Şimdi Ara

Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
16
Favori
46.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Meizu'nun aşağıda adresini verdiğim forum işini görebilir. Oradan pedometer falan gibi bir çok program indirmiştim. Global rom da niye pedometer yok anlaşılır gibi değil. Bir diğer link ise Google'ın Pixel telefonlarda kullandığı yazılımın Meizu için özelleştirilmiş sürümü. Eğer stok kamera işini görmüyorsa bir de onu dene. Özellikle portre modu harika işler çıkarıyor.
    MEIZU Türkiye Forumu • MeizuTurkiye.org
    MEIZU Türkiye Forumu • MeizuTurkiye.org
    https://meizuturkiye.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tachyon -- 16 Kasım 2019; 19:21:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Meizu'nun aşağıda adresini verdiğim forum işini görebilir. Oradan pedometer falan gibi bir çok program indirmiştim. Global rom da niye pedometer yok anlaşılır gibi değil. Bir diğer link ise Google'ın Pixel telefonlarda kullandığı yazılımın Meizu için özelleştirilmiş sürümü. Eğer stok kamera işini görmüyorsa bir de onu dene. Özellikle portre modu harika işler çıkarıyor.
    https://meizuturkiye.org
    https://sites.google.com/view/roosphx/gcam/meizu-gcam
    Ben telefonlarımda hep gcam kullanırım ama bu telefonda denediğim bütün versiyonlar bariz stok kameradan kötü. Stok kamerada vasat bence.İyi çekmesi için ışığın mükemmel olmasi lazım.Almadan izlediğim inceleme videolarının kulaklarını çınlatıyorum. Ergonomi iyi,gerisi kötü. Pil, arayüz,kamera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar nova launcher kurulduğunda telefonu yağ gibi akıyor. Fakat bir başka sorun şu ki watsap ve diğer sosyal medya platformlarından bildirim geldiğinde yukarıdan bildirim geliyor sorun yok ancak ben nova uygulamasında seçtiğim bildirim rozetinin uygulama üzerinde görülmesini istiyorum. Ayarlar menüsünden Nova uyulması için Bildirim izinlerini açtım ancak sorun devam ediyor. Çaresini bilen varsa yardımını rica ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ayan52

8/128 olan modeli sonunda elime ulaştı fiyatına göre konuşursak idare eder fiyatını kenara bırakırsak samsung note fe kullanıcısı olarak değerlendirme yapacağım.cihaz ele avuca gerçekten iyi oturuyor boyutu ağırlığı mobilite konusuda çok iyi malzeme kalitesi o kadar da abartı değil normal bence daha önce düşük model cihaz kullananlara çok çok iyi gele bilir ama bence not fe den aşağı dikkatimi çeken ön ekran tam simetri ve kusursuz şekilde ön çerçeveye oturmamış belki benim tel öyledir bilmiyorum.ses yüksekliği ve stero olması farkını gösteriyor ona değinmeye gerek yok.ekranıda güzel kamerayı ev içinde lamba ışığı altında flaşlı ve flaşsız kıyasladığımda yine not fe den bence aşağı çektiğim resinleri büyütüp detaylara baktığım da geri kalıyor bir başka kullanıcı çıkıp olur mu canım öyle şey 16 th iyi derse de eyvallah😊parmak izi okuma hızı bence yeterli hızda yüz tanıma çok hızlı batarya daha ilk şarjı ama beklentimin altında kaldı tamam zaten 3000 mah bilerek aldık ama çok iyi kullanıyor cihaz bataryayı sanki 3500 gibi diye inceleme ve yorumları görünce beklentim daha fazlaydı doğrusu fakat 4/5 deşarj ve şarjdan sonra tam kendine gelecektir belki bu yorumum da değişir.kişisellestirme bana yeterli gelmedi daha fazla ayar ve senecek olmalı.not fe sd 820 ayarında exynos işlemci kullanıyor 14 nano mm 821-835ve 845 derken 3 nesil sonraki sd 845 işlemci ve tam 1 kat fazla 8 gb ram olduğu halde bana telefon o kadar da hızlı alıcı gelmedi özellikle uygulama açarken geri bile kalıyor iki telefonun da kendi müzik çalarında aynı şarkıyı aynı dokunma hızıyla açıyorum not fe dokunduğum anda müzik başlarken 16 th yarım saniye geç başlıyor video da yine aynı çok küçük şeylere takılan biri degilim ama en gıcık olduğum şey uygulamadan çıkarken ki animasyon bana aşırı yavaş geldi not fe de çıktığım anda bitiyor olay ama bunda animasyon hızı çok yavaş ayarı var mi bilmiyorum baktın biraz ama bulamadım not fe de bunu bile ayarlaya biliyorsun geliştirici seçeneklerinden.genel olarak benim gördüğüm düşündüğüm bunlar almayı düşünen arkadaşlara belki bir nebze yardımcı olur herşeyin işlemci ram olmadığını yazılımın da ne kadar önemli oldugunu canlı kanıtıyla gördüm bende şuan telefonu iade mi etsem diyorum uyguna da geldi sayılır not fe yi satmaya da icim el vermiyor doğrusu 16 th ile kıyaslayınca ulan benim cihazım zaten çok iyiymiş dedim çok kararsız kaldım bu konuda sizin de fikrine ihtiyacım var 😇 bu arada samsung hayranı veya fanı değilim gm discovery ilk seriyi saymazsak elimde başka üst düzey telefon olmadığı için onunla kıyasladım.
    hocam bende iade düşünüyorum ya. batarya performansı rezaletin rezaleti. böyle saçma sapan bir batarya olamaz. keşke almasaydım diyorum şuan. beklentimin çok çok altında kaldı.

• Usluco kullanıcısına yanıt
    Maalesef Bende aynı düşüncedeyim marka takındım hic olmadı hep f/P ürünleri alırım yalnız ilk defa hayel kırıklığı yaşıyorum en çok şaşırdığım şey ise teknoliji editörlerinin inceleme videoları az önce gcam kurdum stabil olanları yukarı da arkadaşın verdiği linkten indirip portre modunda uygulama atıyor sürekli hata veriyor anlatmak istediğim de bu zaten onu yükle atsın bunu ayarla olmasın durumu can sıkıcı satın aldığım telefona çamur atacak değilim ama kendi adıma memnun kalamadım.

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Hocam satıcı ile görüştüm ön arka koruyuculara hic dokunmadim cihazı kutudan çıktıgı orijinal haliyle denedim ama kutusu acılan telefon ikinci el olmuş demektir yani iade alamayız kusura bakmayın dediler bende doğrusu ısrar etmedim belki aldığım siteyle görüşsem itiraz etsem birşekilde olurdu yalnız batarya dışında telefonu beğendiyseniz 4/5 defa boşalıp tekrar şarjdan sonra bakmanızı tavsiye ederim daha önce böyle bir durum yaşadım ilk şarjlarım da batarya hızlı bitmişti sonradan çok daha iyi duruma gelmişti.

• m.ayan52 M kullanıcısına yanıt
    Ben de gcam denedim ve başarısız buldum. 4pda sitesinden bulduğum bir configle denediğim halde başarısız buldum. Renkleri tutturmada sıkıntısı vardı. Flyme 8 de gelen kamera için gece modu flyme 7 dekinden daha iyi. Stock kamera aslında o kadar kötü değil tam olarak neyi beğenmediniz.

Ayrıca yapamadığınız sıkıntı olan bir durum varsa buraya yazabilirsiniz. Bildiğim bir şeyse cevaplamaya çalışırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    Aşağıda ki adresten teslaunread uygulamasını kur gerekli izinleri ver nova içinden de teslaunread'i seç.
    https://www.apkmirror.com/apk/teslacoil-software/teslaunread/teslaunread-5-1-2-release/

Eğer bildirim de yine problem çıkarsa uygulama izinlerinden teslaunread için akıllı arka planı değil devamlı arka planda çalışsın seçeneğini seçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tachyon -- 16 Kasım 2019; 22:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ayan52

Hocam satıcı ile görüştüm ön arka koruyuculara hic dokunmadim cihazı kutudan çıktıgı orijinal haliyle denedim ama kutusu acılan telefon ikinci el olmuş demektir yani iade alamayız kusura bakmayın dediler bende doğrusu ısrar etmedim belki aldığım siteyle görüşsem itiraz etsem birşekilde olurdu yalnız batarya dışında telefonu beğendiyseniz 4/5 defa boşalıp tekrar şarjdan sonra bakmanızı tavsiye ederim daha önce böyle bir durum yaşadım ilk şarjlarım da batarya hızlı bitmişti sonradan çok daha iyi duruma gelmişti.
    babasının ülkesimiymiş de kafasına göre iade kabul etmiyormuş tüketici hakem heyetine veririm hem paramı geri alırım hem de satıcıyı rezil ederim kafamı bozmasın öyle bi kanunu yok neymiş kutusu açılan ürünü geri alamazmış. ulan kutudan çıkarmayınca nasıl anlayacam ben sorunlumudur nedir

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Hocam Kamerayı beğenmedim kesinlikle ki ben normal kullanıcıyım bu konuda pro değilim net çekmiyor telefon aynı ortam aynı ışık aynı açıdan ilan fotoları çektim istediğim netlik yok farklı acılardan denedim resimin bazı noktalarında kumlanma var diger telle çektiklerim ise çok güzel arada büyük fark var telefonda bulunan bir donanım için farklı farklı uygulamar yüklemek apk'ler bulmak bana hiç cazip gelmiyor yinede yükledim ama sonuç olumlu değil.menu düzenini kendi ayarlarından 5 li ızgara yapmak istiyorum öyle bir ayar göremedim var mı acaba?

Kamerası bu işte hocam. Yani çektiğiniz resim diğer telefonla çekilenden kötüyse kötüdür.Buna yapacak bir şey yok. Belki güzelleştirmeyi ve sahne tanımayı kapatarak beklediğiniz resmi çekebilirsiniz.Eğer bu işlere çok meraklıysanız 4pda da gcam için konu var ama aldığınız sonucun uğraşınıza değeceğini düşünmüyorum.

Meizu küçük bir firma.Kamera konusunda bir firmayla ortaklığı var onlardan destek alıyorlar diye biliyorum. Ben mümkün olduğunca stock uygulama kullanmıyorum arayüz de dahil.Çünkü bir uygulama üzerine uzmanlaşmış bir firmanın programıyla meizunun yaptığı programın yarışabileceğini düşünmüyorum. Telefonun stpck klavyesinde Türkçe seçeneği bile yok. Telefonu aldığım günden beri launcherla kullandığım için arayüz ayarları hakkında pek bilgim yok ama 5 li yapmak için bir seçenek olsa illaki görürdüm

• Pil mi kötü, yok artık
    Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu

En alttaki denenmedi denen sürümü yükleyin.en iyisi o

• Benim kullandığım hiç bir telefonda kamera takıntım olmadı. Benim için iyi odak yapsın ışığı iyi ayarlasın yeter. Zaman zaman makro çekim yapıyorum makro için odakladığım yazılar okunaklı ise sorun yok demektir.

Samsung ve Apple telefonlarının kamera bölümleri için milyar dolarlık arge yatırımı yapıyor. Samsung değil ama Apple daha düne kadar düşük ışıkta çamur gibi fotograf çekiyordu X serisi öncesi telefonları hala kötü çekiyor ön kamerada geniş açı yine bir çoğunda yok. Yani 10 bin tl bandında satılan o firmalar bile bazı şeyleri yeni yeni hallediyor iken Meizu bana göre 2300 tl'lik telefonu ile gayet iyi iş çıkarıyor kimse kusura bakmasın.
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetleri ile görüştüğümde sim kart veya wi-fi bağlantısı yapıldıysa yetkili servisten rapor alarak iade işlemi başlata bilir siniz dedi kutunun açılması sorun değilmiş yani işlem biraz meşakatli muhtemelen raporda olsa satıcı oyalar en son da almıyorum der tüketici mahkemesi yolu görünür hakem heyetleri 1200 civarıydı galiba o kadar olan miktar için bakıyor tam emin değilim yanlış bilgi vermiş olmayayım.

• tachyon kullanıcısına yanıt
    Dostum uygulamayı indirmeyi denedim fakat download butonuna bastığımda tepki vermiyor, indiremedim. Google drive üzerinden paylaşabilir misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyagi41

Dostum uygulamayı indirmeyi denedim fakat download butonuna bastığımda tepki vermiyor, indiremedim. Google drive üzerinden paylaşabilir misin?
    İndirmede problem yaşıyorsanız büyük ihtimalle browser kaynaklıdır. Farklı browserlarla indirmeyi deneyin. Yinede sizin için megaya yükledim. Aşağıda ki linklerden de indirebilirsiniz.

Stabil Sürüm

Denenmemiş yeni sürüm

Yukarıda ki linklerden denenmemiş yeni sürümün daha iyi olduğu söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tachyon -- 17 Kasım 2019; 10:48:57 >

• Arkadaşlar telefona güncelleme gelince alt tuşlar yok oldu..Smart touch ile kullanmaya çalışıyorum ancak alışana kadar baya sıkıntı çekiyorum..
    Sizde de durum aynı mı yoksa ben mi bir yerde hata yaptım?
  • divxcimcime kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlar navigasyon navigasyon metodu kısmından istediğiniz tarzı seçebilirsiniz.şahsi tavsiyem mback. Ayar konumu tam böyle olmayabilir çünkü ingilizce kullanıyorum

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.