Şimdi Ara

Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
17
Favori
46.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Meizu 16s modeli, yakında Türkiye'deymiş arkadaşlar.
    Hardware Plusyoutube
    Meizu 16S elimizde! - Çok yakında Türkiye'de satışta
    https://www.youtube.com/watch?v=Y6innWcUxeM
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Müthiş haber :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonya kullanıcısına yanıt
    Çok güzel telefon ancak güncelleme sıkıntısı sanırım devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Çok güzel telefon ancak güncelleme sıkıntısı sanırım devam edecek.
    Oneplus 7 de düşünülebilir. Zaten meizu 4 civarı çıkış yaparsa oneplusta 4 civarı çıkacak
  • Japonya kullanıcısına yanıt
    1+'nın Türkiye resmi satışı yok. Xiaomi Mi Mix 4'te tanıtılsın bakalım.
  • Arkadaşlar mi8 lite kullanıcısıyım, meizu 16th düşünüyorum, 3000 TL bandında, pahalı bence ama size danışmak istiyorum, 3000 TL bandında optik görüntü sabitleyicisi, kamera ve işlemci performansı ağırlıklı hangi telefonu tavsiye edersiniz, çentik filan olmaması tercihim,saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: nopanick

Bu mesaj silindi.
    hocam hayırlı olsun güle güle kullanın inş.
    7.3.00 da süper gece modu,ilave always on display ekranları vs var.
    cihaz daha stabil ,geçebilirsiniz.
    link vermek sorun olur mu bilmiyorum ama cihazımızın ana konusu ,burada n takip edebilirsiniz.dh konumuz pek atif değil
    ayrıca facebook da da gruplar mevcut
    MEIZU Türkiye Forumu • MeizuTurkiye.org
    Ana Konu - Meizu 16th Ana Konu / Kullanıcıları Kulübü
    https://meizuturkiye.org/threads/meizu-16th-ana-konu-kullanicilari-kuluebue.43/page-212

• G7 ile arasında kaldım hangisini önerirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • g7

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Siz kullanıyor musunuz

• hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: lbor

G7 ile arasında kaldım hangisini önerirsiniz
    hocam ikisi de güzel cihaz,16th kullanıyorum,g7 ile ilgili ekran sorunlarından bahsedilmiş yine.
    bende düşündüm bir ara ama çekindim g7 almaktan.g7 nin suya karşı dayanıklı olması falan iyi,ram 4gb eksi yönü,hee 4gb ram en az 2-3 sene daha yeterli olur,6 bence hala lüx.
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt
    16th da yazılımsal sorunlardan bahsedilmiş sizin hoşunuza gitmeyen rahatsız eden bir durum var mı

• Hepsiburadadan almayın cihazı gerçekten mağdur etmekten başka birşry yaptıkları yok paketi açılmış cihazı gönderiyorlar iade etmek istiyorum kabul etmiyorlar ayıptır.

• quote:

Orijinalden alıntı: nopanick

Hepsiburadadan almayın cihazı gerçekten mağdur etmekten başka birşry yaptıkları yok paketi açılmış cihazı gönderiyorlar iade etmek istiyorum kabul etmiyorlar ayıptır.
    hocam açarken videoya falan çekmediniz mi,hepsiburadaya da güvenmeyeceksek kime güvenecez.
    ben gittigidiyordan bibizden al diye bir satıcıdan almıştım,açarken videoya da çekmiştim,sorun çıkmadı neyseki,3 aydır kullanıyorum cihazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lbor

16th da yazılımsal sorunlardan bahsedilmiş sizin hoşunuza gitmeyen rahatsız eden bir durum var mı
    hocam bazen whatsapp mesajını bildirimden cevaplamak istediğimde mesajı yazıyorum ama gönder butonu inaktif oluyor,gitmediği için mesajı tekrar yazmak zorunda kalıyorum :) her zaman yapmıyor .
    arayüz biraz sıkıcı,bildirim sayısı görünmüyor uygulamaların üstünde,onu da novva launher ile çözdüm.
    bunlar dışında rahatsız edecek bir sorunla karşılaşmadım,telefonla görüşme,dış ses vs oldukça iyi.ekran amoled ,kontrast yüksek olduğu için netlik çok iyi.
    ama güneşte biraz yetersiz kalıyor ekran ,lg yada sansumg gibi parlaklık değerlerine ulaşamıyor,e tabi haliyle ghost screen olma ihtimali de oldukça azalıyor bu sayede :)
    ben oldukça memnunum şahsen,xiaomi mi6 dan geçtim bu arada.
    pil de günü çıkarıyor,24 saatte ortalama 5 saat ekra nsüreleri veriyor biraz oyunla,7-8 saat aralarını da gördüğüm oldu

• pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Hocam aklıma gelmedi açıkçası bi heves açtım ancak hemen aradım siz açtınız kutuyu deyip arkasında durmadı hepsiburadadan alıp aynı sorunu yaşayan başka biri daha varmış özelden yazdı bizim başımıza geldi başkasının başına gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 8 Temmuz 2019; 21:8:14 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.