Şimdi Ara

MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
16
Favori
20.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ı surum xda anlatılan yöntemle adb üzerinden yukledim.ne yapmam lazım peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski sürümüm 4.5.4I olması eski orijinal rom... indirip direkt üstüne tıkladım yükledim. başka bir şey yapmadım...
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    adb üzerinden nasıl yapılıyor bilmiyorum biraz açarmısın

söylediğin yöntem, sistem imj. alıp atılan yöntemi ise sayet , güncellemeleri yine aynı sekilde sistem imj dosyasını alarak yapman gerekli

yada telefonu tekrar A Sürüme cevirip aşagıdaki yöntemleri izleyip globar sürüme çevirecek ve güncellemeleri ota üzerinden alabileceksiniz, yada arkadaşın söylediği gibi ana dizine atıp güncelle demeniz yeterli olacaktır

https://akilli.be/forum/threads/m2-mini-tuerkce-rom-ve-tuerkceye-cevirme.1195/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 1 Haziran 2016; 13:59:08 >

• alperenugur kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sistem ımg alıp yukledim.sanirim ondan olmuyor.aksam evde önce a rom yükleyip direk denerim.

• Arkadaşlar verdiğiniz linkler sayesinde dün flyme 5 yukledim.genel manada beğendim ancak sanırım flyme hesabı yok doğru mu?

• flyme 5 yükleyen arkadaşlar ekran görüntüsü alabilir musun... normal de power ve ses tuşuna basınca alıyordu ama olmadı... ben mi yapamadım yoksa tuş kombinasyonunu mu değiştirdiler.
  • Power ses açma ile aldim

• Tayfun bey selamlar... Benim telefonu biliyosun benim hangi yöntemle yapmam lazım.
  • sacit S kullanıcısına yanıt
    merhaba...aşağıdaki konudaki birinci yöntemle çok basit yapılıyor.

https://akilli.be/forum/threads/tuem-meizu-telefonlara-global-i-sueruemue-yazilim-yuekleme.1036/
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Arkadaşlar verdiğiniz linkler sayesinde dün flyme 5 yukledim.genel manada beğendim ancak sanırım flyme hesabı yok doğru mu?

hocam ilk izlenimleriniz nasıl? şarj akıcılık ısınma vb?
  • Flyme 5 güncelleyin
    tema ekle
    Aramayı sessize almak için çağrı bildirimini thefloating kadar kayma fonksiyonu eklendi;
    parlaklık ayarı optimize edilmiş;
    Optimizedsystem çevirileri

[İletişim]
    tam ekran, gelen callpage optimize edilmiş;
    tuş takımını ve Talkback desteği Optimize edilmiş;
    arama sırasında katlanmamış kalacak Optimizedthe tuş takımını;
    Hiçbir favori kişileri böcek beyaz liste ve ekleme hızlı arama inDND Sabit;
    Ne zaman düzenlemek kişinin IM bilgileri, Hangouts varsayılan etiket olacaktı;
    Added '3G sadece' ağ tipi;
    yapamaz toauto maç temas numaralarını yazarak arada hata düzeltildi;
    animationwhen arama simgesine dokunun hiçbir geçiş yapmaktadır hata düzeltildi;
    İki numaraları aynı son 7 basamak varsa Fixedthe hata, arama günlükleri bir telefon numarası itibaren bemerged olacak;
    Ara sıra boş liste inContacts Sabit;

[Kamera]
    Manuel modda fotoğraf aftershooting bulanıklık önizleme sayfasının hata düzeltildi;
    çekim ofphoto ses efekti kapatıldığında bir hata düzeltildi ve kullanıcıların usingVideo veya Slo-mo modları sonra fotoğraf moduna, ses efekti hala var;
    yapamaz tofocus ve metre GIF çekim olma kameranın hata düzeltildi;
    kare modunda kırpma hatası düzeltildi;
    Fixedthe sorunu odaklama;
    Bir video çektikten sonra Makro modunu kullanarak Fixedthe böcek, kamera nesneyi odaklı yapıya olamaz;
    Kamera, üçüncü taraf uygulamalar tarafından aktive edilir Fixedthe hata, hiçbir Tamam andre-take düğmesi vardır;

[Ses]
    değişmeden hacim hata düzeltildi zaman biraz tarafından ayari hacmi;

[Güvenlik]
    Eksik ekranın sorun giderildi aramaları ve Süper modu inextra geniş yazı altında bildirim çubuğunda okunmamış mesajlar ofmissed;

[Ana ekran]
    Şimdi simgeler ve widget düzenleme modunda moveddirectly olabilir;
    Uygulamanın klasör adları emojiin kullanarak izin verme fonksiyonu eklendi;
    Kullanıcıların tocopy ve Ana ekranda klasör adları yapıştırmak sağlayan yeni bir özellik eklendi;
    Bildirim konumunu optimize zaman editingthe Ana ekran;
    zaman zaman donma sorunu giderildi;

[Ayarlar]
    Vault ofFile Explorer seçeneği ve kilitli uygulamalar alınırken şifre ekleyin;
    uygulama yönetimi sayfasını optimize theDownloaded seçeneğin Kurulu olarak değiştirildi;
    Pil görüntüleme anormallik Sabit;
    ne zaman musluk 'APNs'in' SIMS ve ağları 'kilitlenme aşağı sorunu düzeltildi;
    kilitlenme aşağı sorunu düzeltildi zaman Misafir modu altında theencrypted uygulamalarda kademe;

[Güç]
    Super modeto akıllı ayar ekran parlaklığını değişti;

[Mesajlar]
    groupmessage adlandırma özelliği intro sayfası optimize edilmiş;
    Kullanıcı tarafından tutan bir mesajın Optimizedthe açılan tarzı;
    sayfayı düzenlerken isimler simgesini Restore üzerine dokunun sonra defaultoperation geri yapamaz bir hata düzeltildi.
    Mesaj kartları tanımada arada hatalar Fixedthe sorun;

[Bildirim çubuğu]
    bildirim çubuğunda tekrar açılır ediyorum okundu whichhave bildirimlerin hata düzeltildi;

[Galeri]
    Tam boyutunda görüntülemek için bir fotoğraf thumbnail alt barwhen dokunun boş alan hata düzeltildi;

[Kilit ekranı]
    Kilit ekranında Optimizedthe renk çözümü kullanıcıların screenclearly 'zaman görebilirsiniz
    yukarı kayma sola doğru fromSliding yöntemi aktive Kamera değişti;

[Dosya Gezgini]
    Remarkedfolder isimler Resimleri klasörler için tercihen görüntülenir;

[İndirme]
    MD5calculating özelliği kaldırılır ve fırlatma hızı optimize edilmiştir yeniden yükleme sayfası;
    Bydefault, İndirme uygulaması sadece WLAN altında indirmeye izin verir;

[QuickShare]
    Veri ücretsiz hızlı paylaş: Optimize sharingexperience, görünür yönetim sayfasını eklendi;

• yaptım oldu. baya güzel bi sürüm olmuş beğendim. tşk'ler...
  • root yapailen varmı 5 i
  • gollum2 kullanıcısına yanıt
    Hocam akıcılık ve görsellik açısından beğendim.sarj ise aynı gibi geldi bana.

flyme 4 teki gibi nasıl bakılıyor ekran süresine üstte 3 6 9 12 saatlik periyotlar var onunlada net bişey çıkmıyor
  • Ekran da kırmızı çizgiler oluşuyor,özellikle oyun oynarken ısınınca,çözümü renk sıcaklığı ayarını soğuk yapmak,ısınma konusunda sanki flyme 5 daha iyi gibi az ısınıyor ama yeni kurum daha birşey diyemem,kullandıkça yazarım.
    sağol hocam, bayagı düzeltme yapmıslar yazdıklarına göre. bir deneyeyim :)
  • Süper olmuś telefona sempatim artti. Ilk tespitlerim batarya %20 oldugunda aniden bitiyordu o hata giderilmis. Tema magazasinda degisik temalar var eski surumde bu yoktu bende. Sarj sanki daha stabil olmus gibi geldi bana. Eski surumde 4.5 saat ekran suresini aliyordum bu surumde bakacam daha. Hala yuklemeyenlere sisddetle tavsiye edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir yöntemle flyme 5 yükleyemedim. sistem ımg olarak yüklemişler flyme 4 ü, muhtemelen flyme 5 inde sistem ımg olarak çevirilmesini bekliyeceğim.
  • sonkarizma S kullanıcısına yanıt
    https://akilli.be/forum/threads/tuem-meizu-telefonlara-global-i-sueruemue-yazilim-yuekleme.1036/

Hocam yukarıdaki linkteki birinci yöntemi dene çok basit ve net anlatılmış.takildigin yerde sorabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.