Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkurt86

Ben de aynı şeyi yazdım.

hocam siz m2 den bahsetmişsiniz yani meizunun alt sınıf telefonu ben m2 note için dedim :)
  • M2 dediğim M2 note. M2 mini adı forumda geçmiyor. Biz de alışmışız. Bu M1 note vs M2 note olayını sırf kafa karıştırmak için yapmış olabilirler. Hemen hemen aynı iki model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkurt86

M2 dediğim M2 note. M2 mini adı forumda geçmiyor. Biz de alışmışız. Bu M1 note vs M2 note olayını sırf kafa karıştırmak için yapmış olabilirler. Hemen hemen aynı iki model.

ticari firmalar para kazanma odaklı çalışır hocam amaçları bu zaten.
  • arkadaslar selam, yarın elime ulaşacak olan m2 note ile aranıza katılıyorum kısmetse.

6 sayfayı da okudum ama emin olamadığım bazı noktalar var;

1-ya çift sim yada 1 sim 1 hafıza kartı olarak kullanabiliyoruz. ??
    2- 2sim kart kullanılacak cihazda bu sebeple 2 imei mi atmam gerek yoksa tek imei yeter mi? aynı veya farklı operatör olması durumunda farklılık var mı ?
    3-cihazı eşim kullanacak, ben 1 kere ayarlarını vs yapıp ona verecem cihazı. root yaparsam cihaz güncelleme almaya devam edecekmi? ve hangi romu kullanmam gerek, a, u,i gibi farklı versiyonlar söz konusu sanırım.
    4-bunlar dışında mutlaka yapılması ve yapılmaması gerekenler varmıdır? hatta ilk sayfaya eklense bunlar cok güzel de olur
  • cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    Ben de cumartesi aldım. Şöyle cevaplayabilirim.

1. Evet aynen dediğin gibi.

2. Tek imei yeterli.

3. Root olayı kendi menüsünde mevcut, harici program gerekmiyor. Çin'den alınanlar A oluyor yada benimki A. A olanlarda Türkçe yok. I rom kurmak için biraz uğraşmak gerekli.

4. Her telefon için geçerli olanlardan başka bir şey yapmadım.
  • m2 note ne zaman stoklara girecek diye sormak için telefon ediyorum, ancak telefon numaraları fax a bağlanıyor, fax numarasına telefon ettiğimde ise telefon çalıyor cevap veren yok. Motorola atrix kullanıyorum şu an acele yenilemem gerekiyor biraz ellerini çabuk tutarlar umarım
  • zkurt86 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Bugun aldim cihazi. Sadece imei isini hallettim zamansizliktan ama guzel cihaz. Ama sanki biraz kalin mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence telefonun şuan için tek sorunu I rom yukleyememe. Ben Ingilizce kullandığım için bir sorunun yok. Çince yazılar arada karşıma çıkıyor. Gerçekten sinir bozucu. Nedense miui romu aratıyor biraz. Özellikle de haftalık güncelleme alması güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 16 Eylül 2015; 23:26:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralı temaları ucretsiz edinmenin bi yolu varmidir?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza456

Paralı temaları ucretsiz edinmenin bi yolu varmidir?

Bildiğim kadarıyla yok hocam. Deneyebilirsiniz sadece belli bir süre sınırı içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

m2 note ne zaman stoklara girecek diye sormak için telefon ediyorum, ancak telefon numaraları fax a bağlanıyor, fax numarasına telefon ettiğimde ise telefon çalıyor cevap veren yok. Motorola atrix kullanıyorum şu an acele yenilemem gerekiyor biraz ellerini çabuk tutarlar umarım

Valla ben ulaştım 10 gün içerisinde gelecek dediler bilmiyom artık.
    Daha önce aradığımda 15 eylül gibi demişlerdi. Gümrüğe takıldı heralde bunlar

• hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Biliyorsun bir şekilde I rom yükleniyor. Ben de forumda açılan başlıktan yaralanıp yükledim. Ben Flyme'yi sevdim, çok sade. Kamerası güzel. Merak edenler için iki tane fotoğraf yüklüyorum. Bir tanesi açık havada diğeri loş ışıkta. Bir tane de karanlıkta çekmek gerekli.

https://store.donanimhaber.com/f0/89/70/f089708ca9b6e3ff4ad1fd23d4f0c76e.jpg

https://store.donanimhaber.com/76/6e/9b/766e9b8f1870da483e9e195af13a85b3.jpg
    ★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017
    ★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkurt86 -- 19 Eylül 2015; 11:05:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zemajestik

arkadaşlar meizu resmi internet sayfasında m2 nin SAR değeri yazıyor artık daha önce yazmıyordu şimdi eklemişler , firmaya mail atmıştım hemen dönüş yapmışlar ve sitedeki yazan değeri bana vermişlerdi işte değerler
    SAR Value:
    0.345W/kg @ 1g (Head) 0.928W/kg (body)

böyle firmalardan nefret ediyorum iyi sallamışlar değerleri.. bir kere dünyada ya AB ye göre 2,0 yada Abd göre 1,6 dır standart kabul edilen hesaplama değerleri..1 nedir ya..dürüst olsalar çatlarlar

• Insallah yazan deger dogrudur emekten baska bisi yok olaya su yonden bakarsak oparator telefonlari cok daha kotu degerleri hicbirinde sar degeri yaziyor

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    standart değer mi bubnar yoksa kabul edilen enüst değerler mi ? yanlış biliyorsun sanırım.
  • hocam avrupada max limit 1.6
    amerikada 2

• zkurt86 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için sagolun hocam. Resimler gayet güzel. Samsungun kamera sensoru kullanıldığı için herkes eleştiriyordu ama sonuçlar ortada. Ben de bu yöntemi denesem çok iyi olacak. Flyme os benim de favori romlarimdan sonuçta Yeni güncellemeyle saat widgeti de gelirse çok iyi olacak.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Zaten yukarıda standart kabul edilen demişim hacı dikkat edersen..

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Zaten yukarıda standart kabul edilen demişim hacı dikkat edersen..

abi standart değer ama üst limit için, hani sar değeri 1 de olur 0,6 da 1,5 te :) adamlar 1 demiş bunda ne sorun gördün ki atarlandın
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.