Şimdi Ara

Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
16
Favori
46.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normalde uygulama çekmecesi yok diye biliyorum belki bir ayarı da vardır tam emin değilim çünkğ uzun zamandır launcher kullanıyorum. Ben lawnchair kullanıyorum ama nova olsun microsoft launcher olsun herhangi bir uyum sorunu yaşamadım.

Bu arada mback kontrolleri kullanmanı tavsiye ederim. Mbackte hep yanlış anlaşılan bir şey vardır. Ana ekrana dönmek için çubuğa uzun değil eski tuşlu bir telefonmuş gibi çöktürerek basman gerekiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladım dostum teşekkürler yardım için, Mback'i aktif ettim şimdi, dediğin gibi aynı, uzun basmak yerine sanki fiziki tuş varmış gibi basıldığında tepki veriyor. Daha soracak çok şeyim olacak sanırım.
  • Nova candır, gerisi heyecan hocam
    Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8/128lik elime ulaştı dün... Kamera da takılmalar mevcut. WhatsApp yukardan cevap yazılmıyor. WhatsApp mesajlar ve arama dışında kullandığım diğer uygulamalardan bildirim gelmiyor. Kamera performansı inceleme videolarında ki gibi uçup kaçmıyor. Kısaca sesi dışında beklentimin çok çok altında kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam Nova Launcher kurulumunu yaptım. Eski telefonumda da Nova kullanıyordum. Meizu iyi telefon fekat uygulama çekmecesi olsa daha iyi olurmuş, ana ekranda uygulama bulunması bana karışık geliyordu ve ana ekranı daima boş görmek isterim. Nova'yı kurarken Varsayılan olarak etrcih etmek benim için zor oldu ama başardım.
  • Arkadaşlar biri ararken 2 defa ismi çıkıyor örnek veriyorum ayşe arıyor ama Ayşe,Ayşe arıyor yazıyor neden acaba ?
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Aynısını yaşadım rehberi full sildim kurtuldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalender46

Aynısını yaşadım rehberi full sildim kurtuldum.
    full silince nasıl çözüm oldu :D
    Eski telefondan rehberi tekrar aktardım 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

https://www.hepsiburada.com/meizu-16th-anti-shock-ikili-ekran-koruyucu-p-HBV00000IDBVW?magaza=BPS
    Hocam bu ekran filmi nasıl memnumusun ? N11den bazı ekran koruyuculara baktım da yandan ekranı tam kaplamıyor yorumlarıyla karşılaştım. kavisli değilmiş camlar o yüzden galiba. bu kavislimi ? ekranı tam kaplıyor mu ? ve dokunmatiğinde ve parmak izinde yavaşlama oldu mu ?
  • 8/128 olan modeli sonunda elime ulaştı fiyatına göre konuşursak idare eder fiyatını kenara bırakırsak samsung note fe kullanıcısı olarak değerlendirme yapacağım.cihaz ele avuca gerçekten iyi oturuyor boyutu ağırlığı mobilite konusuda çok iyi malzeme kalitesi o kadar da abartı değil normal bence daha önce düşük model cihaz kullananlara çok çok iyi gele bilir ama bence not fe den aşağı dikkatimi çeken ön ekran tam simetri ve kusursuz şekilde ön çerçeveye oturmamış belki benim tel öyledir bilmiyorum.ses yüksekliği ve stero olması farkını gösteriyor ona değinmeye gerek yok.ekranıda güzel kamerayı ev içinde lamba ışığı altında flaşlı ve flaşsız kıyasladığımda yine not fe den bence aşağı çektiğim resinleri büyütüp detaylara baktığım da geri kalıyor bir başka kullanıcı çıkıp olur mu canım öyle şey 16 th iyi derse de eyvallah😊parmak izi okuma hızı bence yeterli hızda yüz tanıma çok hızlı batarya daha ilk şarjı ama beklentimin altında kaldı tamam zaten 3000 mah bilerek aldık ama çok iyi kullanıyor cihaz bataryayı sanki 3500 gibi diye inceleme ve yorumları görünce beklentim daha fazlaydı doğrusu fakat 4/5 deşarj ve şarjdan sonra tam kendine gelecektir belki bu yorumum da değişir.kişisellestirme bana yeterli gelmedi daha fazla ayar ve senecek olmalı.not fe sd 820 ayarında exynos işlemci kullanıyor 14 nano mm 821-835ve 845 derken 3 nesil sonraki sd 845 işlemci ve tam 1 kat fazla 8 gb ram olduğu halde bana telefon o kadar da hızlı alıcı gelmedi özellikle uygulama açarken geri bile kalıyor iki telefonun da kendi müzik çalarında aynı şarkıyı aynı dokunma hızıyla açıyorum not fe dokunduğum anda müzik başlarken 16 th yarım saniye geç başlıyor video da yine aynı çok küçük şeylere takılan biri degilim ama en gıcık olduğum şey uygulamadan çıkarken ki animasyon bana aşırı yavaş geldi not fe de çıktığım anda bitiyor olay ama bunda animasyon hızı çok yavaş ayarı var mi bilmiyorum baktın biraz ama bulamadım not fe de bunu bile ayarlaya biliyorsun geliştirici seçeneklerinden.genel olarak benim gördüğüm düşündüğüm bunlar almayı düşünen arkadaşlara belki bir nebze yardımcı olur herşeyin işlemci ram olmadığını yazılımın da ne kadar önemli oldugunu canlı kanıtıyla gördüm bende şuan telefonu iade mi etsem diyorum uyguna da geldi sayılır not fe yi satmaya da icim el vermiyor doğrusu 16 th ile kıyaslayınca ulan benim cihazım zaten çok iyiymiş dedim çok kararsız kaldım bu konuda sizin de fikrine ihtiyacım var 😇 bu arada samsung hayranı veya fanı değilim gm discovery ilk seriyi saymazsak elimde başka üst düzey telefon olmadığı için onunla kıyasladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ayan52 -- 15 Kasım 2019; 22:43:57 >

Bu bende kenarları vs tam kaplıyor bir çok kullanıcı da memnun ama bir kaç gün içinde kenarlardan kalktı diyen de duydum.Sizi %100 memnun eder diyemem ama kayganlığı dokunmatik algılaması parmak izi okumasında bir sıkıntı yok

• m.ayan52 M kullanıcısına yanıt
    Ben alırken bir sürü karşılaştırma videosu izlemiştim.Çoğu denk telefondan daha çabuk açıyordu. Yani aslında arayüzü hızlı bir arayüz.Xiaomi oneplus dan vs. Animasyonlar geliştirici seçeneklerinden ayarlanıyor ama dediğiniz gibi kişiselleştirme seçenekleri çok az. O yüzden bende launcher kullanıyorum.

Müziğe aynı anda basma olayını aynı müzik uygulamasıyla denemenizi tavsiye ederim.

4 Sene Meizu Metal Çin rom'u kullandım. 1 aydır 16th kullanıyorum. Bu telefonu global rom ile kullanmak resmen eziyet. Çin rom'unda bir çok gereksiz uygulama vardı ama özelleştirme seçenekleri çok fazlaydı. Global rom Flyme 7 ne yazık ki sorunlu. Canavar gibi bir donanım var ama telefonda arayüz geçişlerinde kasmalar hissediyordum. Neyse ki Flyme 8 Çin rom'una geçerek bir nebze olsun rahatladım.

Telefonun geliştirici seçeneklerine alırsanız bahsettiğiniz animasyonların hızını ayarlayabilirsiniz. Bunun için settings yani ayarlardan about phone yani telefon hakkında bölümünden build number'ı 5-6 defa tıklamanız lazım bende ki ingilizce olduğu için sizde nasıl isimlendirilir bilmiyorum geliştirme numarası falan olması lazım. Daha sonra ayarlar menüsünde bulunan accessibility yani erişebilirlik kısmında developer options kısmı aktif hale geliyor orada en altlara doğru bulunan window animation scale yani pencere animasyon ölçeği ve diğer iki seçeneğin değerlerini 1x durumundan 0.5x durumuna getirin. Telefon animasyonlarının hissedilir derecede hızlandığını fark edeceksiniz. Tamamen kapatmanızı önermem çünkü telefon telefon olmaktan çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tachyon -- 16 Kasım 2019; 10:44:58 >

• tachyon kullanıcısına yanıt
    Geliştirici seçeneklerinden bu işlemi yaptım evet hızlandığı doğru fakat yine de geçişlerde sizinde belirtiğiniz kasma desem değil atlama desem değil bir sıkıntı var standart tepki vermiyor belki de samsungdan geçtiğim içindir özelleştirme ve kişiselleştirme çok çok kısıtlı sadeliği sevdiğim halde menü simgeleri görseli falan basit sıradan neden herkesin launcher kullandığını anladım.telefon kötü değil yanlış anlaşılmasın niyetim karalamak da değil yazılım tarafı bana göre çok eksik be telefon donanım dışında abartıldığı kadar kaliteli üst düzey değil fiyatına kıyasla iyi diye bilirim.konu sahibi arkadaş kim acaba başlığı meizu 16 th ana konu olarak değiştirse daha güzel olur.

• tlgrn T kullanıcısına yanıt
    Rakamlar günümüz şartlarında şaka gibi 2299 TL ye bu fiyat veli nimed aklınızı karıştırmayın alternatif başka ürün yok.
    Ben Nova launcher ile beraber kullanıyorum. Uygulama çekmecesi olmayan arayüzler benim için kullanışlı değil. O kasmalar kesinlikle global rom'dan kaynaklanıyor. Benim diğer Meizu telefon Flyme 6 da kesinlikle arayüz kasmaları falan olmaz. Onda da Çin rom'u var 4 senelik işlemci olmasına rağmen yağ gibi akıyor arayüz. Ram'i yeterli olsaydı değiştirmezdim açıkçası ama şu anda özellikleri bakımından 16th fiyatı bence inanılmaz bir seviyede yani telefon alacağım ne alayım 2300 tl param var diyen biri gidip Iphone,Samsung,Huawei gibi markaların alt segment telefonlarına enayi gibi para vermesin.
  • Evet buna kesinlikle katılıyorum hocam yok ime atayım yok root yapayım diye uğraşamam resmi garantili olsun başım dişim ağrımasın ama telefonda üst seviye olsun diyenler için gerçekten çok güzel cihaz performansı çok iyi bunun aksini idda edecek olamaz heralde sıkıntı olan kısım yazılım tarafı onuda launch falan aşıla bilir veya ilerde gelecek güncellemeler ile halledile bilir bir diğer eksik yönü bana göre arka kamera kişiye göre değişir belki ama bence yetersiz güzel değil bunu elbette kendi cihazıma göre söylüyorum aynı ortamlarda stok kamera ile defalarca denedim.

• Ben nova prime hesabım olmasına rağmen evie launcer kurdum,kesinlikle tavsiye ederim.Biraz ayar ile yağ gibi oluyor. Google kişiler uygulamasını tavsiye ederim,zira kendi rehberi Türkçe karakter desteklemiyor.Kamera gcam,Youtube vanced,google klavye falan telefon baya işlevsel hale geldi.

• Şu kılıfları aldım ,kullanan varmı?

m.n11.com
    Meizu 16th Elektrocase Serisi Silikon Kılıf + Cam (seçin) - n11.com
    https://m.n11.com/meizu-16th-elektrocase-serisi-silikon-kilif-cam-secin-P318377499

www.hepsiburada.com
    Telefon Kılıfları | Cep Telefonu Kılıf Modelleri Burada!
    https://www.hepsiburada.com/cep-telefonu-kiliflari-c-16102

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.