Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende ukraynadayım burdan aldım 630 tl gibi bi fiyata denk geldi alalı 1 saat oldu bakalm guncelleme yok bide wifi biraz az cekiyo gibi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Arkadaşlar herkese iyi bayramlar öncelikle. Flyme 5 güzel bir güncelleme olmuş. Detaylı link burda:http://bbs.flyme.cn/thread-382532-1-1.html
    Çin forumunda okuduğum kadarıyla çift pencere modu eklenmiş, uygulamaların açılış hızları ve pil tüketimi önemli ölçüde arttırılmış. (flyme 4.5 e göre %11 daha az pil kullanimi) Ayrıca telefonu uyku moduna almasını engelleyen programları da engellemek için ayrı bir mod eklenmiş. Örneğin bir uygulama için şu saatten şu saate kadar açılsın sonra uykuya geçsin gibi görevler atayabiliyor olacağız. Müzik, tema uygulaması ve ikonlar değişime uğramış. Ve en mükemmeli multitask ekranı baştan aşağı elden geçirilmiş. Şimdilik üç tane farklı grafik var multitask için, üçü de birbirinden güzel. Bize ne zaman geleceği henüz belli değil. Belki bir hafta belki iki hafta ama önce beta olarak çıkacak tahminimce. İnşallah bir an önce gelir de keyifle kullanırız. Birkaç resim:
    ★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017

Cihazı sattığıma pişman olacağım galiba :)

• hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    bu flyme 5 sadece mx4 gibi yuksek modelleremi geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER BİRİ YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVABA GEÇER TELEFONU UKRAYNADAN ALDIM TÜRKÇESİ YOK VE 4.5.5 YÜKLEYEMİYORUM YARDIM LÜTFEN
  • TugraHan46 kullanıcısına yanıt
    Yine alırsınız hocam çok pahalı bir model değil sonuçta :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

BEYLER BİRİ YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVABA GEÇER TELEFONU UKRAYNADAN ALDIM TÜRKÇESİ YOK VE 4.5.5 YÜKLEYEMİYORUM YARDIM LÜTFEN

Hocam bir sakin ol. 4.5.4a sürümü son çıkan şuan zaten. Türkçe için bir konu var forumda. Biraz bakinirsaniz bulursunuz. Hayırlı olsun bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: zemajestik

bu flyme 5 sadece mx4 gibi yuksek modelleremi geliyor?

2014 de çıkan modeller dahil her model alacak hocam. Mx3 alır mi bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

BEYLER BİRİ YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVABA GEÇER TELEFONU UKRAYNADAN ALDIM TÜRKÇESİ YOK VE 4.5.5 YÜKLEYEMİYORUM YARDIM LÜTFEN

Hocam bir sakin ol. 4.5.4a sürümü son çıkan şuan zaten. Türkçe için bir konu var forumda. Biraz bakinirsaniz bulursunuz. Hayırlı olsun bu arada.

eywallah saolasın
  • hayirli byramlr arkadslr meizu m2 aldim arayuz turkceydi menu ingilizce google playdan uygulama indiremiyorum gmail hesabi tamam flyme hesabi tamm actim olmdi sifirlyip kurdum yine olmadi tarayicicad bile resim indiremiyorum nlayan arkdaslr bilgiverirse sevinirim surum 4.5.3a
    ★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017

• aktan1981 A kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun bende de var. Telefona farkli marketlerin apk'sini atip farkli marketlerden uygulama indirdim. Zamanim olmadigindan dolayi ugrasamadim ama farkli bir surum yukle telefona duzelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slideme marketi ykledim ama kullndigim programlar yok bunda daha once meizu m1 kullandim bunda yukseltme programi vardi guncellemeyi burdan kontrol edip veya yailimi indirip dosyayi gosterip yukleye biliyorduk bunda nasil olcak yazilim nasil guncelleyecegiz arkds bilgin vrmi ilgin icin tsk

M1 note' da nasıl yapıyorsan bunda da aynı. sistem güncelleme uygulaması vardır. Telefonun Turkce degilse asagidaki linkten guncelleme dosyasini indirhttp://www.flyme.cn/firmwarelist-10.html
    buradan indirip telefonun ana dizinine atıp güncelleme yapabilirsin.
    Telefon Türkçe ise işlem yapılmıştır direk güncelleme alamazsın zaten. Ugraşman gerekir.

• Adetli gri ve beyaz renk getiriyorum 550tl pazarlıksız.
    http://www.sahibinden.com/osman3282WQQdXQQ4397175WQQpXQQdisplayuser
  • Mx5 için betalar dağıtılmış çoktan ama bizim telefonda ses seda yok. Çin forumunda çoğu kişi m2 note için güncelleme sorup duruyor. Bu kadar baskıya flyme ne kadar dayanacak bakalım.

• alinaspetronas A kullanıcısına yanıt
    s.a arkadaş teşekür yazılımı idiriyorum bu dosya dizininemi at
    ★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017
    s.a arkadaş teşekür yazılımı idirdim resimde gördüğün gimi dosya dizinine attım olmadı farklı klasörlere attım yine olmadı ses açma ve power tuşuyla update yapıyorum hata veriyor resimde gözüküyor nerde hata yapıorum aca bir bakıp cevap yazarsan sevinirim arkadaş
    ★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017

bu konuya bakılırsa öyle içine yazılım attımhadi olsun diye olmuyormuş o iş :)

http://forum.donanimhaber.com/m_109336942/tm.htm
    Telefon eğer A romu ise o yöntemle I romu kurulamıyor. Birde root açık olmalı. Bir de resimde gördüğüm dosya adı update_4 dosya adı update olacak uzantı zip, yani update.zip.
    Telefonun dili Türkçe mi yoksa İngilizce mi?
    Türkçe ise getiren birinden almıssindir o da international rom yuklemistir güncelleme yapamazsın.

Eğer İngilizce ise A romu yukleyeceksin. Dosya ismi Update olacak ve ana dizine atacaksın. Üzerine dokunman yeter işlem otomatik olarak başlar.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109336942&p=1#109336942
    Yukarıdaki durumlara göre buradakileri uygulayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alinaspetronas -- 27 Eylül 2015; 20:08:31 >
    arkadaş bilgiiçin çok teşekürler dedğ,n gibi yaptım flyme simgesiçıkıyor devamlı dönüyor bayağı sürdüama açtığımda yine eskisürüm yüklüydü bendeki 4.5.3a indirdiğim 4a ama olmuyor neden acaba
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.