kullanıcısına yanıt

Bence kademe kademe ilerleyin. Önce Google ile arama konusunu çözün, sonra listelere geçersiniz. Bakın Excel diye bir şey var mesela, tablo felan yapıyor ama bu sonraki aşama. İlk önce 0 sonuç bulma olayını hallederseniz sonrası daha kolay olur. 😊

• Yersen 🫤

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bizim totomuzu savunacak bir çellik kubbe de lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yöneticiler az para harcasin da savunma sansyine para kalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1. si o linki sen yazmadan okudum, orada bahsedilen konuyu iyi anlamamışsın sanırım veya beni aptal sanıyorsun, orada yazan şeyin özeti devletin bütün şirketlere sağladığı avantajları kullanmış firmalar, cımbızla çekip çıkarırsan tabi ki böyle sayılar çıkar, çıkan sayılarda parasal miktar yazmıyor.
    Aynı şeyi koç holding için de sorgularsan aynı şey çıkar, kanuna aykırı hiçbir yanlış durum yok, firmalar yatırım yapabilir, ihracat yapabilir ve bazı avantajlardan da faydalanabilir, orada parasal anlamda herhangi bir rakam telaffuz edilmiyor, o televizyondaki yayında belirtilen rakamlarda tamamen uydurma rakamlar, en kötü ihtimalle gerçek olsa bile bunun nedeni açıklanan sebepler değildir, aynı mantıkla bütün firmalara suç atılabilir, birilerinin elinde dedil varsa mahkemelerin kapıları sonuna kadar açık neden yargılanmıyor bu insanlar? Suç duyurusu yapan kimse var mı? Veya duyurusunun sonuçları olan, yok tabi ki, bana yargı kararı ile geleceksin o zaman hep beraber altından girer üstünden çıkarız, bana siyaset uğruna yalan konuşan ve o yalanlara hemen atlayan insanlardan bahsetme, herkes inanmak istediğine inanıyor, vicdanlarımıza ne oldu bizim dürüstlük ahlak nerede? Son olarak o şirketler veya sahipleri hiç umurumda değil ama bu ülkenin şirketleri bunlar onlar büyürse ıyi işler yaparsa ülke büyüyecek, ben sadece o açıdan bakarım.

• Yerli ve milli teknoloji çok önemli. Batı yapımı silahların Ukrayna'da Rusya'ya karşı düştüğü durum ortada. Her şeyimiz yerli ve milli olmalı. Çok yüksek adetli üretim yapmalıyız.

Kursk'a taarruz eden ve ''Yenilmez'' denilen İngiltere üretimi Challenger 2 tankının son hali...

Mehmet Şimşek: 750 TL’lik pay ile Çelik Kubbe inşa edilecek

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    Güzel eleştiri. 😄

Şu attığın videodaki kişi çok büyük yalancı, bir kere orada milyarlardan bahsettiği konu 2004 yılında yaşanmış, yayında belge tarihini açıklamıyor, zoom yaparak okudum bende, sanki yakın zamanda olmuş gibi anlatıyor, gerçi ben tele1 kanalının ne b.. olduğunu çok iyi biliyorum, bunlar zaten yalan haberden dolayı senenin 100 günü kapatma cezası alıyor, neyse daha yazacak çok var ama yazdıklarım işe yaramıyor, sizin zihniniz upload 1000 mbit download 56kb olarak çalıştığı için çok uğraşmaya da değişmez. "Makul" kelimesi üzerinde biraz çalış.

• Dış güçleri koruyacak çelik kubbe lazımdı.Ülke elimizden gitmiş kalanıda yağmalanmış bunlar çelik kubbe diyo.

• EYT de iptal edilmeli

• S400 leri çıkarın depodan..

• Adama sorarlar rusyadan alınan s400 lere ne oldu neden aktif hale getirilmiyor biri çıksın açıklasın dünyanın parasını ödediniz rusyaya kimin parasıydı ödenenler bu milletin yapılan yanlışları millete ödetmeyin günahtır

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.