Bildirim
Meizu 16th bulamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lg g7 thinq ya yonelebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satılmayan güncelleme almayan operatörün bile desteklemediği cihazı almak için niye bu kadar çabalıyorsunuz?
Kalite istiyor adam. OP Hariç 2 güncelleme üstü veren şirket yok. İos deneyin cihazın içine ediyor
O kadar kaliteliyse güncelleme versin. 6s plus kullanıyorum 2015 cihazı 4 yıldır güncelleme alıyor 2 yıl daha alır ve hala her işi çok hızlı yapabiliyorum. Kalite budur işte android oreolu cihaz kullanmak kaliteliyse buyurun kullanın. Ek olarak meizuda 4.5g aktif edemiyorsun operatör desteklemediği için. Paket bile alamıyorsun uygulama üzerinden. Oppo da durum böyle olmayabilir tabi. -
Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar geri gelir mi stoklara o bütçeye bu kadar özellikte çok bir alternatif yok maalesef
6s mi kaldi ya bir git isinequote:
Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18
O kadar kaliteliyse güncelleme versin. 6s plus kullanıyorum 2015 cihazı 4 yıldır güncelleme alıyor 2 yıl daha alır ve hala her işi çok hızlı yapabiliyorum. Kalite budur işte android oreolu cihaz kullanmak kaliteliyse buyurun kullanın. Ek olarak meizuda 4.5g aktif edemiyorsun operatör desteklemediği için. Paket bile alamıyorsun uygulama üzerinden. Oppo da durum böyle olmayabilir tabi.
hem senin burada ne isin var burasi iphone forumu degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 25 Temmuz 2019; 22:2:47 >
arkadaslar androidde ana surum guncellemesine luzum yoktur firmalar gerektigi icin vermiyorlar kullanici istiyor diye veriyorlar. meizu guvenlik guncellestirmesi ve gui guncellestirmesi veriyor bunlar verildikten sonra ust surume gecmenin fazla bir anlami yok iphonelarda cihazlar zirt pirt surum yukseltilerek planli eskitiliyor 2 surum onceki ios da hicbir uygulamanin yeni surumu calismaz ama bugun kitkat da lolipop da marshmallow da tonla uygulama sorunsuz calisir. zaten 2 maksimum 3 sene kullanilacak bir telefonun ana surum almiyor denmesi en basit sekliyle akilsizliktir.
guncelleme demek genellikle sorun demektir. stabil calisan telefonda battery drain isinma ve tonla problem gelme riskini almak demektir. ciddi bir sorun yada hata yoksa cihaz calisiyorsa android bir telefonun guncellenmesi akillica degildir ama kullanicilar amator oldugu icin ana guncelleme almiyorsa cihaza destek verilmiyor saniyorlar onlar oyle sanmasin diye firmalar luzumsuz ana guncellemeler vermek durumunda kaliyorlar meizu bunu umursamiyor alan alir almayan almaz diyorlar bu markanin bir ozelligi yani politikasidir ana surum yerine mevcut surumdeki hatalara ve gui guncellestirmelerine odaklaniyorlar olmasi gereken de budur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 25 Temmuz 2019; 22:25:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayrola sen kimsin git işine falan diyorsun? Bu fanboylar amma asabi oluyor ya gibi saldırıyorlarquote:
Orijinalden alıntı: sturmgewehr44
6s mi kaldi ya bir git isine
hem senin burada ne isin var burasi iphone forumu degil
Alıntıları Göster
Androidde sürüm güncellemesine gerek yoktur diye mesajı varmış ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Temmuz 2019; 7:43:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
güvenlik güncellemeleri verildiği sürece gerek yoktur. neden gerekmediğini yazdım ama sende anlayacak kapasite yok. kullanmadığın telefon için de fazla vik vik etme yallah iphone forumuna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 26 Temmuz 2019; 7:50:54 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletG Guest-BB2CECC18 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
hem senin burada ne isin var burasi iphone forumu degil |
Satılmayan güncelleme almayan operatörün bile desteklemediği cihazı almak için niye bu kadar çabalıyorsunuz?
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X