Şimdi Ara

MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
16
Favori
20.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    helal bro halloldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmamış watsap hatası devam ediyor bildirim yapmıyor

• Bildirimler duzgun bir sekilde calismiyor...yine sorunlu dediginizi yaotim yine ayni

• Yeni surume gecen arkadaslar mobil internet saglikli calisiyormu ? Su an 4.5.4ideyim 3g arada problem cikariyor 2gye geciyorum duzeliyor.
    Not:vodafone kullaniyorum.
    Bildirimlerde de gelisme var mi ?

• Bende her hangi bi hata yok whatshap sorunsuz bildirimler çalışıyor mobil internet gayet sağlıklı.
    güncelleştirmeyi yaparken kullanıcı verilerini sıfırla SEÇMEDİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacit

Bende her hangi bi hata yok whatshap sorunsuz bildirimler çalışıyor mobil internet gayet sağlıklı.
    güncelleştirmeyi yaparken kullanıcı verilerini sıfırla SEÇMEDİM.

Bende indirip tikladip yukledim. Herhangi birsey silmedim.ama neden bu sorunlar var... sağlıklı bir update olmadi mi acaba

• otg kullanabilen var mı. ben usb yi takiyorum telefon usb yi goruyor ancak kisa bir süre sonra usb kopuyor. eski sürümde de böyleydi. acaba benim otg mi sorunlu deneyimleyen yazabilir mi

• İlginç olan birşey gördüm,herhangi bir güç modu seçtiğinizde bildirimler sorunlu gelmiyor geç geliyor ama herhangi bir mod secili değilse hiçbir sorun yok.
  • Flyme 5e hala geçemedim.Verilen linklerdeki yöntem 1i 4.5.4.2A romunda denedim fakat işe yaramadı.
    2.yöntemle 4.5.4iye geçiş yaptım,burdan flyme 5 nasıl geçilebilir ? 2.yöntemle img dosyasıyla flyme 5 geçilebilir mi ? bilgisi olan var mı ? eğer mümkünse G sürümünün imgye çevrilmiş halinin linki var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicksiz1i

Flyme 5e hala geçemedim.Verilen linklerdeki yöntem 1i 4.5.4.2A romunda denedim fakat işe yaramadı.
    2.yöntemle 4.5.4iye geçiş yaptım,burdan flyme 5 nasıl geçilebilir ? 2.yöntemle img dosyasıyla flyme 5 geçilebilir mi ? bilgisi olan var mı ? eğer mümkünse G sürümünün imgye çevrilmiş halinin linki var mı ?

Yöntem 1'i deneyin sonra Flyme 5'e geçebilirsiniz.
    https://akilli.be/forum/threads/tuem-meizu-telefonlara-global-i-sueruemue-yazilim-yuekleme.1036/

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Yontem 1i defalarca denedim zaten.
    4.5.4.2Ada yukledim chid.shyi attim ana dizine,indirdigim flyme 5ide attim terminalden root yetkisiyle yazdim kodu reset atti makine sonra tikladim flyme 5 romuna ama firmware corrupted hatasi aldim her seferinde.
    Yontem 2lik rom lazim bana sanirim.

• Nicksiz1i N kullanıcısına yanıt
    O yöntemle 4.5.4i'yi yükleyeceksiniz. Flyme 5 öyle yüklenmeyecek. Telefona atıp, basın yüklenir.

Olmuyor iste basitte yok yani,yapiyorum yontemi tikliyorum roma firmware corrupted.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicksiz1i

Olmuyor iste basitte yok yani,yapiyorum yontemi tikliyorum roma firmware corrupted.

O yöntemle geçmiştim, sıkıntısız oldu.

Şu an ben de gelebildim, Artık flyme5 ve hatalarıyla ugrasabilirim

Not:daha önce defalarca aynı yöntemi uygulamıştım ama ne hikmetse şimdi sorun çıkarmadı.hala şaşkınım.

• telefon bu gün geldi, stabil bir rom tavsiyesi alabilirmiyim ? şuan durup dururken reklam açılıyor ve tarayıcı açılıp birşeyler indirmeye çalışıyor fln gıcık olmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

telefon bu gün geldi, stabil bir rom tavsiyesi alabilirmiyim ? şuan durup dururken reklam açılıyor ve tarayıcı açılıp birşeyler indirmeye çalışıyor fln gıcık olmaya başladım.

İçindeki sürüm nedir?
    Buyrun 5.1.6.0G:http://www.res.flymeos.com/Firmware/Flyme/m2/5.1.6.0G/intl_stable/20160531173757/2912bf5c/update.zip
    android sürümü 5.1
    derleme numarası: flyme os 84.5.3.2a

edit: nasıl yapılacağını gösterenbir link daha rica edebilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 8 Haziran 2016; 14:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

android sürümü 5.1
    derleme numarası: flyme os 84.5.3.2a

edit: nasıl yapılacağını gösterenbir link daha rica edebilirmiyim ?

İlk önce şuradan 4.5.4i sürümüne geçmeniz gerekiyor. Yöntem 1'i kullanınız.https://akilli.be/forum/threads/tuem-meizu-telefonlara-global-i-sueruemue-yazilim-yuekleme.1036/
    Şu videodan yardım almıştım:https://www.youtube.com/watch?v=VDmFcvc417k
    Burdan da 4.5.4i'yi indirebilirsiniz.http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=18&type=1
    4.5.4i kuruldıktan sonra ayarlardan fabrika ayarlarına dönün ve kullanıcı verilerini temizleyin. Bundan sonra IMEI işlemi yapacaksanız:https://akilli.be/forum/threads/kodlarla-imei-tamiri-tuem-mtk-telefonlar-rootsuz-bilgisayar-vs-yok.521/
    5.1.6.0'ı yüklemek için ise bunlardan sonra sadece telefon hafızasına atmak ve tıklayıp, yüklemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 8 Haziran 2016; 14:37:38 >

• 4.5g ile ilgili bilgisi olan var mi ? vodafone kullaniyorum.
    imeiyi eski tellerden yazdim,mesaj atsam direk desteklemiyor geliyor zaten.
    samsung s6ya taktim hattimi ordan mesaj attim yine telefon uyumlu degil diye donus yapildi.hazir flyme 5 gecmisken onuda actiramda telefonla bir daha ugrasmayayim diyorum

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.