Şimdi Ara

Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
16
Favori
46.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jarza takıyorum ışık felan yok, bildirim gelincede yanmoyor bişi telefon 16s ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt
    16s i bilmiyorum ama bildirim ışığı şarjda yanmıyor. Sadece bildirim gelince yanıp sönüyor ve sadece beyaz. Tabi 16s hakkında hiçbir fikrim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki usta ekrana mobil veri wifi gibi vidgetler koyabiliyormuyuz, xioami de oluyordu, çok hoşuma giden özellikti

• Arkadaşlar ekran widgetlerde mobil veri wifi ayarlayabilen varmı?

Standart Flyme 7 'de ana ekrana veri ile ilgili widget yok fakat, Güvenlik uygulamasından veri başlığına girersen orada KULLANIMI BİLDİRİMLERDE GÖSTER seçeneği var. Normal aşağı çektiğin bildirim panelinde sürekli olarak gözükmekte.
  • MucosS kullanıcısına yanıt
    ok, de, bahsettiğim o deyil usta, ana ekrana WiFi mobil veri kısayolu oluşturmak, bildirim panelinde olan simgeleri ana ekrana koymaya çalışıyorum, xiaomi de çok sevdiğim özellikti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBLUEE -- 29 Ağustos 2019; 21:58:59 >
  • Arkadaşlar ekran koruyucu önerisi olan var mı doğru düzgün bişey olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: ICEBLUEE

ok, de, bahsettiğim o deyil usta, ana ekrana WiFi mobil veri kısayolu oluşturmak, bildirim panelinde olan simgeleri ana ekrana koymaya çalışıyorum, xiaomi de çok sevdiğim özellikti..
    HD Widgets adında bir uygulama var. İşinizi fazlası ile görecektir.

• Kıyıköy
    Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu
    Kıyıköy vize

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    ok. tşkler usta, deniycem👍 denedim istediğim olmadı, ana ekrana kısayol ekliyorum fakat o kısa yola tıklayınca ayara gidiyor, benim yapmak istediğim on of..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBLUEE -- 1 Eylül 2019; 1:44:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICEBLUEE

ok. tşkler usta, deniycem👍 denedim istediğim olmadı, ana ekrana kısayol ekliyorum fakat o kısa yola tıklayınca ayara gidiyor, benim yapmak istediğim on of..
    Telefondan kaynaklı sanırım. Bende on/of şeklinde çalışıyor. Ya da bi izin ile alakalı olabilir.

Sa hocam rahatsız ediyorum k.bakmayın 16s almayı düşünüyorum ama daha önce 16th kullandım 3 5 yazılımsal bug vardı.
    Whatsapda mesaj yazarken gruplardan mesaj geldiğinde klavye kayboluyordu.
    Youtube Vanced da üyelik eklenmiyordu.
    Spofity dan müzik dinlerken kilit ekranındaki widgettan müzik değiştirmek için 3 5 kez tıklamak gerekiyordu.
    Netflix de Full Hd sertifikası var mı ?
    Biliyorsanız ve cihazdan genel olarak yorum bekliyorum ve hangi cihazdan geçtiniz ?
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Bende whatsappta grup mesajında klavye kaybolmuyor. Swiftkey kullanıyorum belki o fark etmiştir
    Youtube vanced telefonu aldığım günden beri yüklü hesabım açık. Sadece kurulumdan sonra Gappse arka planda çalışma izni vermeniz gerekiyor.
    Spotifydaki kilit ekran sorunu başıma gelmedi.
    Netflix full hd değil. Sertifika l3 seviyesinde o da sanırım 540p oluyor.

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam cihazdan genel olarak memnun musunuz?
    Batarya, ekran kalitesi ve hoparlör olarak nasıl bundan önce hangi cihazı kullandınız ?

Ben normalde iphone kullanıyordum. 2 sene önce note edge aldım android denemek için. Ondan sonra da 16th aldım ama cihazlar hakkında az çok bilgim var.
    Batarya bende günü çok rahat çıkartıyor ama yoğun telefon kullanımı olan biri değilim. Hoparlörü baya iyi ama kıyaslayabileceğim başka bir stereo telefon hoparlörü deneyimlemedim. Bundan önceki cihazım qhd super amoleddi ama şuan ekrandan yana bir rahatsızlığım yok.

Benim alırken wn önemli kriterim çentik olmamasıydı. O dönemde de bi bu bir de V30+ vardı. Chipsetinden dolayı bunu aldım. Genel olarak memnuniyetim ortalama diyebilirim. Cihaz kasa kalitesi eldeki hissiyat olarak çok güzel. Mback diye bir olayı var ki hayran kaldım.
    Ama bazı eksiklikler de var. Mesela sizin de sorduğunuz gibi widevine L1 sertifikası yok. Oysa cihaz ekranı hdr destekliyor. Youtube da vs hdr izliyorsunuz.
    Menüdeki icon tasarımını sevmiyorum. Onu tema veya launcher kullanarak hallediyorum.
    Cihazda dark mod var ama benim istediğim tarzda değil. Sadece geceleri kullanmaya uygun tarz olarak.

Bir de flyme 8 tanıtıldı. İsterseniz biraz göz gezdirebilirsiniz. 4 sene önceki telefona bile getiricekler. Her ne kadar update vermiyor algısı olsada aslında sadece android numarası değişmiyor. Yoksa destek süreleri gayet uzun. Ama android numarası kesin olarak değişmiyor diyebilirim. Öyle bir takıntınız varsa tavsiye etmem

merhaba batarya, ekran tasarım, camera, hoparlör çok iyi. 👍 önceki telim redmi k20 pro. 7 gün kullandım,elime büyük geldi sattım. bence bi telefon harika.

• Çok teşekkürler.

• Telegram
    Meizu Türkiye Yardımlaşma Grubu
    https://t.me/meizuturkiye
  • 16s i 2 gündür kullanıyorum ve şu an için çok memnunum fakat mi9 un 3.5 mm jack dönüştürücüsünü taktım aksesuar desteklenmiyor diyor var mı kullandığınız dönüştürücü ?

Type c den 3.5 jacke dönüştürenler tam emin değilim ama genelde firmalara özel oluyor. Yada xiaomi kendi içinde özeldi emin değilim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.