Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hacı mesele sar değeri değil bak adamlar telefonun sar değerini 1 e göre ölçüp vermiş, ama 1 i baz alarak değer verilmez ya 1,6 yada 2 baz alınır ölçüm verilirken:)
    Gerçi bu çinli markaların hepsi böyle ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sürüm niye bu kadar gecikti be. Bir ay oldu napiyorlar bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Flymeos 5 gelecek 23 ünde onu bekliyorlardir

• ceza456 kullanıcısına yanıt
    Bunlar güzel haberler hocam. Kaynak var mıdır? Tam doğum günümde geliyormuş işe bak. :D

• Arkadaşlar telefonu kısa sürede nerden alabilirim ? Satmayı düşünen varsa özel mesaj atarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 21 Eylül 2015; 0:17:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Bunlar güzel haberler hocam. Kaynak var mıdır? Tam doğum günümde geliyormuş işe bak. :D

Are you ready for Flyme OS 5? Brace yourself for September 23! Facebook sayfasında yazıyor. Biz hazırız M2 notumuzu aldık, bekliyoruz.

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkurt86 -- 21 Eylül 2015; 1:29:53 >

• zkurt86 kullanıcısına yanıt
    Arayüzü şuan ki haliyle de güzel buluyorum hocam. Şuan çift pencere modunu isterdim yeni bir özellik gelmesini isteseydim. Malum ekran büyük. Bakalım neler ekleyip neleri çıkaracaklar yeni sürümde.
  • arkadaşlar ben xperia z2 alarak bu konuya veda ediyorum.
    türkiyede digitalmarket cidden berbat bir hizmet örneği sundu hiç boşuna onlara para kaptırmayın buradaki arkadaşların çoğu gibi yurt dışından falan alın 200-300 liranız cebinizde kalsın
  • Vallaha habire oyalıyorlar. En son konuştuğumda 10 gün içinde gelecek dedi daha hala ses yok dg marketten

neyse az daha beklerim sonra ekim ayında eleman çinden getiriyor olmazsa oradan alacam. yapacak birşey yok hadi dedim garanti olsun uğraşmayım a rom u rom car curt zorlana bulaştıracaklar beni de rom işine
    bazen de madem çinden alacam almışken redmi note 2 mi alsam diyorum fakat Meizu nun görünüşü daha zarif ve güzel geliyor bana
  • Google Play'den uygulama indiremiyorum arkadaşlar. İndirme bir türlü başlamıyor. Nasıl çözebilirim ?
    İlk denemede "could not be downloaded due to an error error while retrieving information from server" hatası veriyor sonra indiriliyor diyip bir değişim olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 22 Eylül 2015; 14:55:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Google Play'den uygulama indiremiyorum arkadaşlar. İndirme bir türlü başlamıyor. Nasıl çözebilirim ?
    İlk denemede "could not be downloaded due to an error error while retrieving information from server" hatası veriyor sonra indiriliyor diyip bir değişim olmuyor.

Marketi kendi marketindeki google installer uygulamasından kurdunuz değil mi? Eğer bu şekilde kurduysanız sorun çıkmaması lazım. Sorun hala duruyorsa da play store un verilerini temizleyip güvenlik uygulamasından otomatik başlatma izni vermeniz gerekiyor.

• hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    telefonu kullanmaya badladigimda play store yukluydu. Telefonu sifirladim yine play store yukluydu. Telefonun kendi marketine dair bir sey yok, play store silinmiyor da. Telefon U, Surum 4.5.3a.
    Telefonu aldigim kisi sifir demisti sanirim kendisi rom atti.
    En iyisi 5'i bekleyeyim, temiz bir kurulum yaparim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 22 Eylül 2015; 20:37:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.McManaman kullanıcısına yanıt
    Meizunun kendi marketine google installer yaz cikan uygulamayi indirip kurarsan sikinti kalmaz diye düşünüyorum

• 4.5.4 guncellemesi gelmiş, flyme 5 beklerken

• Benimde a surum guncelleme merkezini aciyorum atiyor beni uygulamadan sebebi nedendir acaba? :) zip olarakta bulamadim internette

• 4.5.4 bana da geldi az önce baktım. İndiriyorum şuan. Bakalım neler olmuş bitmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza456

Benimde a surum guncelleme merkezini aciyorum atiyor beni uygulamadan sebebi nedendir acaba? :) zip olarakta bulamadim internette

Dara resetleyrek temiz kurulum yapın hocam bazen şaşırıyor flyme

• quote:

4.5.4 bana da geldi az önce baktım. İndiriyorum şuan. Bakalım neler olmuş bitmiş.

hocam ise yarar bisi yok benim u versiyonda arama motoruna ivir zivir cin siteleri koymuslar

• quote:

Orijinalden alıntı: zemajestik

quote:

4.5.4 bana da geldi az önce baktım. İndiriyorum şuan. Bakalım neler olmuş bitmiş.

hocam ise yarar bisi yok benim u versiyonda arama motoruna ivir zivir cin siteleri koymuslar

Evet hocam biraz göz gezdirdim. Sistem uygulamalarının açılış hızı artmış diyor. Ben pek fark göremedim yine aynı hızda açılıyor gibi. Tema uygulamasını biraz hizlandirmislar. Resimler geç geliyordu şimdi bir tik hızlanmış gibi.

• Arkadaşlar herkese iyi bayramlar öncelikle. Flyme 5 güzel bir güncelleme olmuş. Detaylı link burda:http://bbs.flyme.cn/thread-382532-1-1.html
    Çin forumunda okuduğum kadarıyla çift pencere modu eklenmiş, uygulamaların açılış hızları ve pil tüketimi önemli ölçüde arttırılmış. (flyme 4.5 e göre %11 daha az pil kullanimi) Ayrıca telefonu uyku moduna almasını engelleyen programları da engellemek için ayrı bir mod eklenmiş. Örneğin bir uygulama için şu saatten şu saate kadar açılsın sonra uykuya geçsin gibi görevler atayabiliyor olacağız. Müzik, tema uygulaması ve ikonlar değişime uğramış. Ve en mükemmeli multitask ekranı baştan aşağı elden geçirilmiş. Şimdilik üç tane farklı grafik var multitask için, üçü de birbirinden güzel. Bize ne zaman geleceği henüz belli değil. Belki bir hafta belki iki hafta ama önce beta olarak çıkacak tahminimce. İnşallah bir an önce gelir de keyifle kullanırız. Birkaç resim:
    ★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 24 Eylül 2015; 20:42:22 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.