Şimdi Ara

Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
16
Favori
46.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Meizunun paylaştığı global ve Çin romundan başka bir rom yüklenmiyor.Bootloader kapalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Elimde eski telefondan type-c 3.5 mm dönüştürücü var bu cihaz ile kullanmam mümkün müdür yoksa çalışmaz mı ?
  • quarez99 Q kullanıcısına yanıt
    Dönüştürücüler genelde farklı markalarla uyumsuz oluyor da bu cihazda zaten 3.5mm girişi var.Yani büyük ihtimal çalışmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 7 Kasım 2019; 22:41:5 >
  • 2bin liraya bugün meizu 16th alınır mı yoksa sırf daha güncel diye Media tekli note 8 pro ya mı verelim o parayı.. Var mı 16th ile sıkıntı yaşayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Dün gece 11.11 kampanyasıyla ürünü sipariş ettim. 8 GB Ram ve 128 GB Depolama olan mavi renkli modeli 2300 TL'ye aldım. Bankadan da 40tl puan geldi 2250tl civarına geldi. Bence baya ucuz. Şimdi bu ürüne kılıf ve kırılmaz cam almak istiyorum. Cihazın arka kapağını kapatmamak için şeffaf kılıf alacağım o standart ama kırılmaz cam hakkında şüphelerim var. N11 gibi yerlerde standart kırılmaz camların uyumsuz olduğu yorumlarını okudum. 3d komple kırılmaz camlara baktım acaba onlar daha mı kullanışlı ? Kullanan veya kullanmış birini gören var mı ? Bu tarz kırılmaz cam bu cihazda daha mı iyi oluyor ?
    urun.n11.com
    Meizu 16th 3d Komple Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/meizu-16th-3d-komple-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-P389854571
    Ona göre sipariş edeceğim bugün.

• dostlar elimde n11 kodu var.orada biztech diye bir firma satıyor.64lüğünü 2020 civarına alabilirim.hepsiburada da kendisi satıyor 2300e.telefonda bir yanlışlık olsa,veya ilerde bozulsa bu ikisi de güvenliksiz mi? yani hepsibuaradanın satması birşey değiştirir mi?
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Ben hepsiburada da 50 liraya satılanı kullanıyorum.İçinden 2 ekran koruyucu ve arka taraf için sticker çıkıyor

• tlgrn T kullanıcısına yanıt
    Çentik ve ips ekranı dert etmiyorsanız yazılım olarak redmi daha çok mutlu eder. Custom romuyla vs. 16th ise 4-5 sene arayüz güncellemesi alır ama custom rom desteği yok bootloader kilidi kapalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Ben hepsiburada da 50 liraya satılanı kullanıyorum.İçinden 2 ekran koruyucu ve arka taraf için sticker çıkıyor
    hocam link atabilirmisiniz.
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Meizu 16TH Anti Shock İkili Ekran Koruyucu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/meizu-16th-anti-shock-ikili-ekran-koruyucu-p-HBV00000IDBVW?magaza=BPS

• 128 GB lığını aldık bakalım. Çok bir beklentim yok. Hafif olsun her yere sığsın diye aldım.

• Bende N11'den 250 TL kupon ile 128 Cigolayt olanını 2347 TL'ye alarak, Meizu kullnıcı kulübüne katıldım. Araştırmalarım sonucu Meizu 16 TH'de karar verdik, inşallah pişman etmez bizi. Enpara ile de sonrada 6'ya böldüm az önce, düşünenler cep telefonunda taksit yapabilirler.
  • Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun bende daha önce xiaomi kullanıcısı ve taraftarı olarak mi9 t redmi not 8 pro derken meizu 16th aldım şuan için samsung not fe kullanıyorum memnununda aslında değişiklik olsun istedim diğer saydığım cihazları boyutların dolayı almadım yoksa 8 pro çok daha uyguna alınıyordu fiyat olarak. meizu 16th işe batarya konusunda maalesef 3000 mah'la yetersiz olsada boyut ağırlık müzik ses kalitesi işlemci olarak bana daha cazip geldi bakalım üzecek mi yoksa bir tebessümle elimize alınca mutlumu olacağız bende heyecanla kargoyu bekliyorum 😇

• Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun cihazları, değişiklik ve yeni deneyimler iyidir, pil konusunda üzmez, ben şahsen memnunum, 10 aydır kullanıyorum yaklaşık, 5-7 saat civarı kullanıma göre ekran süreleri alıyorum, toplamda günü her türlü çıkarıyor, günde 1 şarj yeterli geliyor. Güncelleme konusunda çok takıntılı değilseniz, diğer bütün konularda memnun eder, cunku piyasanın en iyi f/p cihazi olur kendileri

• Ben de n11 den 8-128 modelini aldım. Kargosu gelen arkadaşlar var mı? Kutunun güvenlik bantları yine açık mı geliyor? Hepimize şimdiden hayırlı olsun.
  • Benim kargo bugün geldi, sıfır paket, bantları güvenlik stickeri her yeri kapalıydı. Telefon 10 numara bayıldım. Kurulum halen devam ediyor, açar açmaz Fly me güncellemesi geld. Yalnız ön yüklü gelen Google uygulamaları var onları kaldıramadım bir türlü. Ön yüklü google uygulamalarını nasıl kaldırabilirim, kullananlar bilgi verebilir mi?
  • miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    Adb aracılığıyla kaldırabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum Adb nedir?Adblock'tan bahsetmiyorsun değil mi? Ben telefonda ön yüklü olan gereksiz Google müzik, G.filmler, DUO, uygulamasını kaldırmak istiyorum. Ayarlardan uygulamalara gidip, Kaldır diyorum kalkmıyor ne yazık ki.
  • miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    https://meizuturkiye.org/threads/flymeos-7-google-uygulamalari-devre-disi-birakma.445/

Bu linkte anlatılıyor. Yapamazsanız yine sorun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler dostum denicem. Bu arada uygulama çekmecesi yok mu? Yani tüm uygulamalar masa üstünde duruyor. Sony XA Ultra'dan geçiş yaptığım için uygulama çekmecesi vardı orada hatta Nova launcher kullanıyordum. Launcher kullanımını tavsiye eder misin? Yoksa telefonun mevcut launcheri iyi midir?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.