Şimdi Ara

Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
16
Favori
46.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende denedim tanımıyor kardeş, bluetooth kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu 16th'da çift sim kart kullanımı olan var mı? Ben şuan vodafone kullanıyorum tek hat olarak. Vodafone ve Türktelekom hattı ile birlikte kullanıp sorun yaşayan var mı?
  • 2799 hepsiburada satışta

• ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt
    Merhaba k20 pro mu 16 th mi? Birde 2400 Gittigidiyor'da alınır mı?

• 2299 meizu 16th
    100 tl bonus

• 2200 TL ye 16th mi mi 8 pro mu mi 9t mi hangisini tavsiye edersiniz

• bilodemir kullanıcısına yanıt
    Ben çentikli ekrana gelemeyen biriyim. 16th de olur 9T de olur. Kas gücü olarak 16th daha güçlü. Alt üst simetrik. Kasanın verdiği hissiyat daha iyi. Ses çıkışı daha iyi. Eksi tarafı android rakamı değişmiyor. Ama 4 sene civarı firma güncelleme desteği veriyor.

9T ise daha büyük ekrana ve daha büyük pile sahip. Android sürümü de en kötü bir rakam yükselir. Ayrıca custom rom felan da yükleyebilirsiniz. Tek eksi yüz tanımayı kullanmak problem.

Yazılım tarafını kurcalamayı çok seviyorsanız meizu almayın. Root atmak kolay ama custom rom seçeneği yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ekran ve dac konusunda meizuda açılmış bir konu mevcut fakat henüz netleşmedi..Bu cihazda dahili dac mevcutmu? ekran amoled mi super amoled mi? 600 nit parlaklığı samsung gibi veriyor mu?
  • tenturdiot kullanıcısına yanıt
    Kulaklık ses performansı nasıl g7 ve 16th kıyaslarsak?

• ajanblue kullanıcısına yanıt
    merhaba;

cihazda süper amoled ekran mevcut hocam,parlaklık bilgisi 430nit olarak verildi,güneş altında görünümü biraz zor.
    f8 beta ile hbm özelliği geldi,bunun sayesınde güneş altında çok daha rahat görebilmek mevcut fakat bu da uzun kullanımlarda ekran yanmasına sebep olabilir diye uyarıyor firma.

dahili dac için olduğu söyleniyor(cirrus hifi dac CS35L41)ama neyle nasıl ölçülür,görülebilir bu bilmiyorum.
    TeknoSeyir
    Xiaomi Mi8 mi? Meizu 16th mi? OnePlus 6 mı?
    https://teknoseyir.com/inceleme/xiaomi-mi8-mi-meizu-16th-mi-oneplus-6-mi
    www.devicespecifications.com
    Comparison between: Meizu 16th, Meizu 16X, Meizu Pro 6 Plus 64GB
    https://www.devicespecifications.com/en/comparison/4a3311fb1f

• arkadaslar 16th yada 16x e imei atiliyomu

• ekran ışığı zayıf diye bahsediliyor, gün ışığında sıkıntı oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: yksln

ekran ışığı zayıf diye bahsediliyor, gün ışığında sıkıntı oluyor mu?
    Ekran ışığı zayıf falan değil. Kim diyorsa kullandığı telefonda bir problem var. 4 Yıl boyunca Meizu Metal kullandım bu hafta başında fiyat 2300 civarına düşünce 16th aldım. Metal'in güneş altında okunması zordu ancak bu telefon çok rahat kullanılıyor.
  • yksln kullanıcısına yanıt
    cihaz güneş altında okunuyor, çok iyi değil ama okunuyor. Eski telefonum htc de okunmuyordu ekran poloroid gözlük ile. zaten 430 nit deniyor ki bence yeterli
  • Ürünü yeni aldım aklıma takılan hususlar var :
    1) samsung internet tarayıcıyı kurdum reklam engelleme özelliği olduğu için ancak reklam engelleyiciler işk etapta çalışıp sonrasında çalışmıyor. Bu konuyu nasıl hallettiniz?
    2) flyme arayüzü ile ilgili eksiklikleri hangi ortamdan iletebiliriz? ben menü çevirilerini bile tam olmadığını gördüm
    3) çift tıklama ile ekran kapatma programı telefon her kapandığında tekrar çalıştırmak gerekiyor, çift tıklama programı olanlar hangi programı tercih ediyor ?
  • quarez99 Q kullanıcısına yanıt
    Ben launcher ile kullandığım için çift tıklama konusunda bir şey diyemiyorum ama arkaplanda çalışma izni vermeyi deneyebilirsiniz. Ya da güvenlik uygulamasında ekranı kitleme simgesi oluşturabilirsiniz.

Browser olarak da samsung değil kiwi kullanıyorum ama yine aynı şekilde hem browsera hem yüklediğiniz eklentiye arkaplanda çalışma izni verirseniz dğzelir diye tahmin ediyorum.

• Denemek isteyenler için Meizu 16th - about, how to root and Gapps.

• Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    G7 daha kaliteliydi kulaklık sesi olarak. Ama 16thnin de ayar imkanı daha çoktu. Ayarlamayla g7ye çok yakın bi kaliteye getirilebiliyodu.

• adamın1i kullanıcısına yanıt
    Gapps için meizunun kendi app storeundakini öneririm. Google diye aratınca en başta çıkıyor. Eksiksiz kuruyor.Linkteki beni zamanında uğraştırmıştı diye hatırlıyorum

• ben cihaza root etmek için link paylaştım. eve cihazın kendi marketinden gapps daha kolay ve hatasız oluyor.
    Bu cihaza farklı rom kurmak mümkün mü deneyen var mı yada bilginiz var mı ?
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamın1i -- 29 Ekim 2019; 17:48:17 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.