Şimdi Ara

Meizu 16'nın posteri cihazın ön tasarımını ve lansman tarihini açığa çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meizu 16'ya ait olduğu öne sürülen bir tanıtım posteri akıllı telefonun ön tasarımını açığa çıkardı. Görsel ayrıca cihazın lansman tarihini de gözler önüne sermiş durumda. Buna göre Meizu 16, 8 Ağustos'ta tanıtılacak. Şirket muhtemelen aynı etkinlikte Meizu 16 Plus modelini de duyuracak.

Ayrıca Bkz.Sony bildiğimiz gibi: Xperia XZ3 kalın çerçeveli tasarımıyla göründü
    Posterde yer alan cihaza baktığımızda çentiksiz bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca üst ve alt çerçevelerinin inceliği dikkat çekiyor. Bununla birlikte Meizu 16'nın ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ile geleceğini açıkça ortaya koyuğunu söyleyebiliriz. Bu da akıllı telefonun ekrandan parmak izi taraması yapabilen ilk Meizu marka telefon olacağı anlamına geliyor.

Meizu 16'nın fiyat etiketi belli oldu

Üs kısımdaki ince çerçevede selfie kamerası var. Poster ayrıca cihazın Snapdragon 845 yonga setinden güç alacağını ortaya koymuş durumda. Meizu 16 ve Meizu 16 Plus'ın Samsung tarafından üretilen 18:9 görüntü oranına sahip Super AMOLED ekranla gelmesi bekleniyor. Ayrıca telefon 6 GB ve 8 GB RAM'li varyantlarla sunulacak.

Meizu 16'nın 6 GB RAM + 64 GB depolama alanına sahip modeli 355 dolar, 6 GB RAM + 128 GB depolama alanı ile donatılan varyantı ise 400 dolar fiyat etiketi taşıyacak. 8 GB RAM + 128 GB depolama alanı ile gelecek tepe modelin fiyatının ise 445 dolar olacağı belirtiliyor.

Meizu 16 Plus ise 8 GB RAM'le güçlendirilmiş 128 GB ve 256 GB dahili depolama alanına sahip iki versiyon olarak sunulacak. Her iki modelin de sırasıyla 485 dolar ve 530 dolar fiyatla satışa sunulacağı gelen haberler arasında.

• 350 dolarla geleceğine imkan vermiyorum

• Beyaz renk çok güzel olmuş, HTC One X 2018 edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 21 Temmuz 2018; 19:14:56 >
  • Ben bu telefonun 350 dolar değil bırak 500 dolara ülkeye geleceğine imkan vermiuorum

• En ucuz Meizu 15 , 410$'a satılıyorken bu fiyatlar hayal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu resmi olarak Türkiye'de var mıydı? İnternette meizu türkiye ibaresi var ama hiç bir markette telefon yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Meizu resmi olarak Türkiye'de var mıydı? İnternette meizu türkiye ibaresi var ama hiç bir markette telefon yok
    Distribütör Genpa. Hepsiburada'da satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olması gereken tasarım bu. Çentik mentik hikaye.

• Sadece Hepsiburada değil, n11 ve Teknosa'da satılıyor.(Teknosa da 2 modeli var)

16 nın fiyatı 400-500 dolar arası;plusun 500-600 dolar arası olacağını düşünüyorum.
  • 350 dolarlık model 2000 TL civarı bir fiyata gelirse Xiaomi'yi siler süpürür.

• Heyecan yok, o fiyata Türkiyevye gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41635B9FE

En ucuz Meizu 15 , 410$'a satılıyorken bu fiyatlar hayal.
    Küçük olanı Snapdragon 710 büyük olanı 845 taşıyacak giyiyorlar bakalım yarın her şeyi öğreneceğiz mi6 dan geçmeyi düşünüyorum iPhone 5 ten S6 Edge e geçince yine aynı kaliteyi hissediyordum ama mi6 ya geçince özellik olarak iyi olsada o malzeme kalitesi olarak hiç hoşuma gitmedi mevzu ve oneplus telefonları malzeme kalitesi olarak övüyorlar bakalım.

• 3500'den gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.