Bildirim
Mehmetçik’in yeni silahı ‘Kılınç’ (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Herşey de milleti iyi kekliyorlar yerli diye... -
quote:
Orijinalden alıntı: 0ops
Millet tank, heli üretir, biz daha tabanca
Herşeyin bir başlangıcı vardır heralde onlarda direk tanktN başlamadılar üretime
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Buraya t129 `u koyup bakin beyler helikopter uretiyoruz sadece motoru bizim degil diyen tipler, beyler siz kimi kandiriyorsunuz yahu ? Insanlarin okuma yazmasi yok mu ?
Atak t129 Agusta A129 Mangusta bire bir kopyasidir. Tum aerodinamik ve motoruna varana kadar ama tabi yazilimlari ve ufak tefek degisiklikleri vardir tabi ki...
Buna "TURK HELIKOPTERI" demek basit bir tabirle cehalettir.
Agusta A129 Mangusta 1980`de uretimine baslanmis, en buyuk ozelligi avrupa`daki ilk taaruz tipi helikopter olmasi.
Ayrica t 129`u yapanlar muthis bir muhendislik basarisiyla helikopterin on tarafini arka tarafindan daha agir yapmislardi ve helikopter burun asagi gidiyordu, TSK bu sebeple reddetmisti, daha sonra 140kg civari bir agirlik eklediler bu da ilk anlasmadaki agirligin uzerine cikmasina yol acti.
Sonuc, HAYIR, TURK HELIKOPTERI diye birsey yok, helikopter yapma cabasi var ve bu takdir edilmesi gereken bir durum ancak bunu abartmak da eziklikten baska hicbirsey degil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dont cry leatherface
quote:
Orijinalden alıntı: Sonyali
sarsılmaz zaten devlete sılah satıyodu dıye bılıyorum,
ustelık gayette kalıtelı mal uretıyor, desteklenmesı lazım
bu nicki biyerde gördüm gibi ama
bu nıck'ı yaklasık 10 senedır kullanıyorum,
hemen hemen her sıtede bu nıck kayıtlı.
Buyuk ıhtımalle Counter Strıke 1.6 yada global ofensıve'de gormussundur,
ya da herhangı bır onlıne oyunda -
zaten kullanılmıyor alımasına gerek yok. -
isminde hayır yok -
ulen hem diyolar hiçbir şey üretmiyoruz üretincede destek olacaklarına köstek oluyorlar
neymiş millet tank, uçak üretiyormuş biz daha yeni tabanca üretiyormuşuz. tamamen cod, bf kafası o adamlar biz tank üretiyoz nabacan tabancayı tankımız var mı diyolar. hepsinden üretiyolar hepsi ayrı ayrı ihtiyaç bunların
dışarı para kaptırmayak da ne çakması olursa olsun
0 dan tank, helikopter üretmekde yok zaten. bakarsın millet nası yapıyor, danışırsırsın, teknoloji alırsın, parça alırsın, yaparsın kendi ihtiyaçlarına göre geliştirirsin.
geçenlerde bi arkadaşım demişti. çinde de bizdeki kpss sınavı gibi bi sınav yapacklarmış.
adamlar gelmiş bize danışmış siz bu sınavları nasıl yapıyonuz diye. sizin kafada olsalar yaparlardı bi sınav 100 tane patlak çıkardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 30 Ağustos 2014; 17:58:04 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: GATIRCAN
ulen hem diyolar hiçbir şey üretmiyoruz üretincede destek olacaklarına köstek oluyorlar
neymiş millet tank, uçak üretiyormuş. tamamen cod, bf kafası o adamlar biz tank üretiyoz nabacan tabancayı tankımız var mı diyolar. hepsinden üretiyolar hepsi ayrı ayrı ihtiyaç bunların
dışarı para kaptırmayak da ne çakması olursa olsun
0 dan tank, helikopterde yok zaten. bakarsın millet nası yapıyor, danışırsırsın, teknoloji alırsın, parça alırsın, yaparsın kendi ihtiyaçlarına göre geliştirirsin.
geçenlerde bi arkadaşım demişti. çinde de bizdeki gibi kpss sınavı gibi bi sınav yapacklarmış.
bize danışmışlar siz bu sınavları nasıl yapıyonuz diye. sizin kafada olsalar yaparlardı bi sınav 100 tane patlak çıkardı
sonra ulke niye gelismiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kendimize has bir şeyler olması güzel olurdu. Ama bunlar insana nixe, abidas tadı veriyor niyeyse. -
ALTAY önümüzdeki yıllarda %100 yerli olarak motoru TÜMOSAN tarafından türk mühendisler üretecekler. -
yerli üretim iyi güzel de türkçe isim kasmalarına sinir oluyorum en azından alternatif olarak harfli rakamlı bir kod ismi daha olmalı. veya varsa da bu da söylenmeli. -
quote:
quote:
quote:
ya da herhangı bır onlıne oyunda
go'da gördüm gibi bi public serverın da heralde
-
quote:
Glock'un CEO su olsam istifamı verirdim. Vay be bakış açısı budur arkadaş. -
hala tartışılıyor mu dedik en başta yıllardır tabanca üretiyoruz yeni değil bu..... -
ZATEN BUNLAR YAPILMALIYDI KAC YIL ONCEDEN MILLET UZAYA GITTI
CHPli kafasi yasiyorum etkisi yeni yeni geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
ya da herhangı bır onlıne oyunda
go'da gördüm gibi bi public serverın da heralde
dogrudur ;)
-
Kimse %100 yerli bir sey uretmiyor. Bir Boeing yolcu ucagi 40 farkli ulkeden gelen parcalarla yapiliyor Turkiye dahil. Bu tank, savas ucagi vb icin de gecerli.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bide bi halt anlıyormuş gibi avatara helikopter koymuş -
quote:
Orijinalden alıntı: Yossi Kohler
quote:
Orijinalden alıntı: MULTİ_tasking
quote:
Orijinalden alıntı: Yossi Kohler
butun atak helipkopterini toplasan
etmez.
pervanesiz insansız hava helikopteri hocam bu.
elektronik beyni var.
nokta atışıyla hedefi buluyor.
Bu DH'de çok olan birşey. Diyoruz bunları etrafa sallamak okadar kolay değil.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X