Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz kimse denememiştir, gelsin deneriz :) olmazsa benim için büyük bir sorun değil ama genel için bir problemdir tabiki
  • 4.5.3a yüklü bende pil konusunda 4.5.2A dan çok bi fark göremedim. asıl sıkıntı konuşma esnasında mikrofon sesiydi, çin forumlarında sayfalarca bu konu hakkında mesaj vardı. şu an sıkıntısız kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagi

Cihazda I rom u henüz yok, o yüzden türkçe bulunmuyor. İngilizce kullanıyorum. Forumda da ilanı olan yurtdışından getiren satan kişiler var, iletişime geçebilirsiniz.

I rom çıksa bile cinden alınan cihazlara yüklenmiyor bildiğim kadarıyla hatam varsa düzeltin.

Kendimi düzeltim :=) Biraz zor yoldan olabiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TugraHan46 -- 21 Ağustos 2015; 19:08:56 >
  • C sürümünden A sürümüne geçilebiliyor şuan için.
  • Sadece mat gri gelmez umarım. Gri bana göre renk bile değil. Benim bu telefonda hoşuma giden taraf iphone 5c misali parlak ve sert plastik arka yüzeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 21 Ağustos 2015; 15:56:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5.1u yüklü geldi cihaz. update ile 4.5.3u oldu. A U I farkı ne ki?

çift tıkla ekranı kapatma yok muydu ? açması var da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 21 Ağustos 2015; 20:12:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

quote:

4.5.3A ya güncellendi, I versiyon da yakında çıkar arkadaşlar.

I versyonu gelsede çinden alınan telefonlara kurulamıyor diye biliyorum ama tam bilginiz var mı?

Kuruluyor ama biraz zahmetli direk kurarsan brick
    ben yaptım telefon şu an Türkçe

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TugraHan46 -- 22 Ağustos 2015; 18:57:16 >

• bu kurulumu nasil yaptiniz
    yani A surume I yuklemek

• quote:

4.5.3A ile mi düşüş yaşanmış memnunum ben şuan bir sıkıntı yok.

test edilen avrupaya uygun playstore u falan kendinden olan global rom lu cihazlar.
    sıkıntı yok diyorsunuz ama denediniz mi kaç saat video oynattığını? oynatırken ne kadar düşüş olduğunu?
  • bana gelen telefon U rom. I romu indirdim sitesinden, update.zip dosyarı olarak.
    bunu kurmak için ayar gerekiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

bana gelen telefon U rom. I romu indirdim sitesinden, update.zip dosyarı olarak.
    bunu kurmak için ayar gerekiyor mu ?

kurma hocam I romu. U romla grldiyse unicom romu o cin telekom sirketi. Cihaz international degilse I surum yuklenmiyor normal sekilde. Xda da bi yontem bulmus cinlinin biri ancak o sekilde yukleniyor ve guncelleme almiyor her defasinda adamin convert edip upload.ettigi romu indirip ayni sekilde atmak gerekiyor.

• teşekkürler hocam. kurmayalım o zaman. zaten dil gerekli değil şu an.

cihazı güncelleyince gapps uçtu, yeniden yükledim kendi marketinden. imei atıp denerim yarım.
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    Dün macı izledim ekran sürelerimde değişiklik yok gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • power toggles ile ekran kilit butonu koydum. o iş halloldu gibi şimdilik. onun için de uygulama ayarlarından izinleri fullemek lazım tabi yoksa çalışmıyordu.

telefon çok geç açılıyor gibi geliyor. süre tutmadım ama Lenovodaki fast boot olayı çok güzeldi, pili sökmediysen iki saniyede açılıyordu.
    Bir de Vibeui 2.8 de ekrandaki bir klasörü açtığında aşağı yukarı çekerek diğer klasörlere geçiş olayı çok güzel olmuştu, bunda yok.

Telefona alışmaya çalışıyorum şu an, tuşa alışmak sıkıntı olmadı. imei de atabilirsem sorunsuz şu kodlarla, denerim bir süre.
  • quote:

Dün macı izledim ekran sürelerimde değişiklik yok gibi

değişiklik yok demek hep kötüydü demek :) kaç saatte yüzde kaç gittiğine örnek verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

teşekkürler hocam. kurmayalım o zaman. zaten dil gerekli değil şu an.

cihazı güncelleyince gapps uçtu, yeniden yükledim kendi marketinden. imei atıp denerim yarım.

Meizu M2 Note Türkçe Dil

http://forum.donanimhaber.com/m_109336942/tm.htm
  • 850 TL'ye ön siparişe açılmış Digitalmarket'in açgözlülüğü sağolsun ölü doğdu, sonra 900 yapacaklar büyük ihtimal, ben 2R-Trade aracılığıyla Redmi Note 2 alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextare

cihaza bugün güncelleme geldi birçok sorun düzeltilmiş mesela wifi az çekme sorunu vardı düzelmiş.
    Bir sonraki güncellemede Türkçe dil seçeneği gelecekmiş.Buna bağlı olarak eylül sonu gibi Türkiye'ye gelecek cihaz.

Detaylı bir inceleme sunacaktım ama malesef işlerimden dolayı toparlayamadım ama şöyle ufak ufak yazmak gerekirse M1 note'a göre fiziksel ve dokunmaktik home tuşu birleşik şekilde konulmuş ve bence çok iyi olmuş sadece keşke bildirim ışığı bu tuşta olsaydı dediğim oldu ama üste avizenin yanına tek renk bir led koyulmuş.

Ön kamera M1'den çok daha iyi düzeltilmiş pürüzsüz çekim yapıyor arka kamera aynı sadece uzun pozlama manuel modunda çok daha flu olmayan fotoğraflar çekmekte.

Ekran parlaklığı olarak bir tık arttırılmış sanki daha canlı bir ekran konulmuş.

Batarya süresi olarak cihaz iki üç tam şarjdan sonra ivme kazandığını düşünürsek tam randıman alamadım bu konuda incelemem devam ediyor.

Ses faktörüne gelirsek M1'de bu sorun gerçekten can sıkıcıydı hoparlör zayıftı ve kulaklıkla müzik dinlerken ses tatmin etmiyordu ama M2'de daha da iyileştirilmiş hoparlörler bu benim için sevindirici oldu.

Kasa olarak M1'in beyazını kullandım iphone c serisine aşırı benzerliğiyle insanlar iphone 5c mi diyorlardı ama M2'nin grisini aldım ve gri arka kapak tam yerinde olmuş alacaksanız kesinlikle tavisye ederim ama şeffaf kılıfla kullanın keza çizilirse daha çok belli olur siyah ve beyaza nadiren.

İşlemci mhz'si düşük diyenler olmuş ama şöyleki M1 kadar ısınmamakta ben ikisinde de aynı tip oyunları açarak denemiş bulunuyorum.

şimdilik bu kadar tecrübelerimi paylaşırım ve tabiki sorusu olanada elimden geldiğince biliyorsam cevaplamaya çalışırım.

edit: şunu da ekliyeyim on/off tuşu üstten taraftan sol tarafa alınmış ve eldeyken basıp kilitlemek için telefonu düşürme riski kalkmış diyebilirim.

Hocam m1 note gibi 4 saatte mi şarj oluyor. Bu geri tuşuna yanlışlıkla dokunma durumu oluyor mu.

• Bugün şarjı bitirip ilk şarjı yaptım, iki saat sürdü yaklaşık, belki on dakika fazladır.

• Hocam aspahlt 8 ve turevi oyinlarda kasma oluyormu oyun delisi degilimde telefon donmasin yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.