Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Flyme 4.5.21 yüklü benim cihazda
    kendi sayfasından 4.5.31 indirdim ama kuramıyorum
    galiba update.zip dosyasını root dizinine atmam gerekiyormuş yapamadım.
    Nasıl ROM yüklerim bu telefonda yada root dizinine atabileceğim ücretsiz bi uygulama var mı?
  • 79elendil79 kullanıcısına yanıt
    cihazin kendi belgeler uygulamasindan zipi bul yukle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

cihazin kendi belgeler uygulamasindan zipi bul yukle

Buluyorum Dosyayı ama yüklemiyor
    "checking firmware" yazısı ve Flyme Simgesi geliyor
    sonra uyarı "Firmware corrupt" uyarısı geliyor
    seçenek olarak
    -system upgrade seçili
    -clear data' (manuel seçiyorum)
    restart ve retry seçenekleri geliyor
    ikisinin sonundada versiyon değişmemiş olarak açılıyor

Forumun birinde "cihazın ROOT dizininde olmalı update.zip" diye bahsediliyor
  • 79elendil79 kullanıcısına yanıt
    ozaman es dosya yoneticisini yukle o tasir
    ayrica indirdigin zip bozuk olabilir yada farkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 2 Eylül 2015; 14:19:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Orijinalden alıntı: alamre

quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

Yurt disi fiyati 150$ burada 850 tl! Fazla olmus...

899 oldu

Vodafone smart 6 akar

M1 note kullanıyorum zaten , şimdilik stabil makul bir telefonM2 olması gerektiği gibi keşke daha ucuz çıksaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alamre -- 2 Eylül 2015; 15:56:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

ozaman es dosya yoneticisini yukle o tasir
    ayrica indirdigin zip bozuk olabilir yada farkli

Flyme sitesinden indirdim ama tekrar denerim tedbir için
  • AliExpress'de Meizu M2 Note 3000 Stokla sınırlı satışı var ve şuanda bitmek üzere. Acele edin, 139$'dan alma fırsatını kaçırmayın.

Buyurun buradan :http://s.click.aliexpress.com/e/FeUjUZVFE
  • EnginTopcuoglu E kullanıcısına yanıt
    Kargo 80 dolar dedin orda beni kaybettin

Fiyat iyi de kargo olayı çok kötü hocam.

• 139 dolarlik paket bitmis 149 dolarlik paket var. Yunanistana kargo bedava. Alsam mi bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: soul calibur

Yeterince araştırısanız nasıl çatır çatır geçtiğini öğrenirsiniz. İpucu: 2r-trade

kardeşim o mağazadanda takılan var zaten mağazayı artık haber sitelerinde bile görüyor olduk deeşifre oldu 1.5 ay bekleyenler var ve eminol yurtiçinden 600-650 tlye almak çok mantıklı ve dolar bu kadar artmışken
  • incehesap.com 7 eylül olan geliş tarihini 14 eylül olarak değiştirmiş gelmez bu telefon
  • iki yeni bilgi dahilinde tekrar meizu m2 note beklemeye başladım.
    telefonumun iade kararı çıktı yakında o işleri halledeceğim.
    meizu dan başka iki telefon vardı
    1- vodafone smart 6, bundan vodafone un hiç bir telefonuna daha önce güncelleme vermediğini görünce vazgeçtim pil ömrünün daha iyi olmasına rağmen. meizu da çok geç veriyor veya hiç vermiyor hala çoğu telefona lollipop vermemiş ama en azından geçte olsa bazılarına veriyor
    2- lenovo p70 ve hatta lenovo vibe p1- bunlar da fiyatları yüksek olmasına rağmen, lenovo garantisine güvenerek düşündüğüm telefonlardı ancak bugün lenovonun telfonlarına da teleservice in yetkili olduğunu gördüğümde vazgeçtim.

video oynatım sırasında meizu m2n ote da bir sıkıntı var 7 saatin altına düşüyor pil ömrü ancak olsun, full video izlediğim görülmüş şey değildir benim. genelde kitap okurum telefondan o yüzden ekranı güzel bir telefon istiyordum.

onun dışında genel olarak pil ömrü nasıl diye pcmark ın work battery life testlerine baktım,
    m2 note 7 saat 27 dakika
    vodafone smart 6 7 saat 13 dakika
    lenovo p70 8 saat 28 dakika (bunun hem kalın hem düşük çözünürlüklü bir telefon olduğunu hesaba katmak lazım.

ben şahsen meizu konusunda tekrar ikna oldum. hepsiburada dan para iadesi alana kadar sanırım çoktan satışa çıkmış olur, üstelik mavi rengide gelmiş, bir tane mavi m2 note alıp kurtulacağım bu telefon seçme derdinden :)

• çok şahane de bir kılıf buldum. şimdi bu telefonun tuşları solda olduğu için stand şeklindeki kılıfların bu şekilde olması gerekiyor ki, tent şeklinde telefonu sağ kenarı üzerine oturtup tuşları üste alabilesiniz. hem ince hemde fiyatı uygunmuş. katlandığı yerde eğer kazayla tuşlara basmazsa gayet güzel, renk seçeneğide geniş

http://tr.aliexpress.com/item/Luxury-Flip-Leather-case-for-Meizu-M2-Note-mobile-phone-cover-case-free-shipping/32400017205.html?ws_ab_test=201407_3,201444_5,201409_3

• Benim Meizu m2 note'um geldi beyler bu arada. Gelen modem M571U ama. Dikkat edin, malı alırken kesinlikle M571 veya M571A almaya çalışın. Çünkü bunlarda Türkçe dil desteği mevcut oluyor. M571U China unicom.

Kesinlikle tavsiye edeceğim harika bir kapak. Muhteşem son derece.
    Arka kapak ise burada:http://s.click.aliexpress.com/e/BYJyv3N7y
  • Arkadaşlar imei engineering mod da değişiyor mu? yoksa maui meta ile mi değiştirdiniz?
  • Bu cihaz 999tl zenfone2 16 lik 1099 100tl fark var hangisi tercih edilmeli ?

Teknosa daki m1 mis bu m2 satisa cikmiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 6 Eylül 2015; 9:40:14 >
  • Tatilde giderken 7 saat dönüşte 8 saat boyunca GPS internet ve navigasyon açık şekilde kullandım. Sıfır sorun. Havalandırmaya takılan aparat sayesinde ısınma sorunu da olmadı.

• complete_ kullanıcısına yanıt
    *#*#3646633#*#* kod bu hocam.
  • arkadaslar menu ingilizce lanet guncelleme menusune nasil.giriyoruz

• kicgine kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda değil program olarak var mavi renkte içinde balon var onun içinde ok olan program

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.