Şimdi Ara

MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
16
Favori
20.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son kullanılan uygulamalar paneli artık programların simgesi olarak görünmüyor, açık sayfa/programların önizlemesi seklinde görünüyor. Benim hosuma gitmedi. Eski hali daha kullanışlıydı
  • sonkarizma S kullanıcısına yanıt
    Once A surum yukle sonra ilk yontemle kolayca yuklersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gollum2 kullanıcısına yanıt
    Orijinal Lollipop olmuş, hem göze daha iyi görünüyor hem de kullanımı kolay. Eskisinde çoğu kişi tümünü kapatmayı bulamıyordu, ön izleme yoktu, sağa kaydırmak saçmaydı, çok karışık bi kullanımı vardı. Çoklu pencere de çok iyi olmuş, çoğu uygulamayı destekliyor.

• Kendi telefonumdan Flyme 5.1.6.0G'den ekran görüntüleri:
    http://imgur.com/a/5BuHo
  • Ben de gecicem bakalim,root biraz problem (grenifyla uygulama uyutuyordum) ama sanirim denicem,gorsellik guzel olmus.

• Türk Telekom mobil uygulaması hata veriyor ve açılmıyor siz de durum nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Türk Telekom mobil uygulaması hata veriyor ve açılmıyor siz de durum nedir

Aynen güncelledikten sonra bazı uygulamalar açılmaz oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

Aynen güncelledikten sonra bazı uygulamalar açılmaz oldu

Bende de ayni... hata veriyor

• quote:

Flyme 5 genel sorun. Snapchat de sorunlu mesela.
  • Arkadaşlar bir ricam var meizunun kendi tarayıcısını nerden indirebilirim,yükleme dosyasını acaba bilen varmı?

• whatsapp da bildirim yapmama sorunu yaşayan var mı. gelen mesajlari uyarmiyor. watsapi actigimda hepsi birlikte geliyor.

• konu dışı ama arkadaşlar cihazı temiz olup satmak isteyen varsa özelden ulaşırsa sevinirim....
  • Flyme 5 baştan aşağı sorunlu arkadaşlar. Nasıl eski sürüme geri dönebilirim?

• whatsapp hakkında bilgi verecek olan yokmu. sizinkiler normal mi. benimki anlık olarak bildirim yapmıyor

• onur1301 kullanıcısına yanıt
    celik44 kullanıcısına yanıt
    Ben kurduktan sonra tekrar fabrika ayarlarına döndüm,whatsup felan duzgun calışıyor herhangi bir sorun yaşamadım,bildirim ekranında iken gelen mesaja tıklayınca açmıyor gördüğüm sorun bu illa mesajlardan açıp gireceksin.
  • Çok sağolun amacım bu tarayıcıyı indirip başka telefona yüklemekti lakin yemedi bir türlü sanırım sadece meizuya özel...yazık oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: dys

Ben kurduktan sonra tekrar fabrika ayarlarına döndüm,whatsup felan duzgun calışıyor herhangi bir sorun yaşamadım,bildirim ekranında iken gelen mesaja tıklayınca açmıyor gördüğüm sorun bu illa mesajlardan açıp gireceksin.

Oku'ya mı basıyorsunuz? Oku derseniz okunmuş olarak sayıyor. Çift tıklayınca açıyor.
  • Bildirimler sorunlu. Hem skype hem whatsup ekran kapali iken bildirimler gelmiyor. Ama ekran acikken geliyor.. acaba bu konu hakkinda yeni bir sey mi eklediler..arastirmak lazim...bana sorundan cok farkli bir ayari var gibi geldi sanirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

Bildirimler sorunlu. Hem skype hem whatsup ekran kapali iken bildirimler gelmiyor. Ama ekran acikken geliyor.. acaba bu konu hakkinda yeni bir sey mi eklediler..arastirmak lazim...bana sorundan cok farkli bir ayari var gibi geldi sanirim...

Güvenlik uygulaması - Güç - Sağ üst köşedeki ayarlar simgesine tıklayın - Programlanmış bildirimler ve alttaki seçeneği devre dışı bırakın.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.