Bildirim
Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Cihazın ses kalitesi oldukça iyi. Pro 7 plus ile çektiğim portre fotoğraf lar daha natureldi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16S çıkınca 16TH düşmez mi fiyat olarak ? -
Düşebilir ama fiyat uygun
-
-
-
-
Takip mesajı
İkisini de kullanmış biri olarak g7 daha derli toplu telefondur. Stabildir yazılımsal sıkıntıları yoktur. 16thnin öne çıktığı tek konu hoparlör ses yüksekliği. Onun dışında g7 hemen hemen her yönüyle daha iyi.
Bu telefonu görüp, kurcalayabileceğimiz bir yer var mıdır? Sadece hepsiburadada mı satılıyor?
Mediamarkt, vatan, teknosa gezdim ama hiç birinde satışı yok. -
G5 g6 kullanmıştım geçtiğimiz senelerde. 2 senedir. Meizu kullanıyorum.. Özellikle pro 7 plus çok hoşuma gitti fakat yeni model 16th çıkınca dayanamadım aldım.ses ve görüntü kalitesi çok iyi.. Ergonomisi kasası harika. Şimdilik iyi gidiyor.. .
-
-
Arkadaşlar merhaba, dün hepsiburada 'da stok görünce ben de 8/128 modelinden sipariş verdim ancak bir konu kafamı kurcalıyor. Stok geldikten hemen sonra yeniden tükendi, şu anda daha önce kullanılıp iade edilen bir telefonu mu yolluyorlar acaba diye kıllanıyorum açıkçası, bir fikriniz var mı? Akşam eve gittikten sonra ancak kargodan gelen paketi açabileceğim, ne yapmam nelere dikkat etmem gerekir? Hepsiburada ile sorun yaşamam umarım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam öncelikle hayırlı olsıun,inş. dediğiniz gibi çıkmaz,her ihtimale karşı ilk yapmanız gereken kutuyu açarken videoya çekin,cihazın arkasındaki yazıları,ekranı özellikle net ve okunaklı çekmeye çalışın.sim kart takmadan sağına soluna iyice bakın,videoyu çekerken hatta cihazı açın bi taraftan,kurulum ekranına mı geliyor yoksa direk açılıyor mu cihaz bakın.quote:
Orijinalden alıntı: ungoliant84
Arkadaşlar merhaba, dün hepsiburada 'da stok görünce ben de 8/128 modelinden sipariş verdim ancak bir konu kafamı kurcalıyor. Stok geldikten hemen sonra yeniden tükendi, şu anda daha önce kullanılıp iade edilen bir telefonu mu yolluyorlar acaba diye kıllanıyorum açıkçası, bir fikriniz var mı? Akşam eve gittikten sonra ancak kargodan gelen paketi açabileceğim, ne yapmam nelere dikkat etmem gerekir? Hepsiburada ile sorun yaşamam umarım
-
Kutuda garanti etiketi gibi birşey var mıdır acaba daha önce açılıp açılmadığını kontrol etmek için?
Bir de daha önce sim kart takılıp takılmadığını bir sistemden görebiliyor muyuz acaba? IMEI numarasını kontrol edebildiğimiz bir bağlantıdan bahsetti arkadaşım ama bunu bilmiyorum.
Yanıtınız için tekrar teşekkürler, çok araştırıp biraz ikilemde kaldım alırken, umarım istediğim gibi olur, sorun yaşamam..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam benim aldığımda kutu üzerinde beyaz bir etiket vardı,altında da siyah bir etiket vardı,cihazı açtığımda kullanılmış olduguna dair bir emare görmedim.
zaten cihazlar tr ye geldiğinde kutu açılarak içine garanti belgesi falan konuluyormuş.
daha önce sim takılmış mı onun ile ilgili bir apk varmış sanırım, ana konuda konuşulmuştu sanki,https://meizuturkiye.org/threads/meizu-16th-ana-konu-kullanicilari-kuluebue.43/
burdan bir araştırın isterseniz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X